folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Anasınıfı İçin Halı Lazım

Anasınıfı İçin Halı Lazım

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FiL3MAN
    FiL3MAN's avatar
    Erkek

Manisa nın bir köyünde anasınıfı öğretmeniyim. Sınıfım da halı yok. Çocuklar dışardan geliyor çamurla veya tuvaletten gelip yere basıyor sonra yere oturma yatma oluyor. Anasınıfının halıya ihtiyacı var. Çevresinde yardımsever olan veya eski halısı olan olanı tanıyan varsa böyle bir yardıma ihtiyacımız var. Başvurabileceğim yerler konusunda da yardımcı olabilirsiniz. Diğer eksikleri bir yana koydum bu hepsinden önemli bence. Ne yapabiliriz?

Beni tahribat la tanıştıran sınıf arkadaşım : Sınıf Arkadaşım

Tahribattan tanışıp ev arkadaşlığı yaptığım : Ev Arkadaşım

Tanıyanlara sorabilirsiniz kendim için bişi istemiyorum

Bolvadinli arkadaşımızın önerisi ve ilgisi üzerine toplamaya başladık:

1- Bolvadinli 50 TL

2- FiL3MAN 100 TL

3- CenkSertoz 100 TL

KONU İPTAL DAHA PARA TOPLANMADAN BANA LAF EDİLİYOR PARA TOPLANSA NELER SÖYLENECEK İLGİNİZE TEŞEKKÜRLER BÖYLE KALSIN

FiL3MAN tarafından 07/Ara/16 11:55 tarihinde düzenlenmiştir
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CenkSertoz
    CenkSertoz's avatar
    Erkek

kaç m2 ,fiyat aldın mı hiç?

The Beginning and The End.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sRcN
    sRcN's avatar
    Erkek

bi fiyat alsana hocam yada ölçüleri söyle burda aramızda toplarız belki :) 

Wordpress - SEO & Digital Marketing
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zeybekustasi
    zeybekustasi's avatar
    Erkek

Kaldırdım yazdıklarımı.

etkinlik olursa yardım yapmak isterim.

zeybekustasi tarafından 07/Ara/16 09:20 tarihinde düzenlenmiştir

https://www.youtube.com/watch?v=WC3-71NKwPw
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

veli den topla hoca manisada fakir köy varda benimmi haberim yok :D

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FiL3MAN
    FiL3MAN's avatar
    Erkek
    DJ_Alper bunu yazdı

Veli konusunda bişi demeyi düşünmüyordum ama Manisa da sın söyliyim :D Etkinlik için para toplayalım dedik yok iyi dedik neyse kahvaltı yapsın cocuklar okulda dedik 5 TL toplayalım (bazı velilerin isteği) yok iyi dedim ne yerlerse yesinler yanlarında getirsinler onu da geçtik. Malzeme listesi verdim; boya el işi kağıdı vs. doğru düzgün getiren olmadı hatta bazı veliler hocam gereksiz şeyler almayalım diyor abi dedim boyama yapmıcak mı bu çocuklar kesme yapıştırma yapmıcak mı ne gereksiz bu listede dedim hatta onu da geçtim malzeme alınıyor para gidiyor diye çocuğunu göndermeme kararı alan da oldu. Şimdi acaba diyenler olacak 1 TL almadık Malzeme tam getiren bir iki kişi oldu sadece. 

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FiL3MAN
    FiL3MAN's avatar
    Erkek
    DJ_Alper bunu yazdı

Veli konusunda bişi demeyi düşünmüyordum ama Manisa da sın söyliyim :D Etkinlik için para toplayalım dedik yok iyi dedik neyse kahvaltı yapsın cocuklar okulda dedik 5 TL toplayalım (bazı velilerin isteği) yok iyi dedim ne yerlerse yesinler yanlarında getirsinler onu da geçtik. Malzeme listesi verdim; boya el işi kağıdı vs. doğru düzgün getiren olmadı hatta bazı veliler hocam gereksiz şeyler almayalım diyor abi dedim boyama yapmıcak mı bu çocuklar kesme yapıştırma yapmıcak mı ne gereksiz bu listede dedim hatta onu da geçtim malzeme alınıyor para gidiyor diye çocuğunu göndermeme kararı alan da oldu. Şimdi acaba diyenler olacak 1 TL almadık Malzeme tam getiren bir iki kişi oldu sadece. 

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mataramasuko
    mataramasuko's avatar
    Erkek

Üzümden topladıkları parayı gazinoda yiyorlar tabi paraları olmaz :)

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FiL3MAN
    FiL3MAN's avatar
    Erkek
    CenkSertoz bunu yazdı

kaç m2 ,fiyat aldın mı hiç?

onu da düşündüm kendim bişiler yapayım diye 42 m2 alan 1000 lira dediler indirim yaptırdım 750 TL ye indiler ama dostlar bana para göndermeyin şüphe edenler olur para istemiyorum güven olmaz (tahribatta eskiler olsa sorun yok) Eskiden tahribattansa güvenirim diyorduk her şekilde ama eskidendi o 

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FiL3MAN
    FiL3MAN's avatar
    Erkek
    mataramasuko bunu yazdı

Üzümden topladıkları parayı gazinoda yiyorlar tabi paraları olmaz :)

küçücük ilçe de kaç tane gazino pavyon var bilmiyorum amma çok. Veli geliyor tütün işi yapıyoruz diyor 45 günde 75 milyar para kazanıyorum diyor hava atıyor öğretmenlikte kaç para kazanıyorsun azmış diyor. Ama çocuğuna bişi almıyor. Malzeme al diyorum kimisine hocam para var da harcamak istemiyoruz yarın acil lazım olur diye diyor :D Ben ne diyim bunlara sanki kendime istiyorum

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    THT2005
    THT2005's avatar
    Erkek

Hocam ben kendimden soyleyeyim..

Benim ufakligin 2. Senesi anaokulda 250 TL kirtasiye parasi verdim... itiraz etmedim...her ayda 140 TL okul ucreti var..zaman gectikte yaptiklarini gorunce cok sevindim..sulu boya calismasi , pamuktan kartona yapistirmalar falan filan.. Alinan urunlerde kaliteli faber kastel boya kalem , oyun hamurlari kaliplar.. Cocuk bunlari kullaniyor.. Renkleri ogreniyo , sayi sayiyo , sarki ogrenmis bana soyluyo.. Tiyatroya goturuyorlar v.s

Sanirim sizin veliler daha cok kress olarak goruyor..karni doysun biriside cocuguma baksin yeter mantigi var herhalde..

Burası Türkiye... Yaşanacak , Yaşanmış , Yaşanan olayların hepsi normaldir.
Toplam Hit: 2433 Toplam Mesaj: 23
okul yardım