Anasınıfı İçin Halı Lazım
-
THT2005 bunu yazdı
Hocam ben kendimden soyleyeyim..
Benim ufakligin 2. Senesi anaokulda 250 TL kirtasiye parasi verdim... itiraz etmedim...her ayda 140 TL okul ucreti var..zaman gectikte yaptiklarini gorunce cok sevindim..sulu boya calismasi , pamuktan kartona yapistirmalar falan filan.. Alinan urunlerde kaliteli faber kastel boya kalem , oyun hamurlari kaliplar.. Cocuk bunlari kullaniyor.. Renkleri ogreniyo , sayi sayiyo , sarki ogrenmis bana soyluyo.. Tiyatroya goturuyorlar v.s
Sanirim sizin veliler daha cok kress olarak goruyor..karni doysun biriside cocuguma baksin yeter mantigi var herhalde..
Teşekkür ederim yorumunuz için. Durum aynen bu başka söze gerek yok.
Bilen biliyor malzeme yoksa imkanlar kısıtlıysa ben sözel etkinlikler dışında bu çocuklarla ne yapabilirim. Durumu iyice abartıp şunu diyen de oldu yaşı tutmayan bir çocuğu varmış birinin hocam evde durmuyor burda oyalasanız onu da olur mu?
-
BENDEN 50 TL ÇALIŞIR.
-
Bolvadinli bunu yazdı
BENDEN 50 TL ÇALIŞIR.
Allah razı olsun hocam fakat para kabul etmiyorum. Herkesin bildiği güvendiği birisi varsa kimsenin bişi demiyeceği ve de o kişi ben organize ederim diyorsa ona gönderin o kişi halı alıp göndersin veya burdaki halıcı ile görüştüreyim aralarında anlaşsınlar. Ben para almak istemiyorum. Onca kişi ile helalleşmek zor =)
-
FiL3MAN bunu yazdıBolvadinli bunu yazdı
BENDEN 50 TL ÇALIŞIR.
Allah razı olsun hocam fakat para kabul etmiyorum. Herkesin bildiği güvendiği birisi varsa kimsenin bişi demiyeceği ve de o kişi ben organize ederim diyorsa ona gönderin o kişi halı alıp göndersin veya burdaki halıcı ile görüştüreyim aralarında anlaşsınlar. Ben para almak istemiyorum. Onca kişi ile helalleşmek zor =)
Parayı toparlayalım da kime nasıl göndereceğimize sonra karar veririz.
1- Bolvadinli 50 TL
Bolvadinli tarafından 07/Ara/16 10:08 tarihinde düzenlenmiştir -
Bolvadinli bunu yazdıFiL3MAN bunu yazdıBolvadinli bunu yazdı
BENDEN 50 TL ÇALIŞIR.
Parayı toparlayalım da kime nasıl göndereceğimize sonra karar veririz.
1- Bolvadinli 50 TL
Öyleyse 2- FiL3MAN 100 TL
-
Hoca benden 100 lira çalışır,hesap no ateşle sen.
-
CenkSertoz bunu yazdı
Hoca benden 100 lira çalışır,hesap no ateşle sen.
Listeye aldım teşekkürler ;)
-
Manisa'da çiftçilik yapan kişi aldığı parayı köyde yemez zaten, izmir'e gider alemini yapar yapar gelir.
Sen kendince iyi bir şey yapıyorsun ama insanımızın okula hele hele anaokuluna bakışı garip. Çocuğu oraya gönderiyor diye bütün masraflarını devlet yapacak sanıyor. Oraya verilen parayı boşa giden olarak görüyor. Bu sebeple de yardım etmiyor.
Allah kolaylık versin
-
valla yardım etmek istedim aslında ilk postumdaki amacımda yardımda bulunmaktı ama kendi çocuğunu düşünmeyip pavyonda para yiyen ebeveynlerin çocuklarını ben düşünmeyeyim kendileri düşünsün hocam kusura bakma daha farklı bir durum olsaydı gerçekten yokluktan falan sonuna kadar desteklerdim ama yazılanları okuyunca tüylerim diken diken oldu bu arada bende bir babayım yani...
-
FiL3MAN bunu yazdıDJ_Alper bunu yazdı
veli den topla hoca manisada fakir köy varda benimmi haberim yok :D
Veli konusunda bişi demeyi düşünmüyordum ama Manisa da sın söyliyim :D Etkinlik için para toplayalım dedik yok iyi dedik neyse kahvaltı yapsın cocuklar okulda dedik 5 TL toplayalım (bazı velilerin isteği) yok iyi dedim ne yerlerse yesinler yanlarında getirsinler onu da geçtik. Malzeme listesi verdim; boya el işi kağıdı vs. doğru düzgün getiren olmadı hatta bazı veliler hocam gereksiz şeyler almayalım diyor abi dedim boyama yapmıcak mı bu çocuklar kesme yapıştırma yapmıcak mı ne gereksiz bu listede dedim hatta onu da geçtim malzeme alınıyor para gidiyor diye çocuğunu göndermeme kararı alan da oldu. Şimdi acaba diyenler olacak 1 TL almadık Malzeme tam getiren bir iki kişi oldu sadece.
Hocam eşim 9 yıllık okul öncesi öğretmeni hep köylerde yaptı şuanda 3 yıldır manisada onunda okulda gittiğinde halı yoktu vallaha söke söke aldı velilerden hatta ben dedim durumu kötü olun varsa zorlama ben vereyim
halıları internetten sipariş geçtik felan
manisa halkını bana anlatma en fakirinin eviye yıllık 30-40 binlira girer gazinolarda leylalara qara basarlar sonra gelip 5 liranın hesabını yaparlar. adamın üstüne başına baksan adama tutup para veresin gelir mal varlığını araştırsan sülaleni satın alır. okulun tabanı parke değildi gitti milli eğitim müdürüne söyledik adam malzeme benden işçilik sizden dedi yaptırdık
hiç bir şey olmadı çıkıp kahveyi dolaşsan yine toplarsın biraz niyet ve azim lazım kusura bakma hocam yöreyi çok iyi bilirim