Android Pişmanlığı
-
ben de note 2 var gün içinde sürekli kullanıyorum oyun internet müzik vs. hiç akşama kadar dayanmadığı olmadı. ama her gece yatmadan önce takıyorum şarja her gün full başlıyor. sizin telefonununzda problem vardır. andorid'de problem yok.
ayrıca yakın zamanda şuan varolan şarjın çok az gitmesi problemini çözecek bir buluş yapılacaktır. her buluş ihtiyaçtan ve problemden doğar.
-
bada kullan bi androide ağlarsın.iphonden şaşmıycan baba galaxı felan hepsı boş
-
HoLYSeRo bunu yazdı
hocam ben iphone kullanıcısıyım ama apple bile şuan için samsung un bir gömlek üstte olduğunu kabul ederken senin böyle düşünmen ilginç :)
-
ayfon nasıl kendi kendini şarj ediyor :|
-
ONEMINUTE bunu yazdıYaSevYaTerkEt bunu yazdı
Hangi tlf kullanıyorsun başgan
Samsung Gio
Aynı telefonu arkadaşım kullanıyo bu kadar sıkıntısı yok.Mobil veri ayarlarında neler etkin?
Ayrıca Android'in suçu yok tamamen telefon suçlu :)
-
Nokia E72 tertemiz 4-5 gün gidiyor şarjı :D
-
OnLyGoDCaNStoPMe bunu yazdıONEMINUTE bunu yazdıYaSevYaTerkEt bunu yazdı
Hangi tlf kullanıyorsun başgan
Samsung Gio
Aynı telefonu arkadaşım kullanıyo bu kadar sıkıntısı yok.Mobil veri ayarlarında neler etkin?
Ayrıca Android'in suçu yok tamamen telefon suçlu :)
hepsi kapalı.
hesap senkronizasyonları kapalı. -
sıkıntın batarya kalibrasyonundan kaynaklı hocam.
korkma, tamamen yazılım kaynaklıdır ve zaman içinde oluşması normaldir.
(normal diyorum ama sorun genel bi sorun olduğu için normal, yoksa kötü ve sıkıcı bi durum. :| )
yapman gereken batarya istatistiğini sıfırlamak;
Telefonunda CWM yüklü olduğunu farzederek yazıyorum bunları, değilse yüklemende de yardımcı olurum.
1)Telefonunu kapalı konumda tamamen şarj et.
2)"CWM Recovery"ye gir.
3)"Advanced" bölümünden "Wipe Battery Stats" i seç.
4)Onaylayıp telefonunu yeniden başlattığında sorunun çözülmüş olacak.
dipnot: muhtemelen telefonunun çabuk biten şarj problemi de ortadan kaybolacak.
notundibi: herhangi bi problemde çekinmeden p.m at
-
manyaki bunu yazdıHoLYSeRo bunu yazdı
hocam ben iphone kullanıcısıyım ama apple bile şuan için samsung un bir gömlek üstte olduğunu kabul ederken senin böyle düşünmen ilginç :)
yok abi uygulaması yeter ya şekli şemali bana çok çekici geliyo sistem özellığı ıyı olmasa galaxıye göre bile uygulamalrı ıyı ya.
-
android tamam iyide telefonu hiç görmedim bence cihazla alakalı sıkıntın olabilir hocam android gelişmiş bir yazılım istediğin şey istediğin zaman calısır senden habersiz iş yapmaz