Android Program Kim Aramış
-
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.adaffix.publisher.tr.android&hl=tr
Açıklama
★Bu ödüllü uygulama, rehberinizde olmayan ancak sizi arayan Türk firmalarının kimliklerini otomatik olarak tespit eder. Uygulama, telefon çaldığı sırada ve cevapsız çağrılardan sonra uluslararası rehberlerde hem kişi hem de firmaları tarayarak, gelen çağrı Türkiye’den ve bir firmadan yapılıyor ise firmanın kimliğini; gelen çağrı yurtdışından ise hem kişinin (kamuya açık rehberlerde yer alan) hem de firmaların kimliğini göstermektedir.Arkadaşlar bu program işe yarıyormu ? deneyen varmıBide bana mesala bir numarayı programa ekleyecem sürekli tekrar tekrar arayacak varmı böyle bişey otomatik arama gibi eski telefonlarda vardıTelefonum Galaxy Ace -
yapılabilir tabii elinde db si varsa ama o kadar hızlı yapamaz sanmıyorum..
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.adaffix.publisher.tr.android&hl=tr
linki neden vermedin bulamayacak mıydık :)) neyse konu o değil ama bence yükleme böyle uygulama. çünkü izinler kısımına bakarsan adam senin bir çok şeyini okur senin adına smsler yollar v.s.
İzinler
BU UYGULAMA ŞUNLARA ERIŞEBILIR:
-
Hım ewt haklısın
-
tekrar arama ile ilgili bir uygulama yapacaktım aslında yaptım bir kısmını ancak bir şey de emin olamaamıştım.android in desteklediğini düşünüp uygulamayı geliştirdim ama sonuç hüsran :)
şimdi bazı arkadaşlar bir numarayı arayıp açtığında da alarm çalmasını istemişlerdi..
numara aramada problem yok.. sıkıntı açtığını anlayamamak. bunun bir yolu yok (resmi sdk de) ancak çağrı geldiğinde,gittiğinde ya da görüşme
bittiğinde anlayabiliyorum ama karşı taraf telefonu açınca anlayamıyorum her hangi bir event dönmüyor maalesef. araştırdım baya hiç bir sonuç
yok. tek bir yolla yapılabilir, telefon açıldığında ekrandaki kırmızı kısım yeşile dönüyor ama bu da android versiyonundan başka versiyonunua fark
ediyordur.. resim işleme ile yapılabilinir de işte o da ancak bir kaç android OS da çalışır
-
Bilinmeyenlerdede İşe yarıyormu ?
-
unbalanced bunu yazdı
tekrar arama ile ilgili bir uygulama yapacaktım aslında yaptım bir kısmını ancak bir şey de emin olamaamıştım.android in desteklediğini düşünüp uygulamayı geliştirdim ama sonuç hüsran :)
şimdi bazı arkadaşlar bir numarayı arayıp açtığında da alarm çalmasını istemişlerdi..
numara aramada problem yok.. sıkıntı açtığını anlayamamak. bunun bir yolu yok (resmi sdk de) ancak çağrı geldiğinde,gittiğinde ya da görüşme
bittiğinde anlayabiliyorum ama karşı taraf telefonu açınca anlayamıyorum her hangi bir event dönmüyor maalesef. araştırdım baya hiç bir sonuç
yok. tek bir yolla yapılabilir, telefon açıldığında ekrandaki kırmızı kısım yeşile dönüyor ama bu da android versiyonundan başka versiyonunua fark
ediyordur.. resim işleme ile yapılabilinir de işte o da ancak bir kaç android OS da çalışır
Tamam hocam bu benim işimi görür upload edermisin
-
bu program her numarayı bulamıyor database i kullanıcıların rehberlerini paylaşmalarıyla oluşuyor belki firma şirket numaralarını kendileri koyuyordur ama şahıs numaraları kullanıcılardan alınıyor ben denedim benim numaram babamınki falan çıkıyor bi arkadaş paylaşmış demekki onun rehberinde kaydettiği gibi çıkıyor adım. ama çoğu numarayı bulamıyor. programı kurduğunda izin istiyor rehberini paylaşayımmı diye
-
hocam adaffic'i telefonunuza kurmayın, bkz:
http://www.tahribat.com/Forum-Adaffix-Arayan-Numaranin-Kime-Ait-Oldugunu-Gosterir-170679/1/adaffix/
http://www.tahribat.com/Forum-Adaffix-Sorgulama-Tekrar-Acildi-171565/1/adaffix/
-
Mycity bunu yazdıunbalanced bunu yazdı
sonsuz bir döngü yok hocam programda.. şuan windowstayı linuxa geçince bakayım tekrar ama ne istediğini anlamadım tam ?
-
unbalanced bunu yazdıMycity bunu yazdıunbalanced bunu yazdı
sonsuz bir döngü yok hocam programda.. şuan windowstayı linuxa geçince bakayım tekrar ama ne istediğini anlamadım tam ?
Hocam işte tel numarasını gircem mesala mumarayı çaldırcak numara kapatırsa yada meşgule atarsa tekrar çevircek böyle bişey lazım
-
benim gotum yemedi rehberimi paylaşmaya. ama sistemin çalışması havuz mantıgı herkes rehberini paylaşıyor, o numara aradıgı zaman havuzdaki herhangi birinin tlfda ne diye kayıtlıysan o şekilde cıkıyor adı