folder Tahribat.com Forumları
linefolder Mobil Programlama
linefolder Android Program Kim Aramış

Android Program Kim Aramış

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mycity
    Mycity's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.adaffix.publisher.tr.android&hl=tr

Açıklama

★Bu ödüllü uygulama, rehberinizde olmayan ancak sizi arayan Türk firmalarının kimliklerini otomatik olarak tespit eder. Uygulama, telefon çaldığı sırada ve cevapsız çağrılardan sonra uluslararası rehberlerde hem kişi hem de firmaları tarayarak, gelen çağrı Türkiye’den ve bir firmadan yapılıyor ise firmanın kimliğini; gelen çağrı yurtdışından ise hem kişinin (kamuya açık rehberlerde yer alan) hem de firmaların kimliğini göstermektedir.

Arkadaşlar bu program işe yarıyormu ? deneyen varmı
    Bide bana mesala bir numarayı programa ekleyecem sürekli tekrar tekrar arayacak varmı böyle bişey otomatik arama gibi eski telefonlarda vardı
    Telefonum Galaxy Ace 

Bazıları sadece konuşur bazıları ise hayalleri ile dünya'ya yön verir.. Mycity
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unbalanced
    unbalanced's avatar
    Erkek

yapılabilir tabii elinde db si varsa ama o kadar hızlı yapamaz sanmıyorum.. 

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.adaffix.publisher.tr.android&hl=tr

linki neden vermedin bulamayacak mıydık :)) neyse konu o değil ama bence yükleme böyle uygulama. çünkü izinler kısımına bakarsan adam senin bir çok şeyini okur senin adına smsler yollar v.s.

İzinler

BU UYGULAMA ŞUNLARA ERIŞEBILIR:

• SIZE MALIYET GETIREN HIZMETLER
      TELEFON NUMARALARINA DOĞRUDAN ÇAĞRI YAP
      Uygulamaya sizin müdahaleniz olmadan telefon numaralarına çağrı yapma izni verir. Bu durum beklenmeyen ödemelere veya çağrılara neden olabilir. Ancak bu iznin, uygulamanın acil numaralara çağrı yapmasına olanak sağlamadığını unutmayın. Kötü amaçlı uygulamalar onayınız olmadan çağrılar yaparak sizi zarara sokabilir.
      SMS MESAJLARI GÖNDER
      Uygulamaya SMS mesajları gönderme izni verir. Bu durum beklenmeyen ödemelere neden olabilir. Kötü amaçlı uygulamalar onayınız olmadan mesajlar göndererek sizi zarara uğratabilir.
    • KONUMUNUZ
      YAKLAŞIK KONUM (AĞ TABANLI)
      Uygulamaya yaklaşık konumunuzu belirleme izni verir. Bu konum bilgisi, baz istasyonları ve Kablosuz bağlantı gibi ağ konum kaynaklarını kullanan konum hizmetlerinden elde edilir. Uygulamaların bu konum hizmetlerini kullanabilmesi için bunların cihazınızda açık ve kullanılabilir olması gerekir. Uygulamalar bulunduğunuz yeri yaklaşık olarak belirlemek için bu izni kullanabilirler.
      HASSAS KONUM (GPS VE AĞ TABANLI)
      Uygulamaya Küresel Konumlandırma Sistemi (GPS) veya baz istasyonları ve Kablosuz bağlantı gibi ağ konum kaynaklarını kullanarak konumunuzu hassas bir şekilde belirleme izni verir. Uygulamaların bu konum hizmetlerini kullanabilmesi için bunların cihazınızda açık ve kullanılabilir olması gerekir. Uygulamalar bulunduğunuz yeri belirlemek için bu izni kullanabilirler ve bu kullanım fazladan pil tüketimine neden olabilir.
    • MESAJLARINIZ
      KISA MESAJLARIMI OKU (SMS VEYA MMS)
      Uygulamaya tabletinizde veya SIM kartta depolanan SMS mesajlarını okuma izni verir. Bu izin, uygulamanın (içeriği veya gizliliği ne olursa olsun) tüm SMS mesajlarını okumasına olanak sağlar. Uygulamaya telefonunuzda veya SIM kartta depolanan SMS mesajlarını okuma izni verir. Bu izin, uygulamanın (içeriği veya gizliliği ne olursa olsun) tüm SMS mesajlarını okumasına olanak sağlar.
    • AĞ ILETIŞIMI
      TAM AĞ ERIŞIMI
      Uygulamaya ağ yuvaları oluşturma ve özel ağ protokolleri kullanma izni verir. Tarayıcı ve diğer uygulamalar İnternet'e veri gönderilmesi için araç sağlarlar, bu nedenle bu izin, İnternet'e veri göndermek için gerekli değildir.
    • KIŞISEL BILGILERINIZ
      KIŞILERIMI OKU
      Uygulamaya tabletinizde depolanan kişilerinizle ilgili (onları arama, e-posta gönderme veya başka bir şekilde iletişim kurma sıklığınız dahil) verileri okuma izni verir. Bu izin, uygulamaların kişi verilerinizi kaydetmesine, kötü amaçlı uygulamaların da bilginiz dışında kişi verilerinizi paylaşmasına olanak sağlar. Uygulamaya telefonunuzda depolanan kişilerinizle ilgili (onları arama, e-posta gönderme veya başka bir şekilde iletişim kurma sıklığınız dahil) verileri okuma izni verir. Bu izin, uygulamaların kişi verilerinizi kaydetmesine, zararlı uygulamaların da bilginiz dışında kişi verilerinizi paylaşmasına olanak sağlar.
      KIŞILERIMI DEĞIŞTIR
      Uygulamaya tabletinizde depolanan kişilerinizle ilgili (onları arama, e-posta gönderme veya başka bir şekilde iletişim kurma sıklığınız dahil) verilerde değişiklik yapma izni verir. Bu izin, uygulamanın kişi verilerini silmesine olanak sağlar. Uygulamaya telefonunuzda depolanan kişilerinizle ilgili (onları arama, e-posta gönderme veya başka bir şekilde iletişim kurma sıklığınız dahil) verilerde değişiklik yapma izni verir. Bu izin, uygulamanın kişi verilerini silmesine olanak sağlar.
    • TELEFON ÇAĞRILARI
      GIDEN ÇAĞRILARI YENIDEN YÖNLENDIR
      Uygulamaya, yapılan çağrıları işleme ve aranacak numarayı değiştirme izni verir. Bu izin, uygulamanın yapılan çağrıları izlemesine, yönlendirmesine ve önlemesine olanak sağlar.
      TELEFONUN DURUMUNU VE KIMLIĞINI OKU
      Uygulamaya cihazdaki telefon özelliklerine erişme izni verir. Bu izin, uygulamanın telefon numarasını ve cihaz kimliğini, etkin bir çağrı olup olmadığını ve çağrıda bağlanılan karşı tarafın numarasını öğrenmesine olanak sağlar.
    • SISTEM ARAÇLARI
      DIĞER UYGULAMALARIN ÜSTÜNE ÇIZIM YAP
      Uygulamaya diğer uygulamaların veya kullanıcı arayüzüne ait bölümlerin üstüne çizim yapma izni verir. Bu izne sahip uygulamalar herhangi bir uygulamada kullanıcı arayüzünü kullanımınızı etkileyebilir veya diğer uygulamalarda gördüğünüzü düşündüğünüz arayüz öğelerini değiştirmiş olabilir.

Ülkesini Seven Her Türk Vatandasi, Ülkesinin Sessiz Istilasi'na karsi durmak zorunda.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mycity
    Mycity's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Hım ewt haklısın

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unbalanced
    unbalanced's avatar
    Erkek

tekrar arama ile ilgili bir uygulama yapacaktım aslında yaptım bir kısmını ancak bir şey de emin olamaamıştım.android in desteklediğini düşünüp uygulamayı geliştirdim ama sonuç hüsran :)

şimdi bazı arkadaşlar bir numarayı arayıp açtığında da alarm çalmasını istemişlerdi.. 

numara aramada problem yok.. sıkıntı açtığını anlayamamak. bunun bir yolu yok (resmi sdk de) ancak çağrı geldiğinde,gittiğinde ya da görüşme

bittiğinde anlayabiliyorum ama karşı taraf telefonu açınca anlayamıyorum her hangi bir event dönmüyor maalesef. araştırdım baya hiç bir sonuç

yok. tek bir yolla yapılabilir, telefon açıldığında ekrandaki kırmızı kısım yeşile dönüyor ama bu da android versiyonundan başka versiyonunua fark

ediyordur.. resim işleme ile yapılabilinir de işte o da ancak bir kaç android OS da çalışır

Ülkesini Seven Her Türk Vatandasi, Ülkesinin Sessiz Istilasi'na karsi durmak zorunda.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    overlocker
    overlocker's avatar
    Erkek

Bilinmeyenlerdede İşe yarıyormu ?

boş
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mycity
    Mycity's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    unbalanced bunu yazdı

tekrar arama ile ilgili bir uygulama yapacaktım aslında yaptım bir kısmını ancak bir şey de emin olamaamıştım.android in desteklediğini düşünüp uygulamayı geliştirdim ama sonuç hüsran :)

şimdi bazı arkadaşlar bir numarayı arayıp açtığında da alarm çalmasını istemişlerdi.. 

numara aramada problem yok.. sıkıntı açtığını anlayamamak. bunun bir yolu yok (resmi sdk de) ancak çağrı geldiğinde,gittiğinde ya da görüşme

bittiğinde anlayabiliyorum ama karşı taraf telefonu açınca anlayamıyorum her hangi bir event dönmüyor maalesef. araştırdım baya hiç bir sonuç

yok. tek bir yolla yapılabilir, telefon açıldığında ekrandaki kırmızı kısım yeşile dönüyor ama bu da android versiyonundan başka versiyonunua fark

ediyordur.. resim işleme ile yapılabilinir de işte o da ancak bir kaç android OS da çalışır

Tamam hocam bu benim işimi görür upload edermisin

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    frq23
    frq23's avatar
    Erkek

bu program her numarayı bulamıyor database i kullanıcıların rehberlerini paylaşmalarıyla oluşuyor belki firma şirket numaralarını kendileri koyuyordur ama şahıs numaraları kullanıcılardan alınıyor ben denedim benim numaram babamınki falan çıkıyor bi arkadaş paylaşmış demekki onun rehberinde kaydettiği gibi çıkıyor adım. ama çoğu numarayı bulamıyor. programı kurduğunda izin istiyor rehberini paylaşayımmı diye

YalnızAdam
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unbalanced
    unbalanced's avatar
    Erkek
    Mycity bunu yazdı
    unbalanced bunu yazdı

sonsuz bir döngü yok hocam programda.. şuan windowstayı linuxa geçince bakayım tekrar ama ne istediğini anlamadım tam ? 

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mycity
    Mycity's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    unbalanced bunu yazdı
    Mycity bunu yazdı
    unbalanced bunu yazdı

sonsuz bir döngü yok hocam programda.. şuan windowstayı linuxa geçince bakayım tekrar ama ne istediğini anlamadım tam ? 

Hocam işte tel numarasını gircem mesala mumarayı çaldırcak numara kapatırsa yada meşgule atarsa tekrar çevircek böyle bişey lazım

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RotKerim
    RotKerim's avatar
    Erkek

benim gotum yemedi rehberimi paylaşmaya. ama sistemin çalışması havuz mantıgı herkes rehberini paylaşıyor, o numara aradıgı zaman havuzdaki herhangi birinin tlfda ne diye kayıtlıysan o şekilde cıkıyor adı

Fuck Mobb Deep Fuck Biggie Fuck Bad Boy as a staff record label and as a mother fuckin crew. En büyük hayalimi sordu geçenlerde birisi Midtown metrosundan inip Broadwayde bir kaç tur attıktan sonra Union Square Park karşındaki Starbucksda bir kahve içmek.
Toplam Hit: 4640 Toplam Mesaj: 22