folder Tahribat.com Forumları
linefolder Mobil Programlama
linefolder Android Program Kim Aramış

Android Program Kim Aramış

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unbalanced
    unbalanced's avatar
    Erkek
    Mycity bunu yazdı
    unbalanced bunu yazdı
    Mycity bunu yazdı
    unbalanced bunu yazdı

tekrar arama ile ilgili bir uygulama yapacaktım aslında yaptım bir kısmını ancak bir şey de emin olamaamıştım.android in desteklediğini düşünüp uygulamayı geliştirdim ama sonuç hüsran :)

şimdi bazı arkadaşlar bir numarayı arayıp açtığında da alarm çalmasını istemişlerdi.. 

numara aramada problem yok.. sıkıntı açtığını anlayamamak. bunun bir yolu yok (resmi sdk de) ancak çağrı geldiğinde,gittiğinde ya da görüşme

bittiğinde anlayabiliyorum ama karşı taraf telefonu açınca anlayamıyorum her hangi bir event dönmüyor maalesef. araştırdım baya hiç bir sonuç

yok. tek bir yolla yapılabilir, telefon açıldığında ekrandaki kırmızı kısım yeşile dönüyor ama bu da android versiyonundan başka versiyonunua fark

ediyordur.. resim işleme ile yapılabilinir de işte o da ancak bir kaç android OS da çalışır

Tamam hocam bu benim işimi görür upload edermisin

sonsuz bir döngü yok hocam programda.. şuan windowstayı linuxa geçince bakayım tekrar ama ne istediğini anlamadım tam ? 

Hocam işte tel numarasını gircem mesala mumarayı çaldırcak numara kapatırsa yada meşgule atarsa tekrar çevircek böyle bişey lazım

peki açarsa ve kapatmazsa ne yapacaksın hocam :) dediğim gibi fark edemiyor açıp açmadığını. kapandıktan sonra kaç sn/dk/saat konuştuğunu da öğrenebiliriz.  

Ülkesini Seven Her Türk Vatandasi, Ülkesinin Sessiz Istilasi'na karsi durmak zorunda.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NmC
    NmC's avatar
    Erkek
    unbalanced bunu yazdı
    Mycity bunu yazdı
    unbalanced bunu yazdı
    Mycity bunu yazdı
    unbalanced bunu yazdı

tekrar arama ile ilgili bir uygulama yapacaktım aslında yaptım bir kısmını ancak bir şey de emin olamaamıştım.android in desteklediğini düşünüp uygulamayı geliştirdim ama sonuç hüsran :)

şimdi bazı arkadaşlar bir numarayı arayıp açtığında da alarm çalmasını istemişlerdi.. 

numara aramada problem yok.. sıkıntı açtığını anlayamamak. bunun bir yolu yok (resmi sdk de) ancak çağrı geldiğinde,gittiğinde ya da görüşme

bittiğinde anlayabiliyorum ama karşı taraf telefonu açınca anlayamıyorum her hangi bir event dönmüyor maalesef. araştırdım baya hiç bir sonuç

yok. tek bir yolla yapılabilir, telefon açıldığında ekrandaki kırmızı kısım yeşile dönüyor ama bu da android versiyonundan başka versiyonunua fark

ediyordur.. resim işleme ile yapılabilinir de işte o da ancak bir kaç android OS da çalışır

sonsuz bir döngü yok hocam programda.. şuan windowstayı linuxa geçince bakayım tekrar ama ne istediğini anlamadım tam ? 

Hocam işte tel numarasını gircem mesala mumarayı çaldırcak numara kapatırsa yada meşgule atarsa tekrar çevircek böyle bişey lazım

peki açarsa ve kapatmazsa ne yapacaksın hocam :) dediğim gibi fark edemiyor açıp açmadığını. kapandıktan sonra kaç sn/dk/saat konuştuğunu da öğrenebiliriz.  

Hocam çalma sesini alamıyor musun? Bildiğim kadarı ile görüşme kaydeden programlar var. (Alabilmen lazım yani.) Sesteki değişiklikten rahatlıkla açtığını yakalayabilirsin gibi geliyo bana...

There are 10 types of people in the world. Those who knows binary and those who dont...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unbalanced
    unbalanced's avatar
    Erkek

hocam mikrofon kaydetme olayı var evet:) şu ses kayıt programı vardı (linkini vermiştim) hintli bi eleman yazmış. onla iletişime geçip bi iki soru

sordum. zaten o da bu olayı yapamamış. programını kullanırsan sen aradığın andan itibaren kaydetmeye başlıyor, konuşmaya başladığndan

itibaren değil. yani bu olayın çözümü yok sdk ile.

resim işleme dedim. ve evet bir de senin dediğin olay var ses işleme. bunla da ses düzeyini kontrol edeceksin.. operator değişkliğinde farklı sesler

falan da var bunlar da yakalanbilir kişi görebilir hangi operatoru arayacağını falan ama ben o kadar uğraşamam.. ses ya da görüntü işleme üzerine

çalışmadım bunlara vakit harcayamam.. direk bir destek olsaydı yapradım ama ekstra işlere girmek istemiyorum

Ülkesini Seven Her Türk Vatandasi, Ülkesinin Sessiz Istilasi'na karsi durmak zorunda.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mycity
    Mycity's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    unbalanced bunu yazdı
    Mycity bunu yazdı
    unbalanced bunu yazdı
    Mycity bunu yazdı
    unbalanced bunu yazdı

hocam açmıyacağı için sıkıntı yok :D bi reklam firmasının hattını pert edicem :D

Bazıları sadece konuşur bazıları ise hayalleri ile dünya'ya yön verir.. Mycity
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RitmFarbRacourci
    RitmFarbRacourci's avatar
    Erkek
    RotKerim bunu yazdı

benim gotum yemedi rehberimi paylaşmaya. ama sistemin çalışması havuz mantıgı herkes rehberini paylaşıyor, o numara aradıgı zaman havuzdaki herhangi birinin tlfda ne diye kayıtlıysan o şekilde cıkıyor adı

dedim deja vu mu yasıyorum. Tikkat
    benim numara yok.

I'şıkY'ılı;^^`) Zk't^^` RnSySyTk.Ödl.SpRtÇzBşBkYd Kryptia.agogE Sa'd-l'Suûd az.ç'k 'lmyn'Dşn Pnct'tnAnNttn Blgi,YpBlgi 'Ct'nDrm.CmdyDrm.MdrnDrm hRşYdşR ClptcPth'Strsm M'nPhs' Ld,X/Y YrYnZmnGrçklk,AlgBzklğ KrzFrst'tr Tiytr' Pugchv,Jtrn,İmmlmn,FllngLef,Pik' SuprmcySprrty CoBehTh elFnmno:NzrioRonldo AdnKy TkSs,TkHrf(?) .RtNsTk.KvMp.Mk.TrmDyn ScklkNmRzgr ŞkHcBy ccp.kky Snrlr'Çz SnaSnLzmsn 'NsnKsknçtr BgDppr.MagllnCl'ds.S'thCro's Ch'kW'ng CreazioneDiAdamo^^`, Arctrs.Spic' ArcScnd,YySnye TrbProp,TrbJet,TrbFan ~3.10^5km/sn~343m/sn ~900-1240m/snMacH RamJt,ScRamJt Przdi^^' Tbu.XL Prsek MAtv^^` mLAT G'dWllHnting(f). 3id't^^` TareZmenPr ParaMotor TrflrVArsİlşklr (-)+.(/)*,~ ZminŞkil . ..Bu imza @SubZero tarafindan degistirilmistir. "Bu kadar uzun karmakarisik bir imza yapma diye uyardim ama heeheeeey(^^D)_hey kim söylüyor, kim dinliyor." Imzanizi SubZero'ya bilgi vermeden degistirmeyiniz. Tesekkurler...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    asa42
    asa42's avatar
    Erkek
    unbalanced bunu yazdı

ben program kurmadan hallettim o işi kaptan. arama tekrar etmeyi açtım bir de açınca telefonu tıtretme ozelliği var onu açtım. telefonu cebime atıyorum eleman açınca anlıyorum. 

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NmC
    NmC's avatar
    Erkek
    unbalanced bunu yazdı

hocam mikrofon kaydetme olayı var evet:) şu ses kayıt programı vardı (linkini vermiştim) hintli bi eleman yazmış. onla iletişime geçip bi iki soru

sordum. zaten o da bu olayı yapamamış. programını kullanırsan sen aradığın andan itibaren kaydetmeye başlıyor, konuşmaya başladığndan

itibaren değil. yani bu olayın çözümü yok sdk ile.

resim işleme dedim. ve evet bir de senin dediğin olay var ses işleme. bunla da ses düzeyini kontrol edeceksin.. operator değişkliğinde farklı sesler

falan da var bunlar da yakalanbilir kişi görebilir hangi operatoru arayacağını falan ama ben o kadar uğraşamam.. ses ya da görüntü işleme üzerine

çalışmadım bunlara vakit harcayamam.. direk bir destek olsaydı yapradım ama ekstra işlere girmek istemiyorum

%3-5 hata payıyla falan yapılır muhtemelen de. Attığın taş ürküttüğün kurbağaya değecek mi :) Düzgün para getirmeyecekse uğraşmaya değmez :D

There are 10 types of people in the world. Those who knows binary and those who dont...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    baristbt
    baristbt's avatar
    Erkek
    unbalanced bunu yazdı

diğer postları okumadan yorum yapıyorum çıkıcağım acelem var.

eğer dinleyebilyiorsa konuşmayı bir şekilde açılıp açılmadığı anlaşılabilir ? en büyük durak sanırım 2.5 saniye civarı. yani 5 saniyede telefon açıldımı açılmadımı çözülebilir diye düşündüm şimdi.

http://www.leyladansonra.com/
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Huerfanos
    Huerfanos's avatar
    Erkek

bu program bu bilgilere erişiyorsa google nelere erişiyor acaba.

Anarsistherif...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zone
    zone's avatar
    Erkek

kendi rehberini de paylaşıyor musun??

önceden verilmişti de bu gibi bir program

Toplam Hit: 4853 Toplam Mesaj: 22