Android Reklam Engelleme
-
Hacılar telefonum rootlu sahadan uygulaması için reklam engellemesi arıyorum,denemediğim uygulama (adfree,adaway) kalmadı ama lanet reklamlardan kurtulamadın.Sizin tavsiye edeceğiniz uygulama var mı?
-
Adfree'nin şu sürümünü bir dener misin hocam ? :
http://www.mediafire.com/download/1k91ugk4mi32air/Adfreee.v1.8.66.apk
-
adblock plus dostum can.
-
tesekkurler ikisinide deneyecegim..
-
-
herkes reklamları engellerse developerler ne kazanacak ? kazanmayan developer üretir mi ? app i bedavaya verir mi bundan sonra ?
çok takılmamak lazım reklamlara.adam oturmuş düşünmüş bi fikir bulmuş buda yetmemiş programlama vs öğrenmiş.emeğinin karşılığınıda almak için reklam koymus..
-
adfree kullanıyorum hep güncel, hatta bugün de update geldi. hiç sorun yaşamadım
-
ben de diyorum neden uygulamadan para kazanamıyorum :)
yaklaşık 5 aydır irili ufaklı bir kaç şey yaptım.. toplamda 1 milyon 100 bin gösterim yapmış, admob dan gelen para net 769 tl

-
unbalanced bunu yazdı
ben de diyorum neden uygulamadan para kazanamıyorum :)
yaklaşık 5 aydır irili ufaklı bir kaç şey yaptım.. toplamda 1 milyon 100 bin gösterim yapmış, admob dan gelen para net 769 tl

Hocam kullanıcıların eğer Türk ağırlıklıysa o kadar gösterime gelirin iyi :)
Edit: Engellemeyin la, para kazanalım :/
buzukatak tarafından 20/Haz/14 00:29 tarihinde düzenlenmiştir -
uluslarası hocam :)) ama deneme amaçlı şeyler yaptım yani uzun süreli bir projem yok bunlarda, aslında bi tane uğraştığım var ama onu bitiremedim kaldı öyle.. onda eminim 1 milyon indirme yapacağımdan şüphem yok da işte bi noktada bıraktım öyle kalıyor bende..
ios a geçtim bu aralar.. onda böyle free uygulama yapmam..
bazı reklamlar evet çok gıcıkça oluyor ama admob un ki normal çok da kötü değil, sonuçta bu işte emek var arkadaşlar.. gördünüz kaç milyon kişi reklam gösteriminde bulunmuş ve alınan para ortada..
-
unbalanced bunu yazdı
uluslarası hocam :)) ama deneme amaçlı şeyler yaptım yani uzun süreli bir projem yok bunlarda, aslında bi tane uğraştığım var ama onu bitiremedim kaldı öyle.. onda eminim 1 milyon indirme yapacağımdan şüphem yok da işte bi noktada bıraktım öyle kalıyor bende..
ios a geçtim bu aralar.. onda böyle free uygulama yapmam..
bazı reklamlar evet çok gıcıkça oluyor ama admob un ki normal çok da kötü değil, sonuçta bu işte emek var arkadaşlar.. gördünüz kaç milyon kişi reklam gösteriminde bulunmuş ve alınan para ortada..
Benim de uluslararası kullanılan 150k indirilen bir uygulamam var. Özel mesaj atayım sana hocam, biz kazançlarımızın listelerini paylaşalım karşılaştıralım, fikir alışverişinde bulunalım, olur mu?
Benden de sosyal mesaj : engellemeyin reklamları ://
LaNCeLoT tarafından 20/Haz/14 00:44 tarihinde düzenlenmiştir