Android Reklam Engelleme

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    doganoglu66
    doganoglu66's avatar
    Erkek

Hacılar telefonum rootlu sahadan uygulaması için reklam engellemesi arıyorum,denemediğim uygulama (adfree,adaway) kalmadı ama lanet reklamlardan kurtulamadın.Sizin tavsiye edeceğiniz uygulama var mı?

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Adfree'nin şu sürümünü bir dener misin hocam ? :

http://www.mediafire.com/download/1k91ugk4mi32air/Adfreee.v1.8.66.apk

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SUPERBICO
    SUPERBICO's avatar
    Erkek

adblock plus dostum can.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    doganoglu66
    doganoglu66's avatar
    Erkek

tesekkurler ikisinide deneyecegim..

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BaD_BoYs
    BaD_BoYs's avatar
    Erkek

Nexus 4 Kullanıyorum Root' lu olarak. AdAway kullanıyorum uygulama reklamlarını engellemek için ve başarılı. Vazgeçilmez uygulamalarım arasındadır. Denemeni tavsiye ederim.

Download : AdAway

Download : AddFree

Download : AdBlock

BaD_BoYs tarafından 20/Haz/14 00:34 tarihinde düzenlenmiştir

.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ekerci
    Ekerci's avatar
    Erkek

herkes reklamları engellerse developerler ne kazanacak ? kazanmayan developer üretir mi ? app i bedavaya verir mi bundan sonra ?

çok takılmamak lazım reklamlara.adam oturmuş düşünmüş bi fikir bulmuş buda yetmemiş programlama vs öğrenmiş.emeğinin karşılığınıda almak için reklam koymus..

Konu ID: 112846 Konuyu Acan : Ekerci Konu Başlığı : Tahribatın en sevdiği adam ? Silinme Sebebi : 3 sayfadır takip ediyorum beni seven kimse çıkmadı. alacağınız olsun müridler
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hsyN
    hsyN's avatar
    Erkek

adfree kullanıyorum hep güncel, hatta bugün de update geldi. hiç sorun yaşamadım 

test 1 2
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unbalanced
    unbalanced's avatar
    Erkek

ben de diyorum neden uygulamadan para kazanamıyorum :) 

yaklaşık 5 aydır irili ufaklı bir kaç şey yaptım.. toplamda 1 milyon 100 bin gösterim yapmış, admob dan gelen para net 769 tl

Ülkesini Seven Her Türk Vatandasi, Ülkesinin Sessiz Istilasi'na karsi durmak zorunda.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    buzukatak
    buzukatak's avatar
    Erkek
    unbalanced bunu yazdı

ben de diyorum neden uygulamadan para kazanamıyorum :) 

yaklaşık 5 aydır irili ufaklı bir kaç şey yaptım.. toplamda 1 milyon 100 bin gösterim yapmış, admob dan gelen para net 769 tl

Hocam kullanıcıların eğer Türk ağırlıklıysa o kadar gösterime gelirin iyi :)

Edit: Engellemeyin la, para kazanalım :/

buzukatak tarafından 20/Haz/14 00:29 tarihinde düzenlenmiştir

anlıyorum.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unbalanced
    unbalanced's avatar
    Erkek

uluslarası hocam :)) ama deneme amaçlı şeyler yaptım yani uzun süreli bir projem yok bunlarda, aslında bi tane uğraştığım var ama onu bitiremedim kaldı öyle.. onda eminim 1 milyon indirme yapacağımdan şüphem yok da işte bi noktada bıraktım öyle kalıyor bende..

ios a geçtim bu aralar.. onda böyle free uygulama yapmam.. 

bazı reklamlar evet çok gıcıkça oluyor ama admob un ki normal çok da kötü değil, sonuçta bu işte emek var arkadaşlar.. gördünüz kaç milyon kişi reklam gösteriminde bulunmuş ve alınan para ortada.. 

Ülkesini Seven Her Türk Vatandasi, Ülkesinin Sessiz Istilasi'na karsi durmak zorunda.
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LaNCeLoT
    LaNCeLoT's avatar
    Erkek
    unbalanced bunu yazdı

uluslarası hocam :)) ama deneme amaçlı şeyler yaptım yani uzun süreli bir projem yok bunlarda, aslında bi tane uğraştığım var ama onu bitiremedim kaldı öyle.. onda eminim 1 milyon indirme yapacağımdan şüphem yok da işte bi noktada bıraktım öyle kalıyor bende..

ios a geçtim bu aralar.. onda böyle free uygulama yapmam.. 

bazı reklamlar evet çok gıcıkça oluyor ama admob un ki normal çok da kötü değil, sonuçta bu işte emek var arkadaşlar.. gördünüz kaç milyon kişi reklam gösteriminde bulunmuş ve alınan para ortada.. 

Benim de uluslararası kullanılan 150k indirilen bir uygulamam var. Özel mesaj atayım sana hocam, biz kazançlarımızın listelerini paylaşalım karşılaştıralım, fikir alışverişinde bulunalım, olur mu?

Benden de sosyal mesaj : engellemeyin reklamları ://

LaNCeLoT tarafından 20/Haz/14 00:44 tarihinde düzenlenmiştir

Kurtlar tasma takmaz....
Toplam Hit: 2631 Toplam Mesaj: 18