Ankara İçi Atraksiyonlar
-
Selamlar, çarşamba sabahına kadar ankaradayım. Özellikle çekirdek aile ile beraber zaman geçirilebilecek yerleri; gezilecek eğlenilecek vs. merak ediyorum. Mesela seneler önce altınparkta balık tutmuştuk. Aynı şeyi halâ yapabiliyor muyuz? Sanırım balık havuzu iptal olmuş?
başka bir örnek; dün gece ankaraya gelirken 'mavi göl'ü keşfettim. Üstünden geçen otoyoldan manzara çok güzel görünüyordu. Bisiklet falan da kiralanabiliyormuş.
Yani uzun lafın kısası; ankarada yapılabilecek etkinlik ve atraksiyonlar nelerdir; öncelik aile ile, ama tamamını yazarsanız güzel de bir arşiv olur :)
söz sizde ankarada yaşayan arkadaşlar..
-
mogan gölü güzeldir jolly joker konserler olur trabzon günleri vs oralara gidip karnını doyurabilirsin ankaralı olmama rağmen pek bir şey bilmiyorum =)
-
Eyvallah :) var mı başka fikri olan? :))
-
ankaraya geldiysen mutlaka bir göl ziyareti yapmam anıtkabire gitmen kızılayda dolaşman gençlik parkına gitmen ankara kalesine çıkman atakuleye çıkman şart.
-
ankara da yapılacak en eğlenceli şey , istanbula tek gidiş bileti almaktır
-
vukuat bunu yazdı
ankaraya geldiysen mutlaka bir göl ziyareti yapmam anıtkabire gitmen kızılayda dolaşman gençlik parkına gitmen ankara kalesine çıkman atakuleye çıkman şart.
aman hocam atakule deme küçüklüğüm orda geçti ama geçen sene gittiğimde ağlıyodum resmen atakule harabe olmuş yukardaki döner restorant kapanmış asansörle yukarı çıkıyosun 10 tl verip sonra aşağı iniyosun pek bi atraksiyon yok :/
-
Ccaglayan bunu yazdıvukuat bunu yazdı
aman hocam atakule deme küçüklüğüm orda geçti ama geçen sene gittiğimde ağlıyodum resmen atakule harabe olmuş yukardaki döner restorant kapanmış asansörle yukarı çıkıyosun 10 tl verip sonra aşağı iniyosun pek bi atraksiyon yok :/
atakule kapanmış yanlış olmasın beyler gitmeyin bana güvenipte.
-
doğru gölbaşına erkenden masa kaparsınız.Mangal yeri falan var ızgaranı kömürünü al git sonra orda dolanıp deniz bisikleti vs. kiralarsın.Yürüyüş parkuru güzeldir.Özel araban varsa konya yolundan kaptır bi 20dk fln tabelalara bak kaçırmazsın.olmadı dolmuşta var
-
Atatürk Orman Çiftiğinde hayvanat bahçesini gezebilirsin..
Oralarda lokantalar vardır kendinize güzel bir ziyafet çekebilirsin...
Sincan taraflarında Harikalar Diyarı falan var..
Anıtkabir i gezebilirsiniz..
Gençlik parkı..
Ankara'nın başka pek bir numarası yok :)
-
Az düşündüm de...
Ankara nın içinde pek atraksiyon yok ama dışında pek çok var...
Mesela Haymana da kaplıcaya gidilebilir..
Kızıcahamam kaplıcalarına da gidilebilir..
Beypazarına gidilip tarihi evler görülebilir..
Ha unutmadan bir de 30 Ağustos da Hipodrum da askeri geçit töreni izlenebilir..
-
kızılcahamamda bildiğiniz tavsiye edebileceğiniz otel var mı? uygun bişeyler çıkarsa bizimkilere 3-4 günlük rezervasyon yaptırayım diye düşünüyorum.