folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Ankara İçi Atraksiyonlar

Ankara İçi Atraksiyonlar

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    noname
    noname's avatar
    Erkek
    xzxz bunu yazdı

ankara da yapılacak en eğlenceli şey , istanbula tek gidiş bileti almaktır 

yav he :|

vukuat bunu yazdı

ankaraya geldiysen mutlaka bir göl ziyareti yapmam anıtkabire gitmen kızılayda dolaşman gençlik parkına gitmen ankara kalesine çıkman atakuleye çıkman şart.

Hocam ankaraya senede 3-5 kere geliyorum anıtkabir kızılay gençlik parkı atakule sıktı artık :D diğerlerini listeye ekledim sağol

Ya özellikle ben göksü gibi mavi göl gibi bir yer arıyorum amma şöyle bakınca büyüleyeninden hani vay be manzaraya bak diyelim, oturalım çayımızı içelim güzel bi çay olsun, belki bisiklet kiralanabilir.

Bir de özel istek rica soru; balık tutmak istiyorum seneler önce altınparkta tuttuğum gibi özel balık tutma havuzu olan bir yer var mı hani oltayı sallayayım 5 dakika içinde gelsin balık, ben de tutabileyim ufak kardeşim de tutabilsin rahatça, beceri istemesin :)

...said addicted.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CAgAtAy
    CAgAtAy's avatar
    Erkek

birisi bir konu açmıştı bubi tuzağıyla ilgili felan Ankara demişken ne oldu o iş?

Lider doğru işleri yapar; Yönetici işleri doğru yapar;
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sharp
    Sharp's avatar
    Erkek
    xzxz bunu yazdı

bi bitmediniz amk ya

www.yesilgrow.com - Growshop
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    opusdei
    opusdei's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    xzxz bunu yazdı

Ankarada acemi birlik askerliğimi yapmıştım. 3 ay orada çarşıya çıktım. Ankaranın pek bi numrasını görmedim. Askerlik dışında da 2 kez gelmek zorunda kaldım. Kardeşim üni okurken hacettepede yine geldim. Günübirlik değil birkaç günlük geldim. Ankarayı sevmedim. Türkiyenin yarısını gezmiş biri olarak söylüyorum ki güzel olan tek şeyi kızları. En güzel kızlar izmirde derler ya walla yalan. Ankarada arkadaşlar. 

xzxz sonuna kadar haklı. Al biletini gel istanbula :D

opusdei | ツ Ego sum qui sum | Travelmate, Gourmet, Funny, Unlimited, Enjoy life, uploading...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zndmn
    zndmn's avatar
    Erkek

oncelikle sharp arkadasima kesinlikle katiliyorum.

sonra soyle soyliyim abi ilk olarak hani herkesin soyledigi klasik hani anitkabir, atakule,goksu parki, harikalar diyari, Ataturk orman ciftligi, golbasi vs vs buralari gorebilirsin goksuda harikalar diyarinda golbasinda falan piknikte yaparsin ciftliktede birsuru oturacak yer var.. 

bu parklardan ziyade segmenler parkini kugulu parki falanda bi gezebilirsin.. kurtulus parkida var ama oraya gitmene gerek yok =)

onun disinda takilmaca istiyosan ortam insanligi seviyene ve butcene bagli olarak kizilay, bahceli, tunali, cayyolu taraflarinda takilabilirsin kafede barda oturmak istersen

sihhiye tarafinda hamamonu diye biyer vardir eski Ankara evleri tarzi evler falan vardir restore edilmis, ogrenci sokagi diyede gecer kafeler falanda mevcuttur orda

o tarafa gitmisken ulucanlar cezaevi var muze oldu orada fena degildi gezdim begenmistim ilginc oluyo..

kecioren tarafinda estergon kalesi var orada kalenin ustunde de oturmalik yerler vardi.. bide teleferik var ben hic binmedim ama iste meraklisina..

ha bide aklima geldi natavega diye biyer var oraya da hic gitmedim kocaman bi akvaryum var orda cok guzel diyolar ama dedigim gibi hic gitmedim..

o natavega da avm sanirim sehir genelinde 75-80 tane kodumun avmlerinden var daha da yapmaya devam ediyolar oralarda takilmayi sevenler var hani gitmek istersen oralar var..

oyle iste aklima gelirse yazarim daha.. =)

Zugzwang
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    wh0
    wh0's avatar
    Homo
    noname bunu yazdı

Selamlar, çarşamba sabahına kadar ankaradayım. Özellikle çekirdek aile ile beraber zaman geçirilebilecek yerleri; gezilecek eğlenilecek vs. merak ediyorum. Mesela seneler önce altınparkta balık tutmuştuk. Aynı şeyi halâ yapabiliyor muyuz? Sanırım balık havuzu iptal olmuş?

başka bir örnek; dün gece ankaraya gelirken 'mavi göl'ü keşfettim. Üstünden geçen otoyoldan manzara çok güzel görünüyordu. Bisiklet falan da kiralanabiliyormuş. 

Yani uzun lafın kısası; ankarada yapılabilecek etkinlik ve atraksiyonlar nelerdir; öncelik aile ile, ama tamamını yazarsanız güzel de bir arşiv olur :) 

söz sizde ankarada yaşayan arkadaşlar..

MegaShow a git... kime sorsan gosterir...

🏴‍☠️Hi'dan gelen varır Who'ya, Hi'da onun adıdır Who'da...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NoToLeRaNcE
    NoToLeRaNcE's avatar
    Erkek

Konuyu hortlatayim bari, skintidan patlicam yoksa. Ev is bilgisayar playstation biktim artik amk evin icinde vakit gecirmekten.

Bisiklet alma planim var, alicamda hatta. Dag bisikleti alip göllere baliga, ava yada ne bilim degisik yerlere gitmek istiyorum. Bedeni yorup ruhende sakinlesecek biseyler. Var mi muritlerden bu sekilde biseyler yapacak ? Yada Yapmaya meyilli ?

Asosyal hayatta yaşanan, Yasal bir masalım ..
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TeRRoR
    TeRRoR's avatar
    Erkek
    NoToLeRaNcE bunu yazdı

Konuyu hortlatayim bari, skintidan patlicam yoksa. Ev is bilgisayar playstation biktim artik amk evin icinde vakit gecirmekten.

Bisiklet alma planim var, alicamda hatta. Dag bisikleti alip göllere baliga, ava yada ne bilim degisik yerlere gitmek istiyorum. Bedeni yorup ruhende sakinlesecek biseyler. Var mi muritlerden bu sekilde biseyler yapacak ? Yada Yapmaya meyilli ?

hacı eymire gir orada sür bisiklet. ortam yaparsın. zamanla bir bisiklet klübüne filan takılırsan beraber sürersin.

herkes programcı olmak zorunda değildir, lütfen bir zorunluluk gibi programlama dilleri öğrenmeye çalışmayın. yabancı dil filan öğrenin amq.// s.kimin etini yerim, kasaba minnet etmem.// ince düşünene kalın girer.//
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NoToLeRaNcE
    NoToLeRaNcE's avatar
    Erkek
    TeRRoR bunu yazdı
    NoToLeRaNcE bunu yazdı

hacı eymire gir orada sür bisiklet. ortam yaparsın. zamanla bir bisiklet klübüne filan takılırsan beraber sürersin.

Eymirle mogani dusunuyorum hocam aklimda ilk olarak oralar var suan zaten. Haftaya umuyorum ki alip gidicem. Derdim yanliz olmamak. Ama cikmazsa kimse napalm pedala kuvvet :)

Asosyal hayatta yaşanan, Yasal bir masalım ..
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yanak
    yanak's avatar
    Erkek

8 yıldır Ankaradayım git-gel kızılay-sincan amk.. başka bişi yok,İzmir'in gözünü seveyim asansörü yeter....

Sene 2011 evliliğimin ilk ayları, pc başında Tahribat'da takılıyorum, açılış sayfa falan direk tahribat açılıyor. Bi gün hanım "beni mi daha çok seviyorsun Tahribatı mı?" dedi. "Hatun sen yokken Tahribat vardı." dedim, demez olaydım..
Toplam Hit: 2703 Toplam Mesaj: 26