Ankara‘Da Bir Ferrari...
-
MaviGozluDev bunu yazdı:
-----------------------------
jayde bunu yazdı:
elime piyangodan ferrari geçse
1- kapıdan çıkartamam(tankerle benzin yer)
2- altıncı ayında garajda duran ferrarimi satmak zorunda kalırım( verginin ilk taksidi- çeyrek ev fiyatı)
-----------------------------elime piyangodan ferrari geçse;
1-tamam belki altımdaki arabayı kullandığım kadar kullanamam ama sorun değil, bütün gün otobüs dolmuşla takılırım arada bi garajdan çıkarırım yemem içmem benzinini koyarım..
2- 6 ay böyle yaşarım sonra altımdaki arabayı satarım vergisini öderim bi 6 ay daha onla gezerim, sonra satarım kendine güzel bi araba alırım :)
elime piyangodan ferrari geçse
1- gerekirse tüm türkiyeyi gezer ferrarisi olan birini bulurm.
2- her yolu deneyip 8de 8 onun suçlu bi kaza ayarlarım. bide tazminat açarım -
hahaha bmv z4 ile ferrari gidiyor, "biz neyimize gidiyoruz emre" uhauhahuahu :D:D
-
aziz2724 bunu yazdı:
piyangodan ferrari çıkmaz :)
-----------------------------saol çine ettin hayalllerimizin :)
hayal kurmak bedava hocam realitesi öenmli değil :) -
Elemanlar Süper miş yaw dur ne olur gitmee :D D:
-
Elime piyangodan ferrari geçse;
satar bi vosvos bi de t1 alırım :F
-
eskişehir yoluna radar kursalar türkiyenin dış borcu kalmaz :D gecenlerde bitanesi yanımızdan geçti ne plakasını görebildim ne de arabanın markasını tanıyabildim :S
-
crafty bunu yazdı:
eskişehir yoluna radar kursalar türkiyenin dış borcu kalmaz :D gecenlerde bitanesi yanımızdan geçti ne plakasını görebildim ne de arabanın markasını tanıyabildim :S
-----------------------------eskişehir yolunda hacettepe ye dönen yerinde mobeseler var, ayrıyeten devamınad çevre yoluna dönen yerde de var.
ayrıca eskiden bilkent köprsüne kurulan radarı şimdi ümitkye giderken mobeseler 1 km kala resmi bi binanın önüne kuruyolar. aklıam gelemdi şimdi adı.. haberiniz olsun :) -
MaviGozluDev bunu yazdı:
crafty bunu yazdı:
-----------------------------eskişehir yolunda hacettepe ye dönen yerinde mobeseler var, ayrıyeten devamınad çevre yoluna dönen yerde de var.
ayrıca eskiden bilkent köprsüne kurulan radarı şimdi ümitkye giderken mobeseler 1 km kala resmi bi binanın önüne kuruyolar. aklıam gelemdi şimdi adı.. haberiniz olsun :)
-----------------------------birinin canı çok yanmış sanki :)
-
uff yarıldım gülmekten cok fenaymıs :D:D:D
-
habitrail bunu yazdı:
MaviGozluDev bunu yazdı:
crafty bunu yazdı:
ayrıca eskiden bilkent köprsüne kurulan radarı şimdi ümitkye giderken mobeseler 1 km kala resmi bi binanın önüne kuruyolar. aklıam gelemdi şimdi adı.. haberiniz olsun :)
-----------------------------birinin canı çok yanmış sanki :)
çok mu belli oluyo euheuhe..
bende bi arkadaştan duydum :) :)