Ankara'da Dershane Önerisi
-
Kitle dershaneleri dışında gidebileceğim disiplinli ve hocaları iyi olan bir yer. Var mı böyle bir yer?
-
Kızılay Sakarya caddesinde KARACAN dershanesi 10 numaradır.
2 Tane dersanesi var birisi izmir birisi ankara.
Not: Kpss ile karıştırma.
Not2: 2 şubesi vardır diye küçük görme. Maltepe olsun Fem olsun okadar dershanesi varda ne oluyor ???
Not3: Hocaları ve deneme sınavları tam gararindedir. Pişman olmazsın.
Not4: Yinede iyice araştır. (4 sene oluyor ben oraya gideli.) -
Saol hocam. Araştırıyorumm. Bu arada mf-mezunum.
bannedolacaz tarafından 10/Ağu/12 20:38 tarihinde düzenlenmiştir -
Bende mf mezunuydum.Marmara ünideyim :)
-
Ankara Polatlılıyım. Ankara ile polatlı arası 70-75km civarı. Haftada min 4 gün kızılaya dersaneye geliyordum :D
azmin sonu :)
-
Hiç bi bilgim yok ama açı diyeyim benim arkadaş ankarada mühendislik bıraktı açıya gitti kocaeli tıp kazandı :D
-
Sezpanhe bunu yazdı
Ankara Polatlılıyım. Ankara ile polatlı arası 70-75km civarı. Haftada min 4 gün kızılaya dersaneye geliyordum :D
hocam Allah senin yardımcın olsun :|
hani polatlı-kızılay diyoruz :| polatlı ankara değil gibi bişey yani eskişehir sayılır aslında :D
-
Hocam batikent uzak demezsen orda bir dersanede mat ogretmenligi yapiyorum ogretmen kadrosu iyidir etutler falanda saglamdir fiyatta gorusuruz yardimci olurlar pm yolla istersen
-
Sezpanhe bunu yazdı
hey maşallah :) ortason da , tüm lise hayatımda vs kızılayda dersaneye gittim, 8 sene boyuncada 100.yıl da oturdum, hiç bi haftanın 4 günü dersaneye gidemedim ya la :D azimsizliğin sonu :d
-
clogu bunu yazdı
Hocam batikent uzak demezsen orda bir dersanede mat ogretmenligi yapiyorum ogretmen kadrosu iyidir etutler falanda saglamdir fiyatta gorusuruz yardimci olurlar pm yolla istersen
Hocam kızılaydayım batıkent çok uzak olur. Kızılayda önerebileceğin var mı? -
bi tane üniv öğrencisi ayarla özel ders versin.dersanenin on katı verim alırsın