Ankara'da Mangal Yapalım Desek Kimler Gelir?
-
Bunu bekliyodum bunu :D Tarih saat uyarsa gelmeyeni kızılayda .. neyse :D
-
23 nisan sonrasi uygun benim icin.
-
nasıl gelmek istedim şimdi var ya.. haftaya istanbul buluşması var ama.. eğer haftaya olursa gelebilirim aslında.. kesin bilgiyi yazarım iki güne..
-
MaviGozluDev bunu yazdıruhii bunu yazdı
MaviGozluDev bunu yazdı
BarisYigit bunu yazdı
Gharzvog bunu yazdı
şuanda öyle istedim ki abi, istanbuldan çıkıp gelirim lan belki. ama ankarayı hiç bilmem. alıcak götürcek birisi falan varsa olur heralde :D
aşti'ye gelmen yeterlidir :D
daha önceki buluşmalarda müridleri havalimanından alıp otobüse terminaline kadar bıraktık :D
bi kere beni evden almadınız ya la..
adres ver amca :D alalım otobusle :d
basarım öğrenci biletimi 1.30 tl biner gelirim ben :d
;d
45 dakikayı sonuna kadar kullanırım diyosun yani :d -
5Agustos1921 bunu yazdıMaviGozluDev bunu yazdıruhii bunu yazdı
MaviGozluDev bunu yazdı
BarisYigit bunu yazdı
Gharzvog bunu yazdı
şuanda öyle istedim ki abi, istanbuldan çıkıp gelirim lan belki. ama ankarayı hiç bilmem. alıcak götürcek birisi falan varsa olur heralde :D
aşti'ye gelmen yeterlidir :D
daha önceki buluşmalarda müridleri havalimanından alıp otobüse terminaline kadar bıraktık :D
bi kere beni evden almadınız ya la..
adres ver amca :D alalım otobusle :d
basarım öğrenci biletimi 1.30 tl biner gelirim ben :d
;d
45 dakikayı sonuna kadar kullanırım diyosun yani :dacımam.. 1.30 yakıyo kızılaydan türkkonut :d süper az yakıyo böylelikle :) ya da arabasızlığımda kendimi avutuyorum :d
-
Neyi ne kadar nasil ya da nerede ictigime karisan ya da mamur abilere ispikleyen olacaksa pesinen ben yokum.
Siringalarinizi de yaninizda alin kizlar ekistiradan damardan da alkol alacagiz. Malum aroyine vercek paramiz yok :))))
-
gün,saat,yer ??
-
Angarada olaydim kesin kacirmazdim.
Gun saati belirleyemiyorsaniz, surdan yararlanmakta fayda var.
Herkes musait gununu saatini isaretliyor. Hangi gunun cok isareti varsa, o gun seciliyor.
-
yaz beni de
-
antikky gelirdi
antikky nin mangalli video su vardi bi ara :D