Ankarada Mekan

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SloowMooN
    SloowMooN's avatar
    Erkek

arkadasların için de bulundugum şu dakikalarda düşünmekteyim kara kara ..

kız arkadasımla birinci yılımız doluyor ee dogal olarak biyere yemege götürmek filan gerek=)
    ankarada soyle bildiğiniz güzel bi balıkcı filan varmıdır canlı müzük eşliğinde..şimdiden herkese teşekkür ederim

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    moi
    moi's avatar
    Erkek

balıkhan restaurant, çankaya-yıldızda bulunmakta, tarafımdan tavsiye edilmekte.

Sadece paranoyaklar hayatta kalır...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SloowMooN
    SloowMooN's avatar
    Erkek

moichan tesekkür ediyorum ama biraz tuzlumu ne orası :D

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MbK
    MbK's avatar
    Erkek

ilk yıl doluyo diye yemeğe mi gidirlimiş amk ondan sonra evlilikte falan neler bekler senden :-)

gümüş küpe ve kolye ucu alıyosun şöyle taşlı maşlı işi bitiriyosun :-) bak yüzük olmasın ama o daha sonraki aşama :-)

Çok özel kadınlar tanıdım. Bana hayatı onlar tanıttılar...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SloowMooN
    SloowMooN's avatar
    Erkek

değişik bi bkış açısı tabi senin kide sütten mi yandı orasını bilememde .D

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    renegadealien
    renegadealien's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Savaş Madalyası Başarı Madalyası Üstün Hizmet Madalyası Developer Madalyası
    Erkek

Maddi durumuna bağlı hocam, para verdikce yukarlara doğru cıkılabilir :)

Eğer cok para vermeyim diyorsan ve güzelde olsun diyorsan

Kalenin içinde zenger paşa konağı na yada washington restorana götürebilirsin...

Yok oralara gitmeyim diyorsan bahcelide günaydın restoran orta seviyedir...

Yok tuzlu olmasında sakınca yoksa söle ona göre yıldıza çankayaya cıkaralım seni:d

10.05.2013 tarihli google arama sonucu : Aradığınız - "herşeyin hayırlısı rampanın bayırlısı" - ile ilgili hiçbir arama sonucu mevcut değil. Kendi özlü sözümdür, kaynak belirterek kullanınız.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    canocan
    canocan's avatar
    Erkek

Müzik ve alkolun olmadıgı ama biz memurların toplanarak zevkle arada sırada ögle yemegine gittigimiz bir kaç yer var. Kazım Karabekir caddesindeki "üstünel köftecisi" farklı bir yerdir.  Bir öbek herçeşit yeşilligin yanında ekmek arası köfte farklı bir sunum. Pişmiş sarımsakları zaten harika. Bir de benim semtimde Aydınlıkevler Türkiş Otobüsüne binersen "İstanbul Balıkçısı" var. Buralar damak tadı için normal üstü yerler.

Kamyondan düşmüş içi geçgin karpuz
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    raul
    raul's avatar
    Erkek

insanın sevdiklerine vereceği en güzel hediye ankaradan kesin çıkış biletidir bence. bir an önce göç et bi yerlere. kendini de kurtar kız arkadaşını da 

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ramses
    ramses's avatar
    Erkek

canocan bunu yazdı:
    -----------------------------

Müzik ve alkolun olmadıgı ama biz memurların toplanarak zevkle arada sırada ögle yemegine gittigimiz bir kaç yer var. Kazım Karabekir caddesindeki "üstünel köftecisi" farklı bir yerdir.  Bir öbek herçeşit yeşilligin yanında ekmek arası köfte farklı bir sunum. Pişmiş sarımsakları zaten harika. Bir de benim semtimde Aydınlıkevler Türkiş Otobüsüne binersen "İstanbul Balıkçısı" var. Buralar damak tadı için normal üstü yerler.

-----------------------------

cok guzel mekandır kofte yenilesidir ama kız arkadasla yıldonumunu icin uygun bi ortam olmaz bence... arcadium da "kırmızı" yı oneririm gayet romantik, canlı muzik guzel yemek olan bi mekan. tuzlu ile kastın ne kadar bilmiyorum ama alkole, salataya iceceklere gore de degismekle beraber 40-100 arası tutar 2 kisi

Bugun cok farkli olacak...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Imba
    Imba's avatar
    Erkek

Meşhur Tavacı Recep Usta

Kibar ve sertimdir, çok iyi dans ve ısrar ederim..
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaviGozluDev
    MaviGozluDev's avatar
    Erkek

eski hünkarzade, yeni dolunay.. akşamları müzikte oluyor..  yemekleri de çok çok güzel..

3.cadde de

.
Toplam Hit: 2917 Toplam Mesaj: 21