Ankarada Mekan
-
arkadasların için de bulundugum şu dakikalarda düşünmekteyim kara kara ..
kız arkadasımla birinci yılımız doluyor ee dogal olarak biyere yemege götürmek filan gerek=)
ankarada soyle bildiğiniz güzel bi balıkcı filan varmıdır canlı müzük eşliğinde..şimdiden herkese teşekkür ederim -
balıkhan restaurant, çankaya-yıldızda bulunmakta, tarafımdan tavsiye edilmekte.
-
moichan tesekkür ediyorum ama biraz tuzlumu ne orası :D
-
ilk yıl doluyo diye yemeğe mi gidirlimiş amk ondan sonra evlilikte falan neler bekler senden :-)
gümüş küpe ve kolye ucu alıyosun şöyle taşlı maşlı işi bitiriyosun :-) bak yüzük olmasın ama o daha sonraki aşama :-)
-
değişik bi bkış açısı tabi senin kide sütten mi yandı orasını bilememde .D
-
Maddi durumuna bağlı hocam, para verdikce yukarlara doğru cıkılabilir :)
Eğer cok para vermeyim diyorsan ve güzelde olsun diyorsan
Kalenin içinde zenger paşa konağı na yada washington restorana götürebilirsin...
Yok oralara gitmeyim diyorsan bahcelide günaydın restoran orta seviyedir...
Yok tuzlu olmasında sakınca yoksa söle ona göre yıldıza çankayaya cıkaralım seni:d
-
Müzik ve alkolun olmadıgı ama biz memurların toplanarak zevkle arada sırada ögle yemegine gittigimiz bir kaç yer var. Kazım Karabekir caddesindeki "üstünel köftecisi" farklı bir yerdir. Bir öbek herçeşit yeşilligin yanında ekmek arası köfte farklı bir sunum. Pişmiş sarımsakları zaten harika. Bir de benim semtimde Aydınlıkevler Türkiş Otobüsüne binersen "İstanbul Balıkçısı" var. Buralar damak tadı için normal üstü yerler.
-
insanın sevdiklerine vereceği en güzel hediye ankaradan kesin çıkış biletidir bence. bir an önce göç et bi yerlere. kendini de kurtar kız arkadaşını da
-
canocan bunu yazdı:
-----------------------------
Müzik ve alkolun olmadıgı ama biz memurların toplanarak zevkle arada sırada ögle yemegine gittigimiz bir kaç yer var. Kazım Karabekir caddesindeki "üstünel köftecisi" farklı bir yerdir. Bir öbek herçeşit yeşilligin yanında ekmek arası köfte farklı bir sunum. Pişmiş sarımsakları zaten harika. Bir de benim semtimde Aydınlıkevler Türkiş Otobüsüne binersen "İstanbul Balıkçısı" var. Buralar damak tadı için normal üstü yerler.
-----------------------------cok guzel mekandır kofte yenilesidir ama kız arkadasla yıldonumunu icin uygun bi ortam olmaz bence... arcadium da "kırmızı" yı oneririm gayet romantik, canlı muzik guzel yemek olan bi mekan. tuzlu ile kastın ne kadar bilmiyorum ama alkole, salataya iceceklere gore de degismekle beraber 40-100 arası tutar 2 kisi
-
-
eski hünkarzade, yeni dolunay.. akşamları müzikte oluyor.. yemekleri de çok çok güzel..
3.cadde de