folder Tahribat.com Forumları
linefolder TahriDepo
linefolder Ankaradaki Bombalama Eylemini Youtubede Yazan Şahıs / Adrenalin1981 - Deniz Bektaş



Ankaradaki Bombalama Eylemini Youtubede Yazan Şahıs / Adrenalin1981 - Deniz Bektaş

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    lordvader89
    lordvader89's avatar
    Banlanmış Üye
    Kayıt Tarihi: 02/Mayıs/2007
    Erkek
    a.q'mun tipsizi suratsız orospu çocugu ya yapılacak şeymi lan yasadıgın topraklara ihanet etmek delikanlılıkmı lan ipne dötünü...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ByALeX
    ByALeX's avatar
    Kayıt Tarihi: 24/Ağustos/2005
    Erkek

    Ankara Valisi Kemal Önal, patlamanın ardından elde edilen üç kamyon dolusu bulgunun Emniyet laboratuvarlarına götürüldüğünü ve burada yapılan incelemede ölen vatandaşların dışında bir kişiye ait parçalar bulunduğunu açıkladı.

    İşte o.ç CanLı Bomba

    Ankara Valisi Kemal Önal, Ankara'daki patlamanın Güven Akkuş adlı kişinin üzerinde bulunan plastik patlayıcının patlaması sonucu meydana geldiğini bildirdi.

    Önal, Başbakanlık'ta Dışişleri Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Abdullah Gül'ün başkanlığında gerçekleştirilen terörle mücadele konulu toplantının ardından yaptığı açıklamada, Ulus semti Anafartalar Çarşısı önünde dün meydana gelen hain terör saldırısı neticesinde 6 vatandaşın hayatını kaybettiğini, 91 vatandaşın da yaralandığı belirtti.

    Önal, şöyle devam etti:

    “Olay yerinde güvenlik güçlerimizce yapılan çalışmalar sonucu elde edilen 3 kamyon dolusu bulgu üzerinde Emniyet Genel Müdürlüğümüz kriminal laboratuvarında bomba imha, kimlik tespit ve kimya bölümü uzmanlarımızın yapmış olduğu titiz inceleme sonucu, hayatını kaybeden ve yaralanan vatandaşlarımıza ait olmayan başka bir şahsa ait organ parçaları tespit edilmiştir.

    Kopmuş iki parmak üzerinde yapılan parmak izi ve DNA incelemesinden bu şahsın geçmişte yasadışı afiş asmak, 1 Mayıs gösterileri sırasında polise mukavemet ve yasadışı orgüt üyesi olmaktan tutuklanmış bulunan 1979 doğumlu Sivas ili Zara ilçesi Çaypınar köyü nüfusuna kayıtlı Güven Akkuş olduğu belirlenmiştir.

    Güven Akkuş'a ait olduğu tespit edilen elbise parçaları üzerinde yapılan incelemede olayın bu şahsın üzerinde bulunan plastik patlayıcının patlaması sonucu meydana geldiği, patlayıcının cinsi ve eylem şekli itibariyle bölücü terör örgütünün kullandığı malzeme ve metotlarla örtüştüğü anlaşılmıştır.

    Vatandaşlarımızın en yoğun olduğu bir yer ve saatte gerçekleşen bu hain eylem, terörün nasıl bir insanlık suçu olduğunu ve hiçbir meşru amacı olamayacağını bir kez daha gözler önüne sermiştir.

    Tek tesellimiz Türk polisinin üstün gayreti ve çabasıyla böyle karmaşık bir terör olayının failinin olayın üzerinden 24 saat bile geçmeden ortaya çıkarılmış olmasıdır. Bugün olduğu gibi bundan sonra da milletimizin iradesi, devletimizin ve hükümetimizin terörle mücadeledeki kararlılığı neticesinde bu canice saldırıyı gerçekleştirenler arzularına asla ulaşamayacaklardır. Bu menfur saldırıda hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı, yaralılara da acil şifa diliyoruz. Bu olayda maddi kayba uğrayan Anafartalar Çarşısı esnafının da uğramış olduğu zarar giderilmeye çalışmaktadır. Bu da Başbakanlığımızca karşılanacaktır.”

    ANKARA VALİSİ ÖNAL:  “BİR GÜN ÖNCE YAPILAN GÜVENLİK ZİRVESİNDE BU KONUDA, OLAYLARIN OLABİLECEĞİ DEĞERLENDİRİLDİ. GÜVENLİK GÜÇLERİMİZ SADECE ANKARA'DA DEĞİL TÜM YURTTA TEYAKKUZ HALİNDEYDİ VE ÇALIŞMALAR EN ÜST SEVİYEDE DEVAM ETTİRİLİYORDU”

     

    Ankara Valisi Kemal Önal, Anafartalar Çarşısı önündeki patlamaya neden olan plastik patlayıcının tipinin A-4 olma ihtimalinin kuvvetle muhtemel olduğunu, üzerinde kimyasal analizlerin devam ettiğini bildirdi.

     

    Önal, Ankara'da dün meydana gelen patlamayı gerçekleştiren Güven Akkuş adlı kişinin örgüt üyeliği bağlantısının henüz tespit edilemediğini belirterek, “Çalışma devam ediyor” dedi.

    Vali Önal, Dışişleri Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Abdullah Gül'ün başkanlığında Başbakanlık'ta gerçekleştirilen terörle mücadele konulu toplantının ardından yaptığı açıklama sonrası, gazetecilerin sorularını yanıtladı.

    Bir gazetecinin, “Dün akşam, Anadolu Medeniyetleri Müzesinde IDEF-2007 Uluslararası Savunma Sanayii Fuarı resepsiyonu vardı. Saldırı Genelkurmay Başkanına mı, yoksa bölgeye mi yönelikti?” sorusu üzerine, Önal, “Şimdi sizinle net olan konuları paylaşacağımızı dünkü açıklamamda da söyledim. Şu anda net olan açıklamalarımız bunlardır. Bunun dışındakilerin hepsi varsayımdır. Çalışmalar devam ediyor. Yine somut sonuçlara ulaşıldıkça sizlerle paylaşılacaktır” dedi.

    Önal, saldırgana ait fotoğrafın ellerinde olduğunu ve bunu basına dağıtacaklarını söyledi.

    İstihbarat birimlerinden terör eylemleri olacağına yönelik bazı uyarılar geldiğinin ifade edilmesi üzerine de Önal, şunları kaydetti:

    “Bir gün önce yapılan güvenlik zirvesinde bu konuda, olayların olabileceği değerlendirildi. Güvenlik güçlerimiz sadece Ankara'da değil tüm yurtta teyakkuz halindeydi ve çalışmalar en üst seviyede devam ettiriliyordu. Ama terörün nerede, ne zaman, nasıl olabileceğini kestirebilmek maalesef mümkün değil. Zaten terörün de amacı bu. Bu konudaki çalışmalarımız bundan sonra da devam edecek, umarım bu son olur.”

     

    “ÇALIŞMALARIMIZ DEVAM EDİYOR”

     

    “Olayı gerçekleştiren tek başına mı, yoksa bir kaç kişi mi?” sorusunu yanıtlarken de Önal, şöyle konuştu:

    “Şu anki bulgularımız tek başına olduğu konusunda. Ama tabii diğer iltisaklar (bağlantılar) da kendi tetkiklerimiz açısından devam ediyor. Olay çok yenidir, daha üzerinden 24 saat bile geçmeden bu işin ortaya çıkarılmış olması büyük bir başarıdır. Bundan sonrası için de çalışmalarımız devam ediyor.”

    Olayla ilgili gözaltı olup olmadığı sorusunu yanıtlarken de Önal, “Hayır” karşılığını verdi.

    Plastik patlayıcının türüyle ilgili olarak Önal, “A-4 olma ihtimali kuvvetle muhtemel. Üzerinde kimyasal analizler devam ediyor” dedi.

    Gazetecilerin, “saldırganın daha önce tutuklandığı” yönündeki sözlerini anımsatmaları üzerine Önal, “2 olaydan dolayı 1996 yılında bir afiş asma ve bu sırada bir de polise mukavemetten dolayı yakalanmış, 2 sene cezaevinde kalmış ve sonra tekrar çıkmış bir vatandaşımız” diye konuştu.

    Örgüt bağlantısı olup olmadığı sorusunu yanıtlarken de “Örgüt üyeliği bağlantısı henüz tespit edilmedi. Çalışma devam ediyor. Şunu vurgulamak isterim, patlayıcının cinsi ve kullanım şekli itibariyle bölücü terör örgütünün tarzına uyuyor” dedi.

    Hürriyet


    Alim ile Sohbet Etmek Zümrüt ile incidir, Cahil ile Sohbet Etme Günde Bin Can incitir. Alim ile Sohbet Etmek Mertebe, Cahil ile Sohbet Etme Dönersin Merkebe, Eşek Alim Olmaz Kitap Taşımakla Tekkeye, insan da Hacı Olmaz Gitmekle Mekkeye.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    lordvader89
    lordvader89's avatar
    Banlanmış Üye
    Kayıt Tarihi: 02/Mayıs/2007
    Erkek
    ulan adıda deniz ibne'nin götünü sikim çok sinirliyim getrselerse seni bi güsel meydan dayagına ceksek ismini bile tasıyamıyosun a.q senin tipsiz piç suratının ortasına tüm tahribat sıçsın
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CyberSpY
    CyberSpY's avatar
    Kayıt Tarihi: 29/Nisan/2007
    Erkek

    Saldırının izi Youtube’da

    Ankara’daki kanlı eylemin ipuçları internetteki video paylaşım sitesi Youtube’ta 15 Mayıs’ta yayınlanan bir mesajda, ortaya çıktı.

    "adrenalin1981" kullanıcı adıyla Youtube’da terör örgütünün videolarını yayınlayan bir kişi, 31 Ekim 2006 tarihinden beri bölücü propaganda yapıyordu. adrenalin1981’in Youtube’daki profil sayfasında, teröristbaşı Abdullah Öcalan’ın fotoğrafları, PKK bayrakları ve Atatürk’e hakaret içeren videolar da yer alıyor. Fakat en çarpıcı olan, bazı yazılarını Almanca yazan adrenalin1981’in, 15 Mayıs tarihinde kendi sayfasına bıraktığı mesaj. Mesaj aynen şöyle diyor: "Şimdi Türk devleti Güney’e bomba yollayarak Güneyli güçleri ve halkı PKK’ye karşı yeniden bir saldırı pozisyonuna getirmeye çalışıyor. Yarın benzer bombaların bir tepki olarak Ankara’nın kalbinde patlaması hiç de şaşırtmamalı."

    Ankara’daki patlamanın ardından internette her gün yüzbinlerce kişinin ziyaret ettiği Türk forumlarında, Youtube’da geçen hafta yayınlanan o mesaj hatırlatıldı. Birçok vatandaşın, mesajı, ihbar olarak emniyet birimleri ve Cumhuriyet Savcılıklarına ilettiği belirtildi.

    TMM ARKADASLAR SİKİLDİ O SİKİLDİ :DD ehehehe :))

  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DjBarky
    DjBarky's avatar
    Kayıt Tarihi: 09/Nisan/2007
    Erkek

    Lan varya Bunların Alayı o.ç Ne KAdar PKK 'lı varsa Ne Kadar Apo Yandaşlı Mahlukat varsa ALAYININ ANASINI s..

    Bekleyin Beni Askerde Zıplicam birkacınıza!


    Hayat, cinsel ilişkiyle bulaşan ölümcül bir hastalıktır. http://www.youtube.com/watch?v=qd4O2AtXYSo
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Overdosee
    Overdosee's avatar
    Kayıt Tarihi: 18/Mayıs/2007
    Erkek

    Su anasini s*ktiimin oros*u cocugunu dove dove öldürmek istiyorum. Tipinde meymenet yok i*nenin Allah belasinin versin beee... Hangi yuzle neye dayanarak bunu yapabilio anlamiyorum ben yaaa abi bu isin bi cozuluru yokmu veremiyomuyuz esgalini kimseye?? Esgalini versaek yaptirimlari nolucak?


    Arkam hep yol önüm hep uçurum...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TIGER_07
    TIGER_07's avatar
    Kayıt Tarihi: 21/Nisan/2007
    Erkek
    sıfatının a.q tipe bak.böyle kanı bozuk ibneler canlı bomba olup bi bok yaptıklarını sanıyorlar.bunların hepsi maşa a.q pkk nın da elemanlarınında onu tutanlarında hepsinin a.q bi arkadaşımızında imzasında olduğu gibi: ya herşeysin ya hiç,ya türksündür ya piç

    TBT ordusundan TSK ordusuna transfer olan mürit
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kokainman
    kokainman's avatar
    Kayıt Tarihi: 22/Ocak/2006
    Erkek
    tipine bakınca nası bi orospu çocuğu olduğu anlaşılıyo zaten.7ceddini yakıcaksın ipnelerin

    ... sorcerer & musket ...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fth_
    fth_'s avatar
    Kayıt Tarihi: 03/Ocak/2006
    Erkek

    koskoca istihbarat bi tahribat kadar olamamısmı ,olaylardan sonra bile compu abı farketmese istihbaratın haberı olmayacktı ,

    şunun tipine bak ya tam orospu cocugu


    çocuktum,büyüdüm
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Google
    Google's avatar
    Kayıt Tarihi: 26/Ağustos/2005
    Erkek
    Kriminoloji bilgisi olan biri bu tipin suç işlemeye meyilli olduğunu anlayabilir...

    Abra Kadabra
Toplam Hit: 31973 Toplam Mesaj: 90