folder Tahribat.com Forumları
linefolder TahriDepo
linefolder Ankaradaki Bombalama Eylemini Youtubede Yazan Şahıs / Adrenalin1981 - Deniz Bektaş



Ankaradaki Bombalama Eylemini Youtubede Yazan Şahıs / Adrenalin1981 - Deniz Bektaş

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Kayıt Tarihi: 06/Nisan/2007
    Erkek

    polis elini bile sürmüycektir buna inanırım

    nerde olduğu tespit edilemez mi? 


    Aldananlar aldanmaktan zevk aldıkları için hile ortaya çıkmıyordu Tolstoy
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LuCiFeR
    LuCiFeR's avatar
    Kayıt Tarihi: 25/Eylül/2005
    Erkek
    This account is suspended.
    silinmiş üyeliği :)
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    antivirus
    antivirus's avatar
    Kayıt Tarihi: 18/Eylül/2006
    Erkek
    tipini siktiğim  amk serefsizi tipinde hayır yok bi kere ibneye benziyor  abi  bu kadar arastırılmıs bulunmus amk polise falan haber verin birşeyler yapalım adam acık  acık demis yine bi bombalama olacak diye    amk simdi yanımda olacak nası verirdim eline ibnetor

    Nev-i Şahsına Münhasır.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Osiris
    Osiris's avatar
    Kayıt Tarihi: 28/Ekim/2003
    Erkek
    Pkk nın karalistesine girmişdir artık =)

    Bana bakip her zaman gulumseyin.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NetBABA
    NetBABA's avatar
    Kayıt Tarihi: 18/Kasım/2005
    Erkek
    Nedir bu insanların istedikleri neyi amaçlıyorlar ülkemizde herkeze eşit davranılmıyor mu?

    Umudumu bu güne bağlamadım ki yarınım dan umutsuz olayım.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TuZaK
    TuZaK's avatar
    Kayıt Tarihi: 21/Şubat/2005
    Erkek

    Cahil kadınların, çocukların beynini nasıl yıkıyor bu HAYSİYETSİZLER. Hangi hakka, hangi hukuka dayanarak yapılıyor bu tarz eylemler? apo köpeği neden asılmıyor? Masum insanların canını alarak kim bir menfaat elde edebilmiş? bu zihinsel özürlü kitlenin elbet kökü kuruyacak. hangi kürde iyilik yapmaya kalksan arkanı döner dönmez şerefsizlik yapar. pkk yıllarca aldığı masum canlar elbet son bulacak. En iyisi bunlara "alın size kürdistan, geçin hepiniz burada yaşayın" diyerek hepsini bir bölgede toplayıp sonrada onların yaptığını yapıp o bölgeye kitle imha bombası atıp kökünü kurutmak lazım. Arkadaşlar, cidden moralim çok bozuk. Bu haysiyetsizler hamam böceği gibi, öldürdükçe artıyorlar, tavşan gibi çocuk yapıyorlar, yakılan mermilere yazık çünkü hiç bir pkk sempatizanı ve pkk lı 35 ykr etmez. Bunları bir yere kapatsan birbirini gebertirler ki öylede oluyor, adamlar doğuda kendi halklarınıda öldürüyorlar. Sanki ankarada patlayan bombadan etkilenen hiç kürt yokmuydu? Milliyetçi kürtlerde tanıdım ancak bir elin parmakları kadar az ve onlar daha mantıklı yaklaşıyorlar. Gerisini canı cehenneme, inşallah bu ve benzeri olayların failleri en kısa zamanda yakalanır ve cezalandırılır.

     Yalandıklarında kafalarına bir kurşun sıkılıp "çatışmada öldü" diyerek olayı halletmek lazım.

    apo şerefsizi için yıllardır düşlediğim bir fantazim var.

    o haysiyetsizi ve yandaşlarını Taksim meydanında çırıl çıplak bağlıyarak her şehit ailesinin eline fındık büyüklüğünde taş verip birer tane atmalarını sağlamak lazım, sonuç: 10.000 lerce fındık tanesi büyüklüğünde taş kurşundan beter can alır. işte Şeytan Taşlama...

     ya çok sinirliyim!!! bu haysiyetsiz köpekler geliyorlar, Türkün ekmeğini yiyorlar, sonrada "biz kürdüz" diyorlar. o zaman defolup gitsinler, yesinler kürtlerin ekmeğini, yesinler pkk nin mermilerini "Ekmeğini yediği millete nankörlük eden ŞEREFSİZDİR"

    kürde ne ev veririm, ne aş veririm, ne iş veririm, nede yol veririm.

  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    efsun
    efsun's avatar
    Kayıt Tarihi: 28/Ağustos/2005
    Erkek

    dogudaki  okur yazar sayısı ve eğitime destek artmadıkça aileler eğitilmediği sürece bu olaylar yine başımıza gelecektir... Şu doguya olan yatırımların artması lazım..

    Tahribat Siker Affetmez , Apo - Bektaş farketmez


    Her türlü piping işleriniz itina ile yapılır.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cLust3R
    cLust3R's avatar
    Kayıt Tarihi: 30/Ağustos/2005
    Erkek
    tipe bak apaçi sn kimsn la ?
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ArmadA
    ArmadA's avatar
    Kayıt Tarihi: 08/Ekim/2005
    Erkek
    öncelikle yukarıdaki siyah bant ve araştırmalarınızdan dolayı hepinizi tebrik ediyorum. bu sitenin değeri bir kez daha böylelikle anlaşıldı. ATATÜRK gibi mükemmel bir  lidere sahip olup ona sahip çıkmamız hepimizin en önemlisi onun getirdiği yeinlikleri daha ileriye götürmemiz ve TÜRK kelimesinin ne anlama geldiğini bir kez daha dünyaya duyurak hepimizin en kutsal görevlerinden biridir. tahribatta ATAT sına sahip çıkmıştır her zman istihbarat bilgileri ve bizi bilgilendiren arkadaşlara çok teşekkür ediyorum ellerinize sağlık TÜRKİYE başı boş değil bence birilerimiz mutlaka bir gün bu gidişatı fazlasıyla durdurup TÜRKİYENİN en iyi yerlere gelmesini sağlayacağız. PKK gibi O.Ç. bi örgütün ne kadar aciz kaldığı belli ki bu olayda masum insanları bombalayıp ne kadar aciz kaldıığını belgeliyor. APO analarınımı Sİ... te onu sawunan ve besleyen bi avrupalılar HEPSİNİN TAA AMK. bu olayı yapan piçinde. BU ÜLKE NİCE ZORLUKLARLA HAYATA GERİ DÖNDÜ VE SORARIM SİZE ÇANAKKALE SAVAŞINDA BİZİM İÇİN CANLARINI FEDA EDEN ONCA ŞEHİDİMİZ BUNU BİZİM İÇİN YAPTI. TERÖR Ü ÇIKARARNINDA ONU ESTEKLEYEN O.Ç TAAA ... DAHA ÇOK AĞZIM BOZULCAK. YAZILARINIZDAN DOLAYI VE İSTİHBARATTA EMEĞİ GEÇENLERİN HEPSİNE TEŞEKKÜRÜ BİR BORÇ BİLİYORUM HARİKASINIZ...

    Living Death
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sahmaran
    sahmaran's avatar
    Kayıt Tarihi: 23/Mayıs/2007
    Dişi
    TuZaK bunu yazdı:
    -----------------------------

     En iyisi bunlara "alın size kürdistan, geçin hepiniz burada yaşayın" diyerek hepsini bir bölgede toplayıp sonrada onların yaptığını yapıp o bölgeye kitle imha bombası atıp kökünü kurutmak lazım. Arkadaşlar, cidden moralim çok bozuk.


    -----------------------------

    Senin bu plan kesinlikle Avrupa ve ABD hayali , Irak'i kuran Ingiltere devletiydi baska kimse diil, ne oldu sonunda Iraki paylasmak için harp yaratmak için çaba sarfettiler, (msl. Kowet harbinde amérikan askerleri ancak sineklerle harp yaptiklarini söylüyorlardi) ve amaçlarina ulastilar. Kürd devleti kurmak onlar için kürdlere deger verdikleri için deyil, sonradan veya ilk bastan o topraklarimizi ele geçirmek için yapiyorlar. Beyinsiz olduklari için Kürdleri kullaniyorlar . Simdi Amérika ve Avrupa bizim topraklar için yarisiyorlar. Beyinsiz Kürdler, ne zannediyorlar ? Hoolywood, Paris ayaklarina gelecegini mi zannediyorlar, anca kendi bombalari kendi kafalari üstünde patlar !! ALLAH TÜRKIYEYI ASKERLERIMIZI KORUSUN !!

Toplam Hit: 31972 Toplam Mesaj: 90