Ankaralı Müridler

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    noname
    noname's avatar
    Erkek

Bi bulusma duzenlese biri Bu hafta da, ben de ankara ziyaretimde ankara bulusmasina katilsam ne guzel olur :)

...said addicted.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DevilKingtr
    DevilKingtr's avatar
    Erkek

şu sıralar boşum gelebilme olasılığım yüksek olabilir tabi

Viski var önlerinde , Ne içen dediler ? ırakı dedim ben https://www.kisa.link/QobI
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TeRRoR
    TeRRoR's avatar
    Erkek

geçen aklıma gelmişti Kızılay'da kan verme etkinliği yapsak sonrada sohbet muhabbet etsek diyede. Katılım olacağından şüphe duydum sustum :)

herkes programcı olmak zorunda değildir, lütfen bir zorunluluk gibi programlama dilleri öğrenmeye çalışmayın. yabancı dil filan öğrenin amq.// s.kimin etini yerim, kasaba minnet etmem.// ince düşünene kalın girer.//
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaviGozluDev
    MaviGozluDev's avatar
    Erkek
    TeRRoR bunu yazdı

geçen aklıma gelmişti Kızılay'da kan verme etkinliği yapsak sonrada sohbet muhabbet etsek diyede. Katılım olacağından şüphe duydum sustum :)

ben varım :) kanımı beğenmeyebilirler almayabilirler ama katılırım genede :)

.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TeRRoR
    TeRRoR's avatar
    Erkek
    MaviGozluDev bunu yazdı
    TeRRoR bunu yazdı

Senden iyisinimi bulacaklar aylardır evde özenle beslenmiş marine edilmiş kan. Birde kan verene döner etkinliği devam edeydi iyiydi üzerine karnımızı doyurmuş olurduk.

herkes programcı olmak zorunda değildir, lütfen bir zorunluluk gibi programlama dilleri öğrenmeye çalışmayın. yabancı dil filan öğrenin amq.// s.kimin etini yerim, kasaba minnet etmem.// ince düşünene kalın girer.//
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    baristbt
    baristbt's avatar
    Erkek

yer zaman söyleyin her türlü ordayım.

Kan vs. de veriririm 56 günü doldurdum :)

http://www.leyladansonra.com/
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    vukuat
    vukuat's avatar
    Erkek

pazartesi den sonra bende ankaralı oluyorum. uygun bir zamanda bende gelebilirim.

yunusozturk.com
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaviGozluDev
    MaviGozluDev's avatar
    Erkek
    TeRRoR bunu yazdı
    MaviGozluDev bunu yazdı
    TeRRoR bunu yazdı

Senden iyisinimi bulacaklar aylardır evde özenle beslenmiş marine edilmiş kan. Birde kan verene döner etkinliği devam edeydi iyiydi üzerine karnımızı doyurmuş olurduk.

nan nie sölemediniz madem öel bi etkinlik var :D anaa  görüonnu gitti döner :D

.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PsychoDawn
    PsychoDawn's avatar
    Erkek

Gidin bahçelide adrenal diye bi mekan var drunkpilot'u dinleyin orda çalıyo :D

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Retro
    by_Tet
    by_Tet's avatar
    Erkek
    TeRRoR bunu yazdı

Ben daha kan grubumu bilmiyorum acıtırmı ki ? :)

iyibu! yeniden..
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaviGozluDev
    MaviGozluDev's avatar
    Erkek
    by_Tet bunu yazdı
    TeRRoR bunu yazdı

Ben daha kan grubumu bilmiyorum acıtırmı ki ? :)

acıtsa bile acıtacağı 2 sn bile sürmez iğne girene kadar :D sora bekliyon zaten öle :D

.
Toplam Hit: 3853 Toplam Mesaj: 29