Ankaralı Müridler
-
Bi bulusma duzenlese biri Bu hafta da, ben de ankara ziyaretimde ankara bulusmasina katilsam ne guzel olur :)
-
şu sıralar boşum gelebilme olasılığım yüksek olabilir tabi
-
geçen aklıma gelmişti Kızılay'da kan verme etkinliği yapsak sonrada sohbet muhabbet etsek diyede. Katılım olacağından şüphe duydum sustum :)
-
TeRRoR bunu yazdı
geçen aklıma gelmişti Kızılay'da kan verme etkinliği yapsak sonrada sohbet muhabbet etsek diyede. Katılım olacağından şüphe duydum sustum :)
ben varım :) kanımı beğenmeyebilirler almayabilirler ama katılırım genede :)
-
MaviGozluDev bunu yazdıTeRRoR bunu yazdı
Senden iyisinimi bulacaklar aylardır evde özenle beslenmiş marine edilmiş kan. Birde kan verene döner etkinliği devam edeydi iyiydi üzerine karnımızı doyurmuş olurduk.
-
yer zaman söyleyin her türlü ordayım.
Kan vs. de veriririm 56 günü doldurdum :)
-
pazartesi den sonra bende ankaralı oluyorum. uygun bir zamanda bende gelebilirim.
-
TeRRoR bunu yazdıMaviGozluDev bunu yazdıTeRRoR bunu yazdı
Senden iyisinimi bulacaklar aylardır evde özenle beslenmiş marine edilmiş kan. Birde kan verene döner etkinliği devam edeydi iyiydi üzerine karnımızı doyurmuş olurduk.
nan nie sölemediniz madem öel bi etkinlik var :D anaa görüonnu gitti döner :D
-
Gidin bahçelide adrenal diye bi mekan var drunkpilot'u dinleyin orda çalıyo :D
-
TeRRoR bunu yazdı
Ben daha kan grubumu bilmiyorum acıtırmı ki ? :)
-
by_Tet bunu yazdıTeRRoR bunu yazdı
Ben daha kan grubumu bilmiyorum acıtırmı ki ? :)
acıtsa bile acıtacağı 2 sn bile sürmez iğne girene kadar :D sora bekliyon zaten öle :D