Ankara'lı Ve Ankara'da Gezmesini Bilen Mürdiler Bi Bakın Hele.
-
manyaki bunu yazdı:
-----------------------------
nargile seviyosanız gidin kızılay da tömbeki cafede kendi karışımları olan nargilelerden birini deneyin. Ankara yı seversiniz yemin ederim :D (Jelibon tadı için Tutti-Frutti, Tatlı bi karışım için Yaz Köşesi, ekşimsi ama süper bi tat için Tömbeki Ekşisi isteyin :)
-----------------------------hocam fiyatlar nasıl ve kızılayın tam neresinde burası
-
mataramasuko bunu yazdı:
manyaki bunu yazdı:
nargile seviyosanız gidin kızılay da tömbeki cafede kendi karışımları olan nargilelerden birini deneyin. Ankara yı seversiniz yemin ederim :D (Jelibon tadı için Tutti-Frutti, Tatlı bi karışım için Yaz Köşesi, ekşimsi ama süper bi tat için Tömbeki Ekşisi isteyin :)
-----------------------------hocam fiyatlar nasıl ve kızılayın tam neresinde burası
-----------------------------eğer klasik aromalı nargile alırsanız 7 lira olması lazım(elma, nane) gibi. Kendi karışımları 10 lira. Yemek yiyecek olursan da yoğurtlu gözleme diye ilginç ama süper leziz bir yemeği var ama genel olarak tüm yemekleri baya güzel. Hocam meşrutiyet e girdiğin zaman sağdan 3. caddeye dalıyorsun hemen metropol sinemasının 2 bina üstünde kalıyor. Yani karanfilin ters sokağı değil, konurun ters sokağı değil, bir üstü. Kahve dünyası mı ne o tarz bişey var tam dönmen gereken köşede
-
renegadealien bunu yazdı:
Madde 5: Çinçin mahallesi denilen yere gece gitmeyin, gündüz de gitmeyin. illa gidecem ben gezerim görürüm hoplarım zıplarım diyorsanız, en fiyakalı, en pahalı giysilerinizi giyin, telefonunuzu boynunuza asın öyle gidin.
Merak ettim, napıyolar orda adama ? :D -
mortyr bunu yazdı:
Madde 5: Çinçin mahallesi denilen yere gece gitmeyin, gündüz de gitmeyin. illa gidecem ben gezerim görürüm hoplarım zıplarım diyorsanız, en fiyakalı, en pahalı giysilerinizi giyin, telefonunuzu boynunuza asın öyle gidin.
Merak ettim, napıyolar orda adama ? :D
-----------------------------rene açıklarsa ankaraya gitmek istemeyebilirsin yada çinçin mahallesine :)) yollarda çinçin mahallesi buralarda mı diye hep etrafı gözetlersin gördüğün an kaçarsın artık :) ben bilmiyorum napıyorlar orda merak ettim bende :) çinçin mahallesi amsterdam kırmızı sokak falan olmasın :)
-
GICIKCAN bunu yazdı:
mortyr bunu yazdı:
Merak ettim, napıyolar orda adama ? :D
-----------------------------rene açıklarsa ankaraya gitmek istemeyebilirsin yada çinçin mahallesine :)) yollarda çinçin mahallesi buralarda mı diye hep etrafı gözetlersin gördüğün an kaçarsın artık :) ben bilmiyorum napıyorlar orda merak ettim bende :) çinçin mahallesi amsterdam kırmızı sokak falan olmasın :)
-----------------------------hocam gözünün üstünde kaş var diye bıçaklanabilceğin biyer
-
mangal yapak daa mantklı bence :)
det : kızılayda yemek yiceksen, mithatpaşa köprü altındaki gözde piknik :)
2 tane var dikkat edin, yukarda kalana gidin :) -
hiç gelme ankaraya 5 gün fazla. 2 gün gelgit.
-
Aşığım lan bu şehire ben
-
Hadi ankara buluşması yapak.d
-
ankara candır, ankara kandır.
vıcık vıcık nemli şehirlere benzemez, delikanlı havası vardır ankaranın. sıcağı sıcak, soğuğu soğuk.
göksu da güzeldir. hava karardıktan sonra bi başka güzel olur.
rene zaten ankaranın tomografisini çekmiş. dediklerine uyun.
not: adres sorarken min 3 kişiye sorun. sonra ortalamasını alın oraya doğru gidin.