Ankarasgd.Org Un Kapatılmasında Pay Sahibi Oldum.. Nasıl Mı? Belgelerle İspat..
-
Arkadaşlar, sosyalizm adı altında bölücü faaliyetlerde bulunan bu adamların sitesini şikayet ettim, ve opendns kullanmayanlar artık giremiyorlar. mahkeme kararıda gelmiyor ama siteye giriş yok.. youtube misali. bahsi gecen sitede apo iti övülürken, türklükte aşağılanmış oluyor.. imzalarda sürekli imalı laflar.. kürtçe apo mesajları yazılıyor.. iyi oldu bence, hak yerini buldu.
-
iyi yapmıssın.
-
hocam nasıl dılekce verdın acaba bıraz acıklayabılırmısın : S
bizlerde duruma gore gerektıgınde aynı işlemleri uygulayabilelim bu tur sitelere ? -
analarını sikiyim, eline sağlık kardeşim..
-
eline sağlık abi. devlet bu konuda fena çalışmıyor cidden. geçenlerde okumazlar diye sokak ağzıyla bir bakanlığın sitesine mail attım. Adamlar telefonla ulaştı mail atmış birde. istediğim sorunun da tam cevabını vermişler sayın mayın noluyoz dedim.
-
sağolasın.. ellerin dert görmesin
-
Eline saglik..
Ne sikim bi forum bu ya.. amina kodumunun picleri..tam pkk li orospu cocuklari..
-
Ellerine sağlık.
-
çok iyi yapmışsın hoca..başarılarının devamı diliyom :D
-
oç ların elınde sanırım maıllıst var anca gmail dekı maıllerıme bakarken gormustum yenı domaın almıs ordan devam edıorlar hacı ustelık haksızca kapatıldı felan bı suru zırvalık yazmıslardı pc den yenı sıtelerının domaınlerını atam sana bı el at onada :)
-
Helal sana şakir abi :)
Toplam Hit: 5044 Toplam Mesaj: 31