folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Ankarasgd.Org Un Kapatılmasında Pay Sahibi Oldum.. Nasıl Mı? Belgelerle İspat..

Ankarasgd.Org Un Kapatılmasında Pay Sahibi Oldum.. Nasıl Mı? Belgelerle İspat..

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    UmutxTR
    UmutxTR's avatar
    Erkek

img512/2584/91530506gd5.jpg

img291/5877/43492107mn1.jpg

Arkadaşlar, sosyalizm adı altında bölücü faaliyetlerde bulunan bu adamların sitesini şikayet ettim, ve opendns kullanmayanlar artık giremiyorlar. mahkeme kararıda gelmiyor ama siteye giriş yok.. youtube misali. bahsi gecen sitede apo iti övülürken, türklükte aşağılanmış oluyor.. imzalarda sürekli imalı laflar.. kürtçe apo mesajları yazılıyor.. iyi oldu bence, hak yerini buldu.

Tbt Haftanın Sözü LynXMaSTeR; Bu cep numaralarını arayıp ben sizin hattınızı almak istiyorum, bana devredin, masrafları benden, üzerine de 100 lira vercem deyim belki satarlar.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    siganfu
    siganfu's avatar
    Erkek
    iyi yapmıssın.

Elin ekmeği ile yaşayan kurt kahrolsun, Boynunda tasma izi taşıyan kurt kahrolsun, Kar yağmış dağlarına, üşüyen kurt kahrolsun, Kahrolsun kurt postunu giyen yalancı kuzu,Dağıtanlar kahrolsun kurt sesli ordumuzu
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DarkF4Te
    DarkF4Te's avatar
    Erkek
    hocam nasıl dılekce verdın acaba bıraz acıklayabılırmısın : S
    bizlerde duruma gore gerektıgınde aynı işlemleri uygulayabilelim bu tur sitelere ?
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cold-m4
    cold-m4's avatar
    Erkek
    analarını sikiyim, eline sağlık kardeşim..
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cradle-Of-Filth
    Cradle-Of-Filth's avatar
    Erkek
    eline sağlık abi. devlet bu konuda fena çalışmıyor cidden. geçenlerde okumazlar diye sokak ağzıyla bir bakanlığın sitesine mail attım. Adamlar telefonla ulaştı mail atmış birde. istediğim sorunun da tam cevabını vermişler sayın mayın noluyoz dedim.

WELCOME TO THE INTERNET! -The men are men. -The women are usually men. -15 year old girls are FBI agents.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FeRoCi
    FeRoCi's avatar
    Erkek
    sağolasın.. ellerin dert görmesin

düşünüyorum oysa aklım var; aklım var oysa düşünmem gerek; düşünmem gerekse düşünülmesi gereken şeyler var; bazı var olan şeyleri düşünürsem zamanımı düşnmeye harcarım;harcanılan bi zaman varsa kıymeti bilinmeli; kıymeti bilinmeyen zaman tek canı kalmış süpermario ya benzer; süper marionun mantarı şirinlerin evine benzer; şirinlerin evinde bi kaltak var şirine o şirineyi bütün şirinler s*kmek ister... şirinler çok şey isterde ben hala neyi düşünüyorum anlamadım !!!!!...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fincan
    Fincan's avatar
    Erkek

Eline saglik..

Ne sikim bi forum bu ya.. amina kodumunun picleri..tam pkk li orospu cocuklari..

ULKUMUZ GOKLERDE DALGALANAN SANCAK;BIZ ALLAH"IN ONUNDE EGILIRIZ ANCAK.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cimbomlu_15
    cimbomlu_15's avatar
    Erkek
    Ellerine sağlık.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    darkness_izmir
    darkness_izmir's avatar
    Erkek

çok iyi yapmışsın hoca..başarılarının devamı diliyom :D

bendekiler hayel değil plan,planlarımda gerçek değil sadece birer rüya ...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hermes
    hermesthecat
    hermesthecat's avatar
    Erkek
    oç ların elınde sanırım maıllıst var anca gmail dekı maıllerıme bakarken gormustum yenı domaın almıs ordan devam edıorlar hacı ustelık haksızca kapatıldı felan bı suru zırvalık yazmıslardı  pc den yenı sıtelerının domaınlerını atam sana bı el at onada :)

az insan çok huzur. | https://keremgok.tr | https://dnscheck.tr
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek
    Helal sana şakir abi :)

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
Toplam Hit: 5044 Toplam Mesaj: 31