Ankarasgd.Org Un Kapatılmasında Pay Sahibi Oldum.. Nasıl Mı? Belgelerle İspat..
-
konuya cevap yazan bir iki kişi banlanmış bu arada
adamlar direk bölücü faliyet göstermiyor sanırsam sosyalizm filan fıstık geçiniyolar.
-
SyspioniC bunu yazdı:
-----------------------------konuya cevap yazan bir iki kişi banlanmış bu arada
adamlar direk bölücü faliyet göstermiyor sanırsam sosyalizm filan fıstık geçiniyolar.
-----------------------------
hepsine allah akıl fikir versin. -
helal olsun kardeşim Allah razı olsun
-
helal olsun duyarlı insan eline sağlık :)
-
böleleri yüzünden devrime karsıyım işte.. bunlar gecnliği devrim die toplayıp pkk sempatizanlıgı yapıo sonra aslında apoyu desteklediğini bilmeyen ama destekleyen devrimci gecinen konversli piçler doluo ortalıga.. e insan da tiksinio.. (devrim iyidir kötüdür tartısmasına girmiorm)
helal olsun umut hocam zumsugun mesajınıda değerlendirirsen sewinirim..
-
zumzuk ne demiş ki hacı?
-
stillalive bunu yazdı:
-----------------------------hocam eline sağlık ama şimdi millete mail atıyorlar şu şekilde.
Ankarasgd.org mahkeme kararı göstermeksizin kapatılmıştır. Yeni domainimiz;
------------------
sgdankara.org
------------------
Yine serverımızın 8 adet ipsi Türkiyeden girişlere yasaklanmış, ve yine ankarasgd.info,com,net,biz alan adları yoğun olarak ankara olmak üzere yasaklanmıştır, hem de herhangi bir mahkeme kararı göstermeksizin.
Bu memleket demokratikleşecekse eğer, bu ancak ancak bizim sayemizde olacaktır.
Saygılarımızla;
Ankara Sosyalist Gençlik Derneği Forum Yönetimi
SGDankara.org
Eğer şifrelerle ilgili bir probleminiz varsa;
Buradan değiştirebilirsin: $forumurl/login.php?do=lostpw
-----------------------------nicki okumayıp avatara bakarsan bole olur özür dilerm :D stillalive demek istemişdim :D
-
üye olacam. üye adı 'birturkdunyayabedeldir' alıyorum. yazdığın yerde check oluyor. bu uye adını alabilirsiniz. diyor ama aşağıdan kaydet dediğimde bu üye adı kullanılıyor diyo.
ya engellemişler. yada forumları bozuk. kendileri de bozuk zaten :S sie
-
kesin engellidir o tür nickler :) bunlar sosyalist, gerçi sadece sözde sosyalistler ama..
-
abi sen taa 2007demi suç duyurusunda bulundun ?