Ankaraya Geliyorum
-
Merhaba arkadaşlar ,
İş sebebi ile sabaha doğru Allah nasip ederse Ankara'da olacağım.
Gezilmesi gereken yerler nerelerdir?Anıtkabire kesin gideceğim.
Çok zamanım yok ama müsait olan arkadaşlar olursa görüşmek isterim.Arabamla geliyorum -
tosun bunu yazdı
Merhaba arkadaşlar ,
Çok zamanım yok ama müsait olan arkadaşlar olursa görüşmek isterim.Arabamla geliyorumhmm tarihi turistik yerler arıyorsun sanırım. Önce bi atakule' ye gidip bir çay iç derim, eski meclis binasını mutlaka dolaş o zamanları hissedeceksindir. Gezmek için bahçeli 7.cd., arjantin caddesi. Gece eğlenmek istersen alternatif canlı müzikleri ile Olgunlar' da ki S.O.S güzel bir mekandır.
-
müze vs seviyosan anadolu medeniyetler müzesi ne gidebilirsin.
-
sRcN bunu yazdıtosun bunu yazdı
Merhaba arkadaşlar ,
Çok zamanım yok ama müsait olan arkadaşlar olursa görüşmek isterim.Arabamla geliyorumhmm tarihi turistik yerler arıyorsun sanırım. Önce bi atakule' ye gidip bir çay iç derim, eski meclis binasını mutlaka dolaş o zamanları hissedeceksindir. Gezmek için bahçeli 7.cd., arjantin caddesi. Gece eğlenmek istersen alternatif canlı müzikleri ile Olgunlar' da ki S.O.S güzel bir mekandır.
atakule kapandı :) üste çıkılıyordu en son ama içinde dükkan filan yok :) gezicek yerler çok yav ankara kalesine git, oradan rahmi koç'un müzesine git çok klasik geldi ben eğlenmek istiyorum birazda bir kaç bişi içim dersen Kızılay/Sakaryaya git veya Tunalı, gümbür gümdür eğlenim dersen Park caddesine git çayyolu tarafı. ne yapacağını söle ona göre yerler tavsiye edelim aslında :)
-
barışla görüş ya evden çıkar da iki hava alsın valla :/
-
talatpasa bulvarina git
-
Behçeli 7.caddeye gıdebılırsın
-
KaRaKuLe bunu yazdı
Ben ankaraya gitsem aynen önce barışı yakalarım :) yaşama dönüş gezisi olur :)
-
HAKMAN bunu yazdıKaRaKuLe bunu yazdı
Ben ankaraya gitsem aynen önce barışı yakalarım :) yaşama dönüş gezisi olur :)
ulaşabilirseniz çıkarırsınız tabi :D
-
maalesef öyle ankarada gezilecek görülecek yer zaten çok yok :) 1 günde gezersin 2. gün boşmuş dersin (gerçi bu konu sanırım biraz göreceli)
hafta içi gelirsen hiç 7. cadde arjantin falan gezmeyi düşünme, bu soğukta neticenin donduğuyla kalırsın.. dediğin gibi bi anıtkabir, eskiden atakule vardı o da yalan oldu ama gidebilirsin tabi tepeden ankarayı izlersin, kuğulu park şu anda tadilatta, kuğuda yok parkta yok... falan filan, yardımcı olabileceğim birşey olursa pm den numaranı at arar elimden geldiğince yardımcı olurum.selametle..
-
ankara ayazı iyidir,gitmek için güzel mevsim. biraz soğuğa mağruz kaldıktan sonra kendini bir avm de sıcak birşeyler içerken bulma ihtimalin yüksek.