folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Ankaraya Gidiyorum .Yardım Lütfen.

Ankaraya Gidiyorum .Yardım Lütfen.

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    aLman
    aLman's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

yarın üniversite kaydı için ankaraya gidiceğim uzaktan eğitim okuyacağım nasipse. Aşti otogarından gazi üniversitesi beşevlere nasıl giderim ankaralı müridler tarif ederse süper olur .

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Helyum
    Helyum's avatar
    Erkek

aLman bunu yazdı:
    -----------------------------

yarın üniversite kaydı için ankaraya gidiceğim uzaktan eğitim okuyacağım nasipse. Aşti otogarından gazi üniversitesi beşevlere nasıl giderim ankaralı müridler tarif ederse süper olur .

-----------------------------

anakaralı degilim ama gitmiştim. garda in ankaray'a bin zaten besevlere gidiyor. ordan inince uygulama otelinin onunde falan oluyosun. o sırayı takip et karsısı iktisadi ve idari bilimler fakultesi az daha yuruyunce sizin okula gitmiş oluyosun. giderken sol tarafta.

http://www.youtube.com/watch?v=n-O0mSUNVlU
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaviGozluDev
    MaviGozluDev's avatar
    Erkek

asti den besevlere yurusen 15bilemedin 20 dakika surer.. ama ugrasmayimd ersen kaybolurum vs dersen metro ya bin(ankaray) zaten son duragi asti dir.. 2 durak sonra inceksin besevler oluyo 2.durak.. indigin yerde zaten gazi nin binlari gozukuyo, ordan kime sorsan gosterirler orda eger marsli deilse sordugun :)

.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Pc-ErrOr
    Pc-ErrOr's avatar
    Erkek
    Aştiden aşağıya doğru yürü 15 dk ya ordasın sorar bulursun sonrasını. Kaybolurum diyorsan aşti'den dışarı çıkmadan ankaray'a bin 2 durak.

Dalgasız denizde herkes kaptan.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fotoğrafçı
    burakbet
    burakbet's avatar
    Erkek

otogarın karşısında ankaray var işte aşti son durak zaten.. otogarın içinden geçebilirsin.. inince sor orda birine nasıl giderim diye tarif ederler yahu :D

la?
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    elminster
    elminster's avatar
    Erkek

Aşti içinden tünel ile karşıya geçiş var ankaray için.

Ankaray girişinde gişe var ego bileti için alırsın tek bilet.

binersin ankaraya ki zati orası son durak endişe etmene gerek yok hangi yöne gidecem diye.

beşevlerde inersim ki çıkınca direk göreceksin gazi üniversitesi...

Teyzesi defterdar olan fayton ile damda dolaşır...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    THE_MILLER
    THE_MILLER's avatar
    Erkek

metro ile git beşevlerde in oradan sora sora bulursun.Bu arada hayırlı olsun almanım

Türkiye'nin geleceği çelikten yoğruluyor; belki biz olmayacağız ama bu çelik aldığı suyu unutmayacak.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    jawsap67
    jawsap67's avatar
    Erkek

metroyla falan uğraşma sakın yolunu uzatırsın.Aşti de in gelen yolcu katında orta kapıya gel yarım kat yukarı çık bi tüp geçitler uzunca bi yoldan sonra yolun karşısına geçeceksin(alt geçit gibi düşün) ordan bosna-hersek caddesi yazan taraftaki merdivenleri çıkacaksın taxi durağı var binip gitsen 11TL yazıyo yok dolmuş diyosan orda dolmuşlar geçer önünde ulus-dışkapı-bentderesi  yada ulus-terminal vs. yazar hepsi gazi den geçer.Sen dolmuşçuya de orda incem bırakır yolculuğuın 4-5dk sürecek zaten.Gazi eczacılıkta ineceksin ve az yürüdüğünde rektörlük arka kapıyı görürsün.En basit anlatım bu . Anlamadıysan yaz yardım edem

Düzen hayatından memnun, düzülen ne zaman değişecek
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Robinson_Crusoe
    Robinson_Crusoe's avatar
    Erkek

Dikmene gitme,

Gençliğimden bu yana et yenilmesine karşıyım. Bir gün insanların hayvanları öldürmeyi tıpkı insan öldürmek gibi cinayet kabul edeceğine inanıyorum,
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Böcüklerin Efendisi
    krypt
    krypt's avatar
    Erkek

Ben de Anakara'ya gideceğim bana da bir yardım. Paris caddesi'ne nasıl gidebilirim?

while (1<2)
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Holyzone
    Holyzone's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

AŞTİ ye indiğin zaman allta metro var. Metro ile kızılay durağına gideceksin oradanda beşevler durağında in. Sor gazi nerede diye gösterir herkes.

Toplam Hit: 2466 Toplam Mesaj: 12