Ankaraya Gidiyorum .Yardım Lütfen.
-
yarın üniversite kaydı için ankaraya gidiceğim uzaktan eğitim okuyacağım nasipse. Aşti otogarından gazi üniversitesi beşevlere nasıl giderim ankaralı müridler tarif ederse süper olur .
-
aLman bunu yazdı:
-----------------------------
yarın üniversite kaydı için ankaraya gidiceğim uzaktan eğitim okuyacağım nasipse. Aşti otogarından gazi üniversitesi beşevlere nasıl giderim ankaralı müridler tarif ederse süper olur .
-----------------------------anakaralı degilim ama gitmiştim. garda in ankaray'a bin zaten besevlere gidiyor. ordan inince uygulama otelinin onunde falan oluyosun. o sırayı takip et karsısı iktisadi ve idari bilimler fakultesi az daha yuruyunce sizin okula gitmiş oluyosun. giderken sol tarafta.
-
asti den besevlere yurusen 15bilemedin 20 dakika surer.. ama ugrasmayimd ersen kaybolurum vs dersen metro ya bin(ankaray) zaten son duragi asti dir.. 2 durak sonra inceksin besevler oluyo 2.durak.. indigin yerde zaten gazi nin binlari gozukuyo, ordan kime sorsan gosterirler orda eger marsli deilse sordugun :)
-
Aştiden aşağıya doğru yürü 15 dk ya ordasın sorar bulursun sonrasını. Kaybolurum diyorsan aşti'den dışarı çıkmadan ankaray'a bin 2 durak.
-
otogarın karşısında ankaray var işte aşti son durak zaten.. otogarın içinden geçebilirsin.. inince sor orda birine nasıl giderim diye tarif ederler yahu :D
-
Aşti içinden tünel ile karşıya geçiş var ankaray için.
Ankaray girişinde gişe var ego bileti için alırsın tek bilet.
binersin ankaraya ki zati orası son durak endişe etmene gerek yok hangi yöne gidecem diye.
beşevlerde inersim ki çıkınca direk göreceksin gazi üniversitesi...
-
metro ile git beşevlerde in oradan sora sora bulursun.Bu arada hayırlı olsun almanım
-
metroyla falan uğraşma sakın yolunu uzatırsın.Aşti de in gelen yolcu katında orta kapıya gel yarım kat yukarı çık bi tüp geçitler uzunca bi yoldan sonra yolun karşısına geçeceksin(alt geçit gibi düşün) ordan bosna-hersek caddesi yazan taraftaki merdivenleri çıkacaksın taxi durağı var binip gitsen 11TL yazıyo yok dolmuş diyosan orda dolmuşlar geçer önünde ulus-dışkapı-bentderesi yada ulus-terminal vs. yazar hepsi gazi den geçer.Sen dolmuşçuya de orda incem bırakır yolculuğuın 4-5dk sürecek zaten.Gazi eczacılıkta ineceksin ve az yürüdüğünde rektörlük arka kapıyı görürsün.En basit anlatım bu . Anlamadıysan yaz yardım edem
-
Dikmene gitme,
-
Ben de Anakara'ya gideceğim bana da bir yardım. Paris caddesi'ne nasıl gidebilirim?
-
AŞTİ ye indiğin zaman allta metro var. Metro ile kızılay durağına gideceksin oradanda beşevler durağında in. Sor gazi nerede diye gösterir herkes.