Anket : Ozel Mesaj Geldiginde Mail İle Bilgilendirilmek İster Misiniz?
-
ya yok ya zaten siteyi takip eden adam görüyor.Böle her forumda olan foruma üye cekmek için yapılan şeyleri tahribata getirmeyin.
Bide maillerle mi ugrasıcaz.Ha isteyen mail alsın seçeneği olsun o zaman tamam.
-
nete girdiğimde 3 siteye giriyorum biride tahri zaten.. hiç gerek yok bence :)
-
Çok gereksiz bişi :|
-
gereksiz, mümkünse yapılmasın herkez login olup baksın mesajlarına
-
eski kırmızı özel mesaj kutusunu geri istiyoruz :)
-
SivilPadisah bunu yazdı:
-----------------------------
eski kırmızı özel mesaj kutusunu geri istiyoruz :)
-----------------------------bende istiyorum walla sadece nick kırmızı olunca fark edilmiyor ya
-
şahsen mail almak istiyorum yada istemiyorum seçeneği olmasından yanayım ayrıca default olarak başlangıçta herkeste mail almak istiyorum şeklinde olsun o ayar isteyen hemen bir kaç tıklama ile değiştirsin istemiyorum diye olsun bitsin... Nitekim geçtiğimiz hafta eskiden üye olmuş birisine mesaj attım ama baktım adam 6 aydır siteye girmiyor... belkide giremiyor bilemem ama şahsen bu insanların kaybedilmemesi taraftarıyım... öyleki içlerinde gerçekten değerli insanlar var bilgi olarak çok üstün arkadaşlar var kaybetmemekten yanayım
-
gereksiz bişey bence.
firefox açıldığında 2 tane sabit sekmem olur her zaman;
hotmail / tahribat. zaten ikisine de otomatik giriyorum. kırmızıyla belirmesi yeterli zaten. -
sLeymN bunu yazdı:
ats30 bunu yazdı:
Telefona da sms gelse süper olur.Ciddiyim...
-----------------------------oldu :| birde rene arayıp halini hatırını sorsun :|
-----------------------------Sanki renenin içinden geçenleri okuyor gibiyim:d
-
ilk evet dedim de. sonra gereksiz buldum. sonra tekrar düşündüm. ben bi ara tbt ye takılmayı azaltmıştım ayda yılda bir ancak giriyodum. yada eski üyeler var onlarda nadir giriyo. o zaman o özelliği aktifleştirebilirler en azından. o dönemde bana epey bi pm de gelmişti. girince görmüştüm hepsini :S