Anonymous Hacklendi Mi ?
-
Koim ikisinede
-
aklıma 2 gün önce açıklama yapan redhack geldi TÜRKİYE'ye saldıranlardan biride biziz demişlerdi
Saldirilarimiz 2 Kasim’da yaptigimiz aciklamalar ekseninde surdurulen hazirliklarla 10 gundur devam ediyor. Eylemin hedefi -basinda sunuldugu gibi Rusya-Turkiye arasindaki surtusmeye mudahil olmak degil- DAIS ceteleri ve onun destekleyen AKP’dir Operasyon sadece #RedHack’e ait bir operasyon degil #Anonymous kardeslerimiz basta olmak uzere enternasyonal sivil bir koalisyon urunudur
Eylem, medyada verildigi gibi sadece DDOS’dan ibaret degildir. Zira bugun de devam eden “banka operasyonlari” SIZMA seklinde eylemlerdir.
Sizintiyi farkettikten sonra, bugune kadar onlem olarak yaptiklari tek seyi yaptilar yani “fi$i cektiler” Ama sorunu hala bulamadilar…
Eylemimizi: Gezi’de Gazi’de Lice’de Roboski’de Suructa, Sur’da, Ankara’da Sirnakta, Fransada ve dunyanin herhangi bir cografyasinda Baris kardeslik esitlik icin katledilen canlara, Tahir Elciye.. Evinin icinde hunharca oldurulen Dilek Dogan’a, Dilan’a, Sirine, Yelize Ve fasizmin zindanlarinda fasizmi yargilayan devrimci tutsaklara, basin emekcilerine, cefakar analara, fedakar babalara adiyoruz…
Eylemimiz katlanarak surecek. Bankalardan Noter’ine Uyap’indan Mernis’ine Polnet’inden Deniz Hava Kara ulasimina kadar silip supurecegiz.
‘En umutsuz oldugunuz an orada olacagiz’ demistik ve gelecek secimleri de beklemeye niyetimiz yok..
Bizi bekleyin…” -
Onu bunu bilmemde 2 gündür 1 tek poliçe kesemedim
Allianzda var bir sıkıntı
-
ayt yine iş başında :D face saylarını takip ediyorumda efsane şeyler var :D
http://www.ayyildiz.org/menu.php?id=3
Askere gitmek yerine buraya başvursam sayılırmı :D
AslanAmca tarafından 29/Ara/15 16:11 tarihinde düzenlenmiştir -
adamların sitesi yok ama onlar hakkında en doğru bilgileri, www.anonhq.com veriyo sempatizanlar yani.. diğerlerinin hepsi unoff.
-
Yıllardır ne ayt değişti, ne onlara şakşakçılık yapan medya değişti, ne de bu olaylara hala inanan tipler değişti.
-
torpedo_XL bunu yazdı
Yıllardır ne ayt değişti, ne onlara şakşakçılık yapan medya değişti, ne de bu olaylara hala inanan tipler değişti.
Benim hekle hukle isim olmaz hocam, haber de bana hicbir sey hissettirmedi. Sadece 17bin abarti geldi keza anonymous. Ondan actim konuyu, ayt hacker adını bile şimdi ogrendim :)
-
ha ayt ha redhack ikiside salak salak grupcuklar.
hala bunlarin haberleri mi paylasiliyor aq
-
Adamlarin siteleri yok twitter dan yayin yapiyorlar
Aslinda TurkGuvenligi var bizde ustune tanimam.
Sacma salak ddos saldirisi atip botnet ile hack yaptik zirvalari hep bana sacma geldi.
TurkGuvenligi twitterin anasayfasina index basıp , sizinle sorunumuz yok kanal yerine komple burayı kapattik anonymousA selam
Yazisi cikarabilecek bir grup. Zamaninda ayyildiza index bastilar evet evet ayyildizin resmi sayfasina index bastilar ayyildiz aciklama da yok kurtlere saldirin filan deyince de gidip hdp.org/tr yi resmi siteyi hackleyip hacklendiginde kari gibi ağlayanlara gelsin yazdılar.
boyle haberleri gorunce aklima tg gelip hep huzunleniyorum
-
Ayyıldız açıklama yapıyor. Devlet sitelerini halk zarar görüceği için hacklemiyormuşlar .
https://www.youtube.com/watch?v=gRdaIqQM-Js