Anonymous-Suriye
-
HoLyCat bunu yazdıLarwen bunu yazdı
Suriyenin sömürülmesine izin vermeyeceğiz!
Önce kendi ülkeni düşün.
Sonra komşularını düşün.
Kendi ülken için Suriye'yi düşünmen gerek zaten.
-
Resmen kore'de olduğu gibi tekrar ve tekrar Türkiye amerikanın taşeron silahlı kuvvetleri olarak kullanılacak ve millet anonymous'a takmış.Anonymous'u destekle veya destekleme söyledikleri tartışılması gereken şeyler türkiye'de bir kimyasal laboratuarda kitlesel imha silahı üretilip öso'culara verildiği söyleniyor bu çok ciddi bir iddia.Amerika Irak'ta beceremediğini bu sefer Suriye'de becerecek ve bizi savaşın tam orta yerine atacak.
-
RETRET bunu yazdı
Müslümanlara hristiyanlarca biçilen tarihi rol; barbarlık, canilik, vahşilik ve geri kalmışlıktır. Laik bir sistem üretebilecek her türlü düşüncenin karşısında durur sözde düşüncelere ve inançlara özgürlüğü desteklerler, sonra bir bakarsınız o ülke tam da istenilen kıvama gelmiş. Bunun en canlı örneği Libyadır. Libyada hava karardığında sokaklara çıkamıyorsunuz, eli silahlı kişiler donunuza kadar soyabilir sizi... Libyaya özgürlük getireceklerini söyleyenler libya halkının yarısının elinden özgürlüklerini aldı (bakınız kadınlar). Libyada şeriat ilan edildi ama petrolü hristiyanlar aldı, elbette bunlar karton medyada çıkmadı. Şimdi sıra Suriyedeki Alevileri ve Demokrat Sünnileri yok etmekte, aksi halde suriyenin yeraltı kaynaklarını nasıl sömürebilirler, düşünen insan kalmamalı, onlara göre müslüman; vahşi, sakallı, düşüncesiz, cahil ve yokedici olmalı ki kendi kamuoyunda köpekten, en aşağılık yaratıktan daha aşağılık, insan sıfatınını kaybetmiş ve yokedilmesi gereken canlılar olarak gösterilsin. Eğer Suriyede gerçekten bir halk hareketi olsaydı Esat şimdiye kadar 50 kere devrilirdi, işin en kötü yanı Türkiyenin ismi terörist ülkeye çıktı, bu leke uzun yıllar silinmez.
-
zumsuk bunu yazdıHoLyCat bunu yazdıLarwen bunu yazdı
Önce kendi ülkeni düşün.
Sonra komşularını düşün.
Kendi ülken için Suriye'yi düşünmen gerek zaten.
Zumsuk hocam demek istedigini anladım.
mantık olarak baktığımız zaman etrafımızdaki komşular birer birer avrupanın eline düsüyor.
yani etrafımız sarılıyor. yarın obur gün avrupa etrafımızda kusatma yapıp istediği gibi tehdit edip istedigini yaptırmaya çalışacak.
lakin demek istediğim bu ; Bu ulke once iç düzenini oluşturup güveni %100 kazanması lazım..
Şuan herşey allak bulllak.
-
We are Anonymous.
We are Legion.
We do not forgive.
We do not forget.
Expect us.
:D
-
Anonymiss var, oraya takılın. fb'de iyi paylaşımları var; sadece dünyayı kurtarmaya çalışmıyorlar, göze-gönle de hitap ediyorlar. ;)
https://www.facebook.com/AnonymissWorldUnited
telekom tarafından 30/Mar/13 12:53 tarihinde düzenlenmiştir -
Bunların da iyice g.tü kalktı amk :D
-
Reberals bunu yazdıu235 bunu yazdıNoToLeRaNcE bunu yazdıLarwen bunu yazdı
sanane ki ? suriyelimisin ?
anlamıyorum bu dalkavukluk peşinde koşanları. Azerileri bu kadar düşünürmüsün çok merak ettim ?
yada ülken için naptın siktir et azeriyi filan ?
İlk önce Yahudiler için geldiler
Sustum çünkü ben bir Yahudi değildim.
Sonra komünistler için geldiler
Sustum çünkü ben komünist değildim.
Sonra sendikacılar için geldiler
Ben yine sustum çünkü ben sendikacı değildim.
Nihayet beni almaya geldiler
Ve artık beni kurtarmak için konuşacak kimse kalmamıştı.
Lasantha Wickrematunge -
Suriyeden irandan sonra sıra bizede gelecekçok güzel bi söz cuk oturmus. Şimdi bazı arkadaşlar diyoki suriyede halk direnişi gerçekten yok acaba ne kadar biliyolar basından duydukları kadarıyla mı yorum yapıyolar anlamıyorum. Benim suriyeli çok samimi arkadaşım var kasım ayında Türkiye ye giriş yapmıştı babası devletle çalışıyodu eskiden şimdi esad rejimine karjı duruyolar.Kendiside mualiflerden ve suriyenin içinde neler yaşandıgını bizzat dinledim ve kayıt tuttukları kamera görüntülerinden izledim ( basında yer almayan ). Tamammen halk direnişi var kimse inkar edemez ve gördüklerimden ve dinlediklerimden sonra kimse beni tersine ikna edemez. Türkiyeden mualiflere direkt el altından silah desteğinin geldiğinide kendisi anlatıyor.Bana sorarsanız esad ın ordusuna direnen bir halka bu yardımın olmasından yanayım.
-
CAgAtAy bunu yazdı
Adamların içlerinde gerçekten sağlam elemanlar var Çağatay :) Kurucuları hapiste ah onlar yakalanmasaydı keşke :| Bok atacağına icraat göster bizde görelim Çağatay :|
-
DevilRullz bunu yazdıCAgAtAy bunu yazdı
Adamların içlerinde gerçekten sağlam elemanlar var Çağatay :) Kurucuları hapiste ah onlar yakalanmasaydı keşke :| Bok atacağına icraat göster bizde görelim Çağatay :|
hangi kurucuları hapiste ?
kurucusu yokki hapiste olsun.