folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Antakyada Esada Destek Paneli

Antakyada Esada Destek Paneli

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NoToLeRaNcE
    NoToLeRaNcE's avatar
    Erkek
    kaygusuz bunu yazdı

amerika bize aynısını yaptığında keşke esad yaşasaydıda bunların kökünü kurutsaydı dediğiniz zaman görüşürüz. inşallah görüşmeyiz iç savaş çıkarsa kan gövdeyi götüreceğinden.

şaka mı yapıosun sen hocam ya, buna iyi gülünür bak :) esad yaşasada bizi kurtarsa mı ? Esad acaba donunu toplayabilecek durumda mı şuan da merak ettim.

Asosyal hayatta yaşanan, Yasal bir masalım ..
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mektepli
    mektepli's avatar
    Erkek

Ulan az insan olun be. Vicdansız herifler, kimi desteklediğinizi düşünürken ideololik davranmayın yahu.

http://www.youtube.com/watch?v=GbqL0m6dIgc

We can be more, we can be much more.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nereodi
    nereodi's avatar
    Erkek
    konpi bunu yazdı

Ulan az insan olun be. Vicdansız herifler, kimi desteklediğinizi düşünürken ideololik davranmayın yahu.

http://www.youtube.com/watch?v=3CDS8gNg-n8 

Buda muhalifler allahu ekber falan diyorlar.

pkk türkiye için neyse oradaki muhaliflerde suriyede odur.Bunun ötesi berisi yok hak etmişlerse yapacaklar.

canısı| Keser gibi olma; hep bana, hep bana. Testere gibi ol Bir sana bir bana...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    XpertVision
    XpertVision's avatar
    Erkek

bu yapılan gösteri ne kadar ucuz görünse de gözümde sözde "özgür suriye ordusu" denilen amerikan kuklası saçmalığını destekleyen amerikancı liboşların düzenlediği etkinliklere göre on kat ileridedir, en azından içerisinde bir takım akıl kırıntısı var da bölgede oynanan oyunlar hakkında birtakım şeyler söyleyebiliyorlar, hadi bu yapılana küfredin de esada ölüm, yaşasın özgür suriye ordusu diyerek ti-li-li çekin,  hiç mi geçmişten ders çıkaramadınız, daha ne kadar big brother'ın taşağını yalayacağız?

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fatih
    Fatih's avatar
    Erkek

suriye, iran, rusya, küba, kuzey kore... inşallah hepsini s.ker bu korkudan tir tir titrediğiniz, her kötülüğün başı gördüğünüz amerika. komünizmi zaten domalttı ya neyse....

Fatih tarafından 25/Ağu/12 23:53 tarihinde düzenlenmiştir

enjoy i'm vaccinated
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    buruksu
    buruksu's avatar
    Erkek

siz şimdi orada katledilen çoluk cocukları silahsız masumları  şehirlerin üstüne yagan bombaları göçeden insanları unuttunuz sanırım , yazık ya

:) mutluyum, huzurluyum
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

konpi : osmanlıya ayaklanan ermeni çetelerini düşün osmanlı 7 cehpede savaşta iken ermeniler devlete isyan edip insanlarımızı öldürüyor eee mantıken devlete isyan eden ölümü göze almıştır...

esadın pkk ya destek verdiğini herkes biliyor. rusyada pkk ya destek veriyor amerikada pkk ya destek veriyor. durum şimdi farklı. biraz şu amerikanın amacını anlasanız farklı düşünürsünüz.

beyler adamlar tutturdu arap baharı ne oldu müslüman ülkelerde amerika istedi diye o kadar insan öldü ve hepiniz sustunuz incirlikten izmirden natonun uçakları kalktı müslüman ülkeleri vurdu hepiniz görmezden geldiniz amann banane diye. veyahut amerikan basını gazete ve tv lerde çizgi film izletti hikaye oynattı. ben yine diyorum,

suriye > iran > türkiye...

amaç ortadoğuda güçlü ve büyük bir israil kontrollü bir dünya devleti oluşturmak. yarın çok geç olmadan mantıklı düşünün. amerika ırakta saddamın kimyasal silahı var dedi ırakta x milyon müslüman öldü sesinizi çıkarmadınız x bin kadının ırzına geçildi ses çıkarmadınız neden ??? yoksa siz ıraklı kadınların ırzına geçilmesini mi istiyorsunuz siz nasıl müslümansınız ? buyrun resme bakın...

Fotoğraf

kaygusuz tarafından 26/Ağu/12 00:45 tarihinde düzenlenmiştir

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mektepli
    mektepli's avatar
    Erkek
    ibrahimeren bunu yazdı
    konpi bunu yazdı

pkk türkiye için neyse oradaki muhaliflerde suriyede odur.Bunun ötesi berisi yok hak etmişlerse yapacaklar.

Bu yapılan da yanlış hocam, fakat Esad'ı desteklerken kimi desteklediğinizi bilmelisiniz. 

We can be more, we can be much more.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nereodi
    nereodi's avatar
    Erkek
    konpi bunu yazdı
    ibrahimeren bunu yazdı
    konpi bunu yazdı

Bu yapılan da yanlış hocam, fakat Esad'ı desteklerken kimi desteklediğinizi bilmelisiniz. 

O kısım doğru ancak suriye esadlayken daha iyi olacaktır esad gidince hem suriye halkı hem türkiye için çok kötü olacak bu kısmı gerçek.Türkiye yıllardır piyonluk yapıyor yeter artık.

bundan 2 yıl önce suriye can ciğer dostumuzdu ama abd-israil iran planı yapınca esadı ortadan kaldırmak istiyor madem esat kötü yıllardır niye kimse birşey demedi

tayyip amca niye dün esadla kanka iken bugün zalim diyor bunları iyi gözlemlemek lazım.

Bende isterim bir insan bile ölmesin ama olmuyor işte...

canısı| Keser gibi olma; hep bana, hep bana. Testere gibi ol Bir sana bir bana...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cyber_Ottoman
    Cyber_Ottoman's avatar
    Erkek
    kaygusuz bunu yazdı

http://www.youtube.com/watch?v=yxzqujslySE&feature=share

bu toplantıdaki insanlarımız emperyalizme karşı direnişte olan insanlarımız...

içimizdeki bazı takiyyeci abd li müslümanlar ise haçlı ordusunun müslümanlarıdır. onlar amerika istedi diye abd botunu giyen müslümanlardır. onların vatanı yoktur. amerika için kan dökerler onların inancı abd dir. onların inancı paradır. içimden geçenleri söylemek istedim. yaşasın esad kahrolsun amerika kahrolsun emperyalizm.

saygılarımla.

Yorumunla soylemek istediklerime tercume olmussun kardes helal.

Herkes sunu iyi bilsin ki esad giderse Türkiyenin hali yamandir.

abd istedi diye turkiye esada karsi cikiyor

dune kadar Basbakan erdogan degilmiydi esada sarilip kardesim diyen?

esad turkiye ile iyi iliskiler kurmaya calisirken birden bire tayyip costu, degisti, adama bir haller olmaya basladi... neden?

cunku abd istiyor da ondan. libya yetmez suriye de lazim hatta oda yetmez iran da lazim aslina bakarsaniz hicbiri gerekmez tek lazim olan turkiye ama onun icin once bu ulkelerin temizlikten gecmesi lazim...

Biraz mantikli dusunun gaziantepteki teror saldirisi, siz saniyormusunuz ki bu olayi gercekten pkk yapti?

devlet bu teror saldirisini suriyenin yaptigini pekala cok iyi biliyor hic supheleri yok. ama olayi pkk nin ustune attilar/atmaya calisiyorlar

hukumet once abd babalarina sordu "esad gaziantepi kana buladi, zaten bir de ucagimizi dusurmustu artik girecem ben bu suriyeye"

Abd hayir dedi girmiceksin, simdi hic sirasi degil!
    Erdogan: peki ben halka ne cevap verecem? adamlar ucagimizi vurdular sustuk, sehrimizi bombaladir onlarca insani katlettiler sustuk, bunun hesabini halk sormayacakmi? (normal durumlarda hukumet bu iki olay yuzunden DUSER)

Erdogan ve danismanlari oturup uzunca dusundukten sonra bu olayi pkk nin ustune atarsak (halk zaten alismis pkk vurdu neyse onemli bi durum yok vs...)  ozaman kimse uyanmaz, ne hukumet duser nede halka hesap verilmek zorunda kalinacak.

bu sayede hem abd nin emrini yerine getirdirler sustular hem de halki uyutup yine halkin gazabindan kurtuldular ayrica pkk yada halk nezdinde bir darbe vurulmus oldu ki bu hukumet icin kacinilmaz bir propaganda araciydi.

bakin pkk bu olayla ilgili en son nasil bir aciklamada bulunmus, resmen kaniniz donacak. Meger bombaci dedikleri herif bugune kadar dagdan hic inmemis bile.

Aynen kopyaliyorum

HPG Antep Valisi'ni yalanladı

HPG, "Gaziantep bombacısı" olarak yansıtılan Murat Filiz'in "Antep olayıyla hiçbir ilgisinin olmadığını, gerillaya katıldığı günden beri Antep'e adım dahi atmadığını" açıkladı.

HPG Anakarargah Komutanlığı, Gaziantep Valisi Erdal Ata'yı yalanladı. Ata, 9 kişinin yaşamını yitirdiği Antep saldırısını "Firaz" kod adlı Murat Filiz isimli PKK'linin gerçekleştirdiğini açıklamıştı. Bu açıklamadan sonra egemen medya da haberi manşetlerden "Antep bombacısı" diye yazmıştı.

Vali Ata'nın açıklamasına HPG Anakarargah Komutanlığ'ndan yalanlama geldi.

HPG'nin internet sitesinde yer alan açıklamada, "20 Ağustos günü Antep merkezde 9 kişinin yaşamını yitirmesine yol açan patlamayı hareketimiz üzerine yıkma çabalarını ve bu konuda AKP iktidarının insanüstü gayretini ibretle izlemekteyiz" denildi.

Açıklamada, olaydan hemen sonra hiçbir araştırma yapılmadan olayın gerilla ile ilişkilendirilmeye çalışıldığı, ancak bunun boşa çıkarıldığı belirtildi. HPG, buna rağmen "gerçekleri örtbas etmek, olaya kılıf uydurmak, yalan ve iftiraları inandırıcı kılmak amacıyla" bir gerillanın fotoğrafının basında teşhir edilerek, eylemin faili olarak yansıtıldığını kaydetti.

Açıklamada, "Yoldaşımızı ve ailesini hedef haline getiren bu kirli propagandanın gerçekle hiçbir ilgisi olmadığı gibi adı geçen yoldaşımız kendi gerilla birliğinde normal faaliyetlerine devam etmektedir. Bu yoldaşımızın Antep olayıyla hiçbir ilgisi olmadığı gibi gerillaya katıldığı günden beri ne Antep’e ne de herhangi bir Kürdistan şehrine adımını dahi atmamıştır" dedi.

etha.com.tr
    ETKİN HABER AJANSI

Toplam Hit: 7361 Toplam Mesaj: 66