folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Antakyada Esada Destek Paneli

Antakyada Esada Destek Paneli

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    roccocan
    roccocan's avatar
    Erkek

Nasıl bir akıl tutulmasıdır bu anlamdım dostlar. Biz amerikayı sevmiyoruz diye nasıl kendi halkına zulmeden bi caniyi destekleriz. Adam demokrasi isteyen insanlara kurşun sıkıyor. bazı video görüntülerini izleyen arakadaşlar olayı Türkiye ve pkk arasındaki çatışmalara benzetmiş. oradaki insanlar ikdidardaki kişilerin yıllardır süre gelen otoriter rejimini halkın üstündeki baskısını ve zülmünü istemediklerini dile getirip sokaklara düşmüştür ve demokrasi arama çalışmalarıdır. ve asla bir vatan topragını bölme çalışması değildir. pkk nın yaptı ise bir terörizimdir insanları ki enson gazi antep olayları öldürüp demokrasi arıyoruz adı altında katliam yapmaktır dolaysıyla bizim mücedelemiz 3 yaşında insanları katleden vatan toprağını bölmeye çalışan bir törör gurubuyladır. onların ki ise ülkenin başındaki insanın kendi halkıyla koltuğu bırakıp bırakmama kavgasıdır savaşıdır bu ikisini nasıl kıyaslayıp nasıl bir tutabilirsiniz, bunu yapanlar akıl tutulmasındadır. ayrıca amerikan emperyalizmini desteklemeyen ama esadı destekleyen o göstericiler esadın orada senelerdir hatta esadı da geçtim diğer orda doğu halk larının başındaki insanların yıllardır  orada ülkelerinin başında nasıl iktidarda kaldığını zannediyorlar tabikide o ranın petrollerini  kullanan avrupa nın ve amerikanın desteğiyle oradalar ve ben ce o halkın iktidardaki kişilere gösterdiği direniş ve başarılar amerika ve avrupa emperyalist güçelerine karşı da ayrıca bu manada bir savaştır. o yuzden biz ABD düşmanıyız deyipte amerikanın petrol çıkaran ülkelerin desteklediği insanları istiyoruz, devrim yapan insanların da bu savaşını kınıyoruz demeyin bu sizin devrimci ruhunuza ters düşer...

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pcdoktor636
    pcdoktor636's avatar
    Erkek

Sözde milliyetçisiniz siz sözde..

9 ışığı say desem çoğunuz döküleceksiniz. Arasında islamcılık yokmu ha? İslam ne diyor. Irkçılık yapmayacaksınız. Bize şuan komik gelen zenci beyaz ayrımını bizim üstün zekalı milliyetçilerimiz uyguluyor.

Terörün en fazla zarar verdiği yer doğu zaten. En çok şehit veren şehirler onların şehirleri.

Bu forumda kürtlerde var sen kalkmış piç kürtler diyosun. Bu nasıl bir zihniyet mevzusu açılsa sene olmuş 2012 diye sözlere girebiliyorsunuz,hala ırkçı kafadasınız.

Tüm dünya şu ırkçılık illetinden kurtulmaya çalışıyo,bizimkiler hala nazi kafasında.

Ha şunuda hatırlayalım o siktiğimin ırkçılığı yüzünden almanyada türkler öldürülüyor. Onlara göre türkler ne kadar suçluysa,şuandada kürtler o kadar suçludur..

Siz bu kadarmı beyinden yoksunsunuzki pkk'nın bir kürt oluşumu olduğunu zannediyorsunuz. Kafanız bu kadarmı az alıyor bu sorunun asalanın devamı olduğunu,ermeni ve amerikan güdümlü bi örgüt olduğunu.

Sizin gibi ırkçılara tbtde yer verilmemesi lazım. Ki mantıklı olanda bu. Bu forumda türkü kürdü lazı çerkesi hep beraber yaşıyoruz. Araya sizin gibiler fesatlık sokuyor!

Edit:ayriyeten yazımı nasıl okudun,beyin aynı beyin yaptığınız reaksiyon farklı.

Ben o yazıda arap baharını desteklemiyorum diye üstüne basa basa yazdım amq.

Sen hala kalkmış sizin gibi arap baharı şakşakçıları diyorsun. 2 satır yazıyı okuyup anlamaktan acizsiniz hala ırkçılığa devam.. Kafa başka bi boka çalışmıyo çünkü.

pcdoktor636 tarafından 26/Ağu/12 17:38 tarihinde düzenlenmiştir
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek
    pcdoktor636 bunu yazdı

Sözde milliyetçisiniz siz sözde..

9 ışığı say desem çoğunuz döküleceksiniz. Arasında islamcılık yokmu ha? İslam ne diyor. Irkçılık yapmayacaksınız. Bize şuan komik gelen zenci beyaz ayrımını bizim üstün zekalı milliyetçilerimiz uyguluyor.

Terörün en fazla zarar verdiği yer doğu zaten. En çok şehit veren şehirler onların şehirleri.

Bu forumda kürtlerde var sen kalkmış piç kürtler diyosun. Bu nasıl bir zihniyet mevzusu açılsa sene olmuş 2012 diye sözlere girebiliyorsunuz,hala ırkçı kafadasınız.

Tüm dünya şu ırkçılık illetinden kurtulmaya çalışıyo,bizimkiler hala nazi kafasında.

Ha şunuda hatırlayalım o siktiğimin ırkçılığı yüzünden almanyada türkler öldürülüyor. Onlara göre türkler ne kadar suçluysa,şuandada kürtler o kadar suçludur..

Siz bu kadarmı beyinden yoksunsunuzki pkk'nın bir kürt oluşumu olduğunu zannediyorsunuz. Kafanız bu kadarmı az alıyor bu sorunun asalanın devamı olduğunu,ermeni ve amerikan güdümlü bi örgüt olduğunu.

Sizin gibi ırkçılara tbtde yer verilmemesi lazım. Ki mantıklı olanda bu. Bu forumda türkü kürdü lazı çerkesi hep beraber yaşıyoruz. Araya sizin gibiler fesatlık sokuyor!

önce tarih oku...kurtuluş savaşında isyan eden kürtleri öğren. 
    9 ışıkla takım tutar gibi parti şu bu işim yok.
    terörün en fazla zarar verdiği yer doğu : çünkü teröre destek verildiği için. vermeseler barındırmasalar terörü karadeniz gibi tertemiz olurdu. devlet orayada yatırım yapar oranın insanınada hizmet verirdi...köyün içinde terörist geçiyor halkın umrunda değil.

yıllar sonra güneydoğuda amerikan abileri kürtlere ayaklanın isyan edin dediği zaman ( libyada olduğu gibi mısırda olduğu gibi tunus vs gibi müslüman ülkelerde olduğu gibi türkiyedede böyle bişey olduğu zaman ayaklanma olduğu zaman görürüm ben senin gibileri..

tayip amcana söyle suriyeyle uğraşacağına pkk yı bitirsin.

kaygusuz tarafından 26/Ağu/12 17:45 tarihinde düzenlenmiştir

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    roccocan
    roccocan's avatar
    Erkek
    kaygusuz bunu yazdı
    pcdoktor636 bunu yazdı

Konuyu öyle bir açmışınki videonun altında yazdığını okuyunca görende esad melek zannedecek ha. 

suriyeye aç kere gittin gördün hayatında ? Yaşasın esad diyo ya dediğin komik. Adam kendi ülkesinin a.koydu hala yaşasın esad diyosun.

Evet halkta devrimi kendisi yapmıyor,halkın öyle bi gücü yok. Ama tutupta yaşasın esad falan demek aptallıktır açıkça.

Bi insan bu kadar kör olamaz,olmamalı.

Tutupta esadı sevmiyorum ama bu olaylarıda desteklemiyorum desen mantıklı,ki olması gerekende bu. Ama yaşasın esad falan demek gerçekten komik yada acınası bi durum.

Ne yaşananları destekliyorum,ne esadı. 2sininde arkasında farklı güçler var sömürmek için bekleyen.

vatan için kan dökülecekse kan dökülsün hacı.

mına koyim hiç mi tarih okumuyorsunuz  ulan biz kurtuluş savaşını nasıl kazandık ? kürtler isyan ettide Atatürk orduyu hazırlandırdı isyanı ayaklanmayı durdurdu şimdi Atatürk o isyancı piç kürtleri tahtalı köye yollamasaydı bugün güneydoğu bizim değildi ingilizlerin kontrolünde bir kürt yeri olacaktı belkide Atatürk kafayı çalıştırmışta mına koymuş o isyancıların...senin kafa aynı kafa...

adam isteseydi şimdiye çoktan koltuğu amerikaya bırakırdı. niye bırakmıyor _? iyikide bırakmıyor. çünkü sizin gibilere emperyalist düşüncede olan arap baharcılara şak şak bombaları yağdırıyor. umarım esad bu savaşı kazanır o. çocuğu libyalı sudanlı suudi arabistanlı  el kaideli olan teröristleri vatanından temizler. 

Fotoğraf:%20Ve%20ABD%20Ortadoğuda%20Kapana%20Kısılıyor...%20%20Yaşasın%20Esadlı%20Suriye!

Kaygusuz bence sen ulusalcılık milliyetçilik anti emperyalizim ve benzeri bir çok ideoloji   arasında sıkışmıssın. olayları varklı gözle göremiyorsun, abd düşmanlığı elbette var sende ama bu ülkede yaşayan insanlara kafa tasçı sıfatına, bürünüp piç kürtler diyorsun. yanlış bir kelimedir yani sen tarih okuyan biz de okumayan kişileriz bizim vatanımız için o insanlarda Atatürkten emir almamışlarmı bu ülke için savaşmamıslarmı. bu tarz ırkçı kelimeler abd düşmanı helede zamanın da zenciyi üniversitelerine almayan faşıt bir ülke düşmanına yakışmıyor bu hallerinle onlara yani renk dil din ve milliyet ayrımı yapan insanlara benziyosun.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

arkadaş anlatamıyorum galiba. isyan eden ermeni nasıl piçse isyan eden kürtte piçtir ne farkı var ? (bugün nasıl dağdaki kürt terörist piçse dağdaki alman teröristte piçtir niye zorunuza gidiyor askere kurşun sıkana piç demek? vatana karşı geliyorlar sizde onlar vatana karşı geldiği için destekliyorsunuz hangi kafadansınız isyan edenlerden yanamısınız yoksa kurtuluş savaşı veren kuvayi milliyeden misiniz anlamıyorum sizin düşüncelerinizi.

YAHU GİDİN GOOGLE araştırın bilin allasen cahil kalmayın kurtuluş savaşında isyan eden kürtler diye yazın şu google bakın bu kürtleri görün siz hangi taraftasınız yarın bi ayaklanma çıkarsa devlete silah mı doğrultacaksınız sizde _?

kaynak istiyorsanız : http://skyturkvngenc.wordpress.com/2009/08/09/turkiye%E2%80%99de-kurt-isyanlari/

1. Nasturi (1924),
    2. Şeyh Sait (1925),
    3. Raçkıtan ve Raman (1925),
    4. Sason (1925),
    5. Ağrı (1926),
    6. Koçuşağı (1926),
    7. Mutki (1927),
    8. İkinci Ağrı (1927),
    9. Bicar (1927),
    10. Asi Resul (1929),
    11. Tendürük (1929),
    12. Savur (1930),
    13. Zeylan (1930),
    14. Oramar (1930),
    15. Üçüncü Ağrı (1930),
    16. Pülümür (1930),
    17. Dersim (1937-1938).

bunların hepsi kürt ayaklanması hepsi devlete isyan eden kürtlerin ayaklanması o yüzden bunlar piçtir ölümü haketmiştir. iyikide öldürülmüş iyiki  ayaklanmalar bastırılmış gebermişler. o zamanın ingilteresi nasıl bunlara destek vermiş ayaklandırmış şimdide amerika böyle yaptırırsa görürüm sizi. zoruna gidenin borusuna girsin arkadaş gerçekten sizin tarih bilginiz sıfır.

kaygusuz tarafından 26/Ağu/12 18:01 tarihinde düzenlenmiştir

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Dinogundy
    Dinogundy's avatar
    Erkek
    kaygusuz bunu yazdı

arkadaş anlatamıyorum galiba. isyan eden ermeni nasıl piçse isyan eden kürtte piçtir ne farkı var ? (bugün nasıl dağdaki kürt terörist piçse dağdaki alman teröristte piçtir niye zorunuza gidiyor askere kurşun sıkana piç demek? vatana karşı geliyorlar sizde onlar vatana karşı geldiği için destekliyorsunuz hangi kafadansınız isyan edenlerden yanamısınız yoksa kurtuluş savaşı veren kuvayi milliyeden misiniz anlamıyorum sizin düşüncelerinizi.

YAHU GİDİN GOOGLE araştırın bilin allasen cahil kalmayın kurtuluş savaşında isyan eden kürtler diye yazın şu google bakın bu kürtleri görün siz hangi taraftasınız yarın bi ayaklanma çıkarsa devlete silah mı doğrultacaksınız sizde _?

kaynak istiyorsanız : http://skyturkvngenc.wordpress.com/2009/08/09/turkiye%E2%80%99de-kurt-isyanlari/

1. Nasturi (1924),
    2. Şeyh Sait (1925),
    4. Sason (1925),
    5. Ağrı (1926),
    6. Koçuşağı (1926),
    7. Mutki (1927),
    8. İkinci Ağrı (1927),
    9. Bicar (1927),
    10. Asi Resul (1929),
    11. Tendürük (1929),
    12. Savur (1930),
    13. Zeylan (1930),
    14. Oramar (1930),
    15. Üçüncü Ağrı (1930),
    16. Pülümür (1930),
    17. Dersim (1937-1938).

bunların hepsi kürt ayaklanması hepsi devlete isyan eden kürtlerin ayaklanması o yüzden bunlar piçtir ölümü haketmiştir. iyikide öldürülmüş iyiki  ayaklanmalar bastırılmış gebermişler. o zamanın ingilteresi nasıl bunlara destek vermiş ayaklandırmış şimdide amerika böyle yaptırırsa görürüm sizi. zoruna gidenin borusuna girsin arkadaş gerçekten sizin tarih bilginiz sıfır.

Asil sorun suki senden ala pic gormedim!

bir halkin adini yazip küfrediyorsun. ulan cakal bu vatani beraber kurduk kurtardik.
    Ermeniye laf ettirmem kurtulus savasinda onlar da vardi, Yunana laf ettirmem o savasta yunanlarda vardi, Kürde laf ettirmem onlar da vardi, lazi cerkezi bilmem neyi yani demek istedigim biz hep beraber bir butunuz

ama senin gibi cakallar ortaligi karistirip bulandiriyor. yok picmis bilmem neymis lan sen kendini ne halt zannediyorsun sen kimsin? nesin? neye yararsin? hele kendini anlat kimsin sen? Allah mi gonderdi seni yukardan buraya?

la o kufrettigin insanlardan ne ustunlugun var?

sen sadece irkci fasist duygularina yenik dusen bir zavallisin! yani kisacasi bir HICSIN!

Gecmisimi Arastirmadan Önce Tartinin Üstüne Cik Ve Kac Kilo Geldigine Bak Cikan Sonucu Dogum Tarihine Carp Bunu da Capi 1024Metrekare Olan Bir Dairenin Kendine 4 Defa Carpimina Toplayip 3 e Böl Gelen Sonucu Yasadigimiz Tarihe "Gün-Ay-Yil" Carp Gelen Sonucu Babanin Tam Dogum Tarihine Böl. Cikan Sonuc Tanidik Gelirse Beni de Taniyorsundur Demektir.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek
    Dinogundy bunu yazdı
    kaygusuz bunu yazdı

1. Nasturi (1924),
    2. Şeyh Sait (1925),
    4. Sason (1925),
    5. Ağrı (1926),
    6. Koçuşağı (1926),
    7. Mutki (1927),
    8. İkinci Ağrı (1927),
    9. Bicar (1927),
    10. Asi Resul (1929),
    11. Tendürük (1929),
    12. Savur (1930),
    13. Zeylan (1930),
    14. Oramar (1930),
    15. Üçüncü Ağrı (1930),
    16. Pülümür (1930),
    17. Dersim (1937-1938).

bir halkin adini yazip küfrediyorsun. ulan cakal bu vatani beraber kurduk kurtardik.
    Ermeniye laf ettirmem kurtulus savasinda onlar da vardi, Yunana laf ettirmem o savasta yunanlarda vardi, Kürde laf ettirmem onlar da vardi, lazi cerkezi bilmem neyi yani demek istedigim biz hep beraber bir butunuz

ama senin gibi cakallar ortaligi karistirip bulandiriyor. yok picmis bilmem neymis lan sen kendini ne halt zannediyorsun sen kimsin? nesin? neye yararsin? hele kendini anlat kimsin sen? Allah mi gonderdi seni yukardan buraya?

sen sadece irkci fasist duygularina yenik dusen bir zavallisin! yani kisacasi bir HICSIN!

sende picsinki o kürt teröristlerdensin çünkü çok zoruna gitti değil mi ?

devlete isyan eden bir pic olarak gurur duyan birisin belli...

bu vatana isyan edenler nasıl bu vatanı kurdu acaba senin kafanda bok kaynıyor belli. hem isyan ediyorlar devlete hemde ülkeyi kurtarıyorlar hangi ironik kafadasın _???
    şimdi burda oturup koçgiri şeyh sait seyit rıza isyanlarını anlatmaya gerek yok gidin okuyun bu kürt isyanlarını.

tarihiniz sıfır sıfır sıfır. isyan eden kürtler pictir. ingilizlerden destek alıp isyan edenler hep bir pic olarak kalacaktır...zaten tahtalı köyü boylamışlar o zamanda.

kürt isyanlarına ermeni isyanlarına pkk isyanına karşı olduğum için ırkçıysam evet ben ırkçıyım. hatta şimdi güneydoğuda vatanı savunan on binlerce mehmetçikte size göre ırkçı çünkü vatan görevi yapıyorlar.  yazık. 

bir gün bu ülkeyi yöneten hükümet vatansever hükümet olduğu zaman ağzınızdan ben bu ülkeyi seviyorum türk askerini ve bu bayrağı bu ezanı seviyorum türk milletini seviyorum, demeyin sakın...
    edit : anlamadığınız tek nokta kürt isyanları... bir halktan veya genel olarak değil isyan eden kürtler olarak algılasaydınız bu kadar zorunuza gitmezdi dediklerim.

kaygusuz tarafından 26/Ağu/12 18:41 tarihinde düzenlenmiştir

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Dinogundy
    Dinogundy's avatar
    Erkek
    kaygusuz bunu yazdı
    Dinogundy bunu yazdı
    kaygusuz bunu yazdı

1. Nasturi (1924),
    2. Şeyh Sait (1925),
    4. Sason (1925),
    5. Ağrı (1926),
    6. Koçuşağı (1926),
    7. Mutki (1927),
    8. İkinci Ağrı (1927),
    9. Bicar (1927),
    10. Asi Resul (1929),
    11. Tendürük (1929),
    12. Savur (1930),
    13. Zeylan (1930),
    14. Oramar (1930),
    15. Üçüncü Ağrı (1930),
    16. Pülümür (1930),
    17. Dersim (1937-1938).

sende picsinki o kürt teröristlerdensin çünkü çok zoruna gitti değil mi ?

devlete isyan eden bir pic olarak gurur duyan birisin belli...

bu vatana isyan edenler nasıl bu vatanı kurdu acaba senin kafanda bok kaynıyor belli. hem isyan ediyorlar devlete hemde ülkeyi kurtarıyorlar hangi ironik kafadasın _???
    şimdi burda oturup koçgiri şeyh sait seyit rıza isyanlarını anlatmaya gerek yok gidin okuyun bu kürt isyanlarını.

tarihiniz sıfır sıfır sıfır. isyan eden kürtler pictir. ingilizlerden destek alıp isyan edenler hep bir pic olarak kalacaktır...zaten tahtalı köyü boylamışlar o zamanda.

kürt isyanlarına ermeni isyanlarına pkk isyanına karşı olduğum için ırkçıysam evet ben ırkçıyım. hatta şimdi güneydoğuda vatanı savunan on binlerce mehmetçikte size göre ırkçı çünkü vatan görevi yapıyorlar.  yazık. 

bir gün bu ülkeyi yöneten hükümet vatansever hükümet olduğu zaman ağzınızdan ben bu ülkeyi seviyorum türk askerini ve bu bayrağı bu ezanı seviyorum türk milletini seviyorum, demeyin sakın...
    edit : anlamadığınız tek nokta kürt isyanları... bir halktan veya genel olarak değil isyan eden kürtler olarak algılasaydınız bu kadar zorunuza gitmezdi dediklerim.

Ben Kürdüm evet ve bununla gurur duyuyorum.
    sen türksün türklügünle gurur duyarsin, bir baskasi da yine kendi milletiyle gurur duyar.
    tek anlayamadigim seni zavalli kendin disindaki herkesi pic sanman.
    Hicbir insan irki bir baska irktan ustun degildir, hele hele soz konusu insandan insana ise kusura bakma kendi irkina karsi ustun oldugunu sanmak ahmaklik, cahillik ve zavalliliktir.

senin gibi bir zavalli bana tarih dersi verecek kapasitede olamaz ki ettigin kufurler ve yazdiklarindan gayet iyi anlasiliyor.

kendi tarihinden bile haberin yok senin, onun bunun tarihine, dilini, dinine, irkina, milletine laf edene kadar once bi kendini arastir sen kimsin nesin nerden geldin soyun sopun nedir?
    buradan rahatlikla yemin edebilirimki kendin kim oldugun hakkinda en ufak bir fikrin bile yoktur
    iste bu yuzden irkcisin.

tutunmussun sende bir dala ben buyum diyorsun, azcik bi arastirsan alakasi olmayan birsey cikarsin ki herhalde bunu da buradaki herkes iyi biliyordur. (Ornekleri bende coook)

ben sana sunlari savunuyorum yok bunlari savunuyorum, ona buna karsiyim falan filan hikaye okumadim dikkatini cekerim.

mesajim sadece senin irkciligina, fasistligine ve kendini bilmez ahmakligina, kufurbazligina.

siyasi - politik - ideolojik dusuncelerimin ne oldugu da seni degil beni ilgilendirir.

Gecmisimi Arastirmadan Önce Tartinin Üstüne Cik Ve Kac Kilo Geldigine Bak Cikan Sonucu Dogum Tarihine Carp Bunu da Capi 1024Metrekare Olan Bir Dairenin Kendine 4 Defa Carpimina Toplayip 3 e Böl Gelen Sonucu Yasadigimiz Tarihe "Gün-Ay-Yil" Carp Gelen Sonucu Babanin Tam Dogum Tarihine Böl. Cikan Sonuc Tanidik Gelirse Beni de Taniyorsundur Demektir.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ltcelik
    ltcelik's avatar
    Erkek

Kurtulus savassinda bati da da bis suru isyan cikti , yoga tat da konyadada..

Amerikanin cani cehenneme.. 

Din Kitaplarını Okuyup Anlayana Ateist, Okuyup Anlamayanlara "dindar" denir... Nikola TESLA.. ben mi? Ne okurum ne anlarım... Kendi kendime de uyuz oluyorum ama olamıyorum.. "Ama efsaneyi çıkarıp atarsan ve yaptıkları eylemlere bakarsan... ..Jedi'ların mirası başarısızlıktır. İkiyüzlülüktür, kibirdir."
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PyramiD
    PyramiD's avatar
    Erkek

Arkadaşlar muhalifler çarşılarda silahla geziyor hiç mi zorunuza gitmiyor. :S

Merhabaaaaa
Toplam Hit: 7335 Toplam Mesaj: 66