Antalya Mı İstanbul Mu ?
-
Beyler bol bol iş değiştiren bendeniz artık yerleşik bi iş hayatına atılmak amacıyla devlet kadrolarında çalışmakta karar kıldım .
özel sektörden mideme kadar tiksinmiş durumdayım .
Tahminlerime göre istediğim şehir gelecek bu tercihlerde . ankaradan sıkıldım kafamda ya istanbul ya antalya var .
ne önerirsiniz. hangisi daha mantıklı ?
tayin hakkı olmayan bi kadroda çalışacağım için emekli olana kadar yaşayacağım şehir tercih edeceğim bu şehir olacak çok büyük ihtimal .
özellikle 2 şehirde de yaşamış arkadaşların tavsiyesini bekliyorum
-
"Şüphesiz ki Antalya dünyanın en güzel şehridir."
-
Geleceğe dair bende kendime aynı soruyu soruyorum. Ama bunaltıcı sıcak caydırıyo benı antalyadan. Gerçi şuan istanbulda da durum pek farklı sayılmaz..
-
dogma buyume ist deyim
nerdeyse her yerinde oturdum
o trafiktir kalabaligidir pahaliligidir bktim
seneye kurtulmak icin unvyi istde yazmayacagim kesinlikle
sende gelme hic derim ben antalya mis gibi
-
sıcağı seviyorsan antalya. yılın 300 günü güneş var. deniz ve tatil sıkıntın olmaz. trafik ve gürültü sıkıntın olmaz.
istanbul a gelirsende anadolu yakasında çalışmaya bak. avrupa yakasında yaşam tam bir işkence.
-
soru hocam tabiiki antalya haa memur maaşıyla rahat ederim yeter diyosan git ist
-
istanbula gel , "bok var"
-
Klima + Antalya.
-
antalya,
istanbulu sikeyim paran yoksa imkansız, memuriyetle zaten imkansız, 4 duvar betona sıkışır kalırsın.
-
istanbulda yaşıyorum hocam gürültüsü eksik olmaz trafiği eksik olmaz hiç bir tarafa gidemiyorsun. he antalyada istanbuldaki gibi iş fırsatları çıkarmı bilmem ama
antalya iyidir kafanı yaşarsın git oraya.
kısacası ''paran yoksa eğer istanbulda nefes bile alamazsın''
-
herkes İstanbuldan kaçmaya yer arar ama 1 hafta uzakta kalınsın özlenir İstanbul öyle bir tutkudur :D