Antalya Mı İstanbul Mu ?
-
İstanbul ;)
-
xzxz bunu yazdı:
-----------------------------istanbula gel , "bok var"
-----------------------------:D ahaha
-
Atatürk bile olayı özetlemiş...
Hiç Şüphesiz ki Antalya Dünyanın en güzel şehridir.
-
Memur olacaksan,tabiki İstanbul'u SEÇME.Bunu çok düşünmeye gerek bile yok bence :) İzmir,Antalya dururken İstanbulda memurluk yapılmaz aga.Ha özel sektör düşünürüm deseydin İstanbul derdim tabi ki..
-
Aklın varsa antalyadan uzak dur, kışın güneş görmemeye alışırsında yazın sıcağına alışamazsın, 4 senede antalyanın suyundanda havasındanda insanındanda nefret ettim, alışamadım. istanbul ise ayrı bir dünya orasıda bana çok korkutucu geliyor.
paran varsa İstanbul,
memur olacaksan İzmir.
işsiz olacaksan tatil yapacaksan marmaris.
aklın yoksa antalya.
-
bursaya git tayin sansın varsa
-
Tabikide Ankara :)
-
Antalya tabiki ama sıcağa ve neme dayanabileceksen öyle gel =)
-
1994 yılından beri antalyada yaşarım. Antalya'lıyım diyebilecek seviyedeyim.
Antalya güzel şehir ancak çok göç almaya başladı son 8 yılda. Senin gibi birçok insan Antalya'ya geliyor. IST- ANT arasında memur olacaksan kesinlikle antalya derim. Ama yok ben özelde felan çalışacam diyorsan burada turizm ve çiftçilik haricinde hiçbirşey yok.
Yazın sıcağı çekilmez derecede oluyor onu belirteyim. Benim peder felan ant merkezden 30 km yukarılara çıktılar sırf bu yüzden. Rakım yüksek ve nemi merkeze göre az bir yerde yaşıyoruz şu an.
Neyse sıcağı severim, denizi severim diyorsa ant derim.
Ama özel sektör (tarım, turizm hariç) iş olanağı felan aranıyorsan kesinlikle ant gelme ist derim o zaman.
Antalya öyle bir şehir ki;
Bir kere gelirseniz tekrar gelmek isteyeceğiniz bir yer, zaten emekli olan herkes ant'ya yerleşmek istiyor ve yerleşiyorlarda.
Ama sıcağıyla özellikle NEMİ hiç çekilmiyor onu belirteyim.
-
kafkafkaf bunu yazdı:
-----------------------------Aklın varsa antalyadan uzak dur, kışın güneş görmemeye alışırsında yazın sıcağına alışamazsın, 4 senede antalyanın suyundanda havasındanda insanındanda nefret ettim, alışamadım. istanbul ise ayrı bir dünya orasıda bana çok korkutucu geliyor.
paran varsa İstanbul,
memur olacaksan İzmir.
işsiz olacaksan tatil yapacaksan marmaris.
aklın yoksa antalya.
-----------------------------kışın güneş görmeme dediğin antalya için geçerli değil de mi ? antalyada kışları da güneş oluyor diye biliyorum