Antifeysbuk.Com | Web Projem | Swool
-
Facebook, Yonja vb. arkadaşlık sitelerine üye olan kullanıcıların bazı istisnayi ihmalsizlik durumların da karşılaşabilecekleri tehlikeler vb. konular hakkında bilgi ve haberler içeren bir site oluşturdum.
Henüz eksikleri var birkaç plugin hazırlayacağım.
Site hakkında öneri ve eleştiride bulunabilirsiniz.
http://www.antifeysbuk.com
Antifeysbuk.com projesi hakkında;
http://www.antifeysbuk.info
[Dip Not] Sitenin herhangi bir geliri söz konusu değildir ve olmayacaktır, sadece bilgilendirme amaçlı oluşturulmaya çalışılmış bir projedir. ''Reklam Yapma'' vb. iletiler atmassanız sevinirim.
-
bir hatebook gibi birşey açılmıştı..ilkokul,lise,eski arkadaşlarından nefret edenlerin nefretlerini kustuğu bir yer onu hatırlattı.umarım tutar
-
Sen taktın bu feysbuka ama hadi bakalım hayırlısı. Bi de iyi yönünden bakalım, ya feysbuk sana taksaydı :)
-
StigmatA bunu yazdı:
-----------------------------
Sen taktın bu feysbuka ama hadi bakalım hayırlısı. Bi de iyi yönünden bakalım, ya feysbuk sana taksaydı :)
zuhazhauha :D :D: :D fenaydı ya :D :D :Dben yorumsuz kalıcam :D
-
Merak edip bir kez dahi girmedim, girmeye de niyetim yok.
-
Hocam Yanlış Görmediysem Bir Domain Daha Alıp Onuda Sitenin Hakkında Kısmınamı Yönlendirdin :D Ne İş Para Çok Heralde
Yada Bu .İnfo Uzantıları Bedava Felan :S -
Dos_Attach bunu yazdı:
-----------------------------Hocam Yanlış Görmediysem Bir Domain Daha Alıp Onuda Sitenin Hakkında Kısmınamı Yönlendirdin :D Ne İş Para Çok Heralde
Yada Bu .İnfo Uzantıları Bedava Felan :S
-----------------------------.info, bilgi anlamı kattığı için daha mantıklı olabileceğini düşündüm :)
-
Yukarda Anasayfanın Yanında Var Zaten Hakkında Die Ama Neyse Güzel Olmuş Eline Sağlık :D Allah Razı Olsun
-
StigmatA bunu yazdı:
-----------------------------onun bildiklerini bilseydin sanırım desteklerdin serdarı yaptıgı iş te...
-
Arkandayım hocam :)
-
Hocam site gzl olmuş özellikle flash bannerı kime yaptırdıysan harika.. :D Fikirde güzel..
Ancak facebook yonja vs sitelerin mağdurlarının birleştiği yada eleştirildiği bir ortam havası verirsen daha çok tutar site..
birde seo, pr vs kas (: