Antivirus Tavsiyesi?
-
Merhaba müridler,
Virus dolu bir bilgisayarda kullanmak için bi anti virus programı arıyorum.
Mevcut virusleri silsin yeterli. Nedir tavsiyeler?
-
avg
avira
nod
-
itfaiyeciTBT bunu yazdı:
-----------------------------
Merhaba müridler,
Virus dolu bir bilgisayarda kullanmak için bi anti virus programı arıyorum.
Mevcut virusleri silsin yeterli. Nedir tavsiyeler?
-----------------------------eskiden hep kav kullanıyordum ama win7 kurdugumdan beri avg free kullanıyorum mutluyum:)
-
eset smart security + spyware doctor + güncellemeyi unutma
-
avira + a squared + comodo firewall
-
ne kullancaan hakkında pek bir fikrim yok ama ne kullanmayacağın hakkında şunu söyleyebilirim kaspersky den uzak dur. Makinamı gebertti resmen virüse kurban oliim kaspersky virüse gerek kalmadan gebertiyo makinamı :S
-
Bilgisayarı insan, antivirüsü antibiyotik sanmayın...
Antivirüslerin asıl işi, sisteme virüs girmeden önce zarar vermesini engellemeden silmektir...
Sisteme virüs girip zararı verdikten sonra bircok sefer sistem geriye dönmez...
Ama insanlarımız akvaryumdaki çöpcü balığını çöp yediğini sandığı gibi, antivirüsleride içinde ellibin çeşit virüsün kolgezdiği makinı temizleyecek program olarak görmekte...
Virüs dolu bir bilgisayara yapacağın en iyi şey, temiz bir format, sistemin düzeltilmesi ve virüs vs kapmadan makinaya antivirüs yüklenmesidir...
-
http://nasilyapilir0.blogspot.com/2010/02/nod-32-antivirus-yazilimserial.html
-
format şart canım =D
-
avira kullanıyordum,kaldırdım.kaspersky denedim 2 trojan buldu. bu seferde sistem yavaşladı,websayfası açarken sayfa görüntüleme problemi filan yarattı. aviraya mecbur geri döndüm. laptopumda kaspersky problemsiz çalışıyor. makinadan makinaya değişiyor yani. kaspersky dene bence, verim alamazsan avira kullanabilirsin.
-
renegadealien bunu yazdı:
-----------------------------
Bilgisayarı insan, antivirüsü antibiyotik sanmayın...
Antivirüslerin asıl işi, sisteme virüs girmeden önce zarar vermesini engellemeden silmektir...
Sisteme virüs girip zararı verdikten sonra bircok sefer sistem geriye dönmez...
Ama insanlarımız akvaryumdaki çöpcü balığını çöp yediğini sandığı gibi, antivirüsleride içinde ellibin çeşit virüsün kolgezdiği makinı temizleyecek program olarak görmekte...
Virüs dolu bir bilgisayara yapacağın en iyi şey, temiz bir format, sistemin düzeltilmesi ve virüs vs kapmadan makinaya antivirüs yüklenmesidir...
-----------------------------Tavsiyem ;
ESET Smart Security