Any Video Converterter Ultimate Multilanguage + Serial
-
iPhone 4, iPad, iPod, Google Android, PSP, Nokia, Samsung Galaxy gibi taşınabilir multimedya cihazlarının tamamı ile uyumlu, videoları kaliteleri eksilmeden dönüştürebilen hepsi bir arada, kullanıcı dostu DVD Ripper, gerçek zamanlı video yakalayıcı-kaydedici, video dönüştürücü, YouTube video ve muzik indirici, video düzenleyici ve DVD yazıcı.
İndir: http://yadi.sk/d/2aBIfT9R1PLCI/
Özellikler ve Avantajlar
- Ekranda gördüğünüz her şeyi kaydedin.
- Video kaydedin ve masaüstü aktivitelerinizi yakalayın.
- DVD dosyalarını ve DVD klasörlerini sabit diskinize ripleyin.
- iPhone, iPad, Android Telefonlar, Samsung Galaxy SII, Amazon Kindle Fire ve daha bir çok cihaz için dönüştürmeyi destekler.
- DVD'leri medya oynatıcılar tarafından okunabilen dosya formatlarına sıkıştırın.
- Tüm video formatlarını çeşitli cihazlara uygun şekilde dönüştürün.
- YouTube videolarını birkaç tıklama ile indirin.
- Videoları DVD'ye DVD yazma araçları ile yazın.
- DVD menü şablonları ile bir DVD menüsü oluşturun.
- Videoları keserek, kırparak ve özel efektler ekleyerek kendinize özgü videolar hazırlayın.
- CUDA Teknolojisi ile Sezgisel arayüz ve hızlı dönüştürme.
- Kendi hesabıma upload ettim ve temizdir
-
İndiriyorum usta , eline saglık , iyi bişeye benzıyor :)
-
göremeyenler için yukarı
-
Favori converter programım.
Ama ben hala eski versiyonlarını kullanıyorum işimi görüyo.
-
eline sağlık hocam baya oldu kullanıyorum çok memnunıum :) Total video converter dan sonra çok iyi gelmişti. :)
-
Bu konuda elimden çok program geçti. Bu program da denemeye değer görünüyor.
Teşekkürler.
-
yıllardır bunun beleşini kullanırım. o bile 10 numara. bu muhtemelen uçurur. eyw hacım.
-
Youtubeye eklemek için bir resimden oluşan ses dosyası yapabilmiyim bununla ?
-
HAKMAN bunu yazdı
Bir resimden oluşan ses dosyası?
Yani bir tek resmin göründüğü bi video ve fonda da çalan müzik heralde o dediğin :)
Bu program yapar mı bilmiyorum ama, slayt yapma işini gören dvd photo slide show, proshowgold gibi programların hepsi yapar.
-
kazasker1 bunu yazdıHAKMAN bunu yazdı
Bir resimden oluşan ses dosyası?
Yani bir tek resmin göründüğü bi video ve fonda da çalan müzik heralde o dediğin :)
Bu program yapar mı bilmiyorum ama, slayt yapma işini gören dvd photo slide show, proshowgold gibi programların hepsi yapar.
Haklısın çok kötü bir tarif olmuş :) CyberLink PowerDirector 11 le yapıyorum ama PC çok kasıyor memnun değilim. Tavsiye ettiklerinle deneyeceğim sağolasın..
-
o değilde riplediğim logomu koyduğum bir video 720p 480mb tutuyor bunu nasıl 100 mb civarına indirebilirim any convet'i kullanıyorum flv ile çok kayıp yaşıyorum başka öneri verenler varmı ?