AÖF'lüler Nasıl Ders Çalışıyorsunuz?
-
Geçen yıl 3. Sınıfta ara vermiştim bu yıl devam edeceğim. Ben genelde özetleri okuyup daha sonra konu testlerini sonrasında son 2-3 yıl ne bulursam çıkmış soruları çözüyordum ve 3 üzeri ortalama ile geçtim.
Birde AÖF sosyoloji form gibi biyer vardı orda özetler oluyor vaktim olursa onları ezberliyorum.
Teknik gördüğüm kısımları kitaptan mutlaka okuyorum.
Bakalım bu yıl nasıl olacak. Herkese başarılar.
-
Ben işletme mezunuyum.murat açıkögretim kitaplarını al derim ordan konu anlatımı ve testleri çöz.aöf kitanında ünite arkası 10 soruyu çöz.
yada
murat aöf kursuna giden bir arkadaş bul onlara verilen özetler olur saman kagıda basılmış.onu 1 kere oku sınavı düşünme bile :)
Bu arada bu yöntemle yüksek onur belgesiyle mezun oldum.
l_i_o_n tarafından 04/Eyl/16 23:45 tarihinde düzenlenmiştir -
Hocam ben 2,54 İle mezun oldum genelde yaptığım çıkmış soruları çözüp birazda konu özetlerini okumak işime yaradı hep
-
Hiç çalışmıyorum işletmede ortalama yaptım onur belgesi verdiler .. son siniftayim.
Mühendisim normalde.
-
özetle çalışıyodum 3. sınıfı 2 yılda geçtim, kitaptan önemli yerlere bakarak çalışmak çok daha faydalı olacaktır
-
Bende YBS' e kayıt oldum. Matematik, Hukuk, İktisad ne varsa kitlemişler. sonrada programlama, veri tabanı yönetimi, algoritmalar anlayacağınız sağlam dersler var. ahada buraya yazıyorum ben bu bölümü bitirebilirsem herkez istediği bölümü bitirir. çarpım tablosunu bile bilmeyen Matematik 2 den iktisadtan algoritmadan nasıl geçeceğim. matematik sıfır olduğu için ilk önce o kitabı elime aldım. 2 saat okdum tek kelime anlamadım. Matematikten nasıl geçeceğim banada bir akıl verin. Matematikten çıkmış sorulara çalışmanın bir yöntemi olmalı.
-
ilgili bölümle alakalı facebookta gruplar var orada özetler paylaşılıyor özetleri iki kere oku, çıkmış sorulara çalış en düşük 60 dan aşaı not almazsınız :B ben öyle geçtim hep.
-
sadece çıkmış sorulara bakıyorum fotokopiondan
-
4 yılda 4 yıllık kamu yön. bitirmiş bir arkadaşın olarak kitabı 1 kere oku ve ünite sorularını çöz. Dahada garantisi soru bankası al çöz.Ben bu ikisini e yaptım ve gecikmesiz bitirim.
-
Beyler 4 yanlış 1 doğruyu götürür sitemine geçmişler.
bu durumda bilemediklerimizi boş bırakırsak boş bıraktığımız soru yanlışmı kabul edilecek ? anlayan varasa uplasın
Yükseköğretim Kurulu Başkanlığının yazısı gereği, 2016-2017 Öğretim Yılından itibaren Anadolu Üniversitesi Açıköğretim, İktisat ve İşletme Fakültelerinde, sınav sonuçlarının değerlendirilmesinde çoktan seçmeli beş seçenekli test tipi sorularda, dört yanlış cevabın bir doğru cevabı eksiltmesi, Anadolu Üniversitesi Senatosunun 04/10/2016 tarihli ve 7/8 sayılı kararıyla kabul edilmiştir.