folder Tahribat.com Forumları
linefolder Eğitim & Ödev & Bilimsel Döküman
linefolder AÖF'lüler Nasıl Ders Çalışıyorsunuz?

AÖF'lüler Nasıl Ders Çalışıyorsunuz?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    _PesimisT_
    _PesimisT_'s avatar
    Erkek

Geçen yıl 3. Sınıfta  ara vermiştim bu yıl devam edeceğim.  Ben genelde özetleri okuyup daha sonra konu testlerini sonrasında son 2-3 yıl ne bulursam çıkmış soruları çözüyordum ve 3 üzeri ortalama ile geçtim. 

Birde AÖF sosyoloji form gibi biyer vardı orda özetler oluyor vaktim olursa onları ezberliyorum.

Teknik gördüğüm kısımları kitaptan mutlaka okuyorum.

Bakalım bu yıl nasıl olacak. Herkese başarılar. 

Bu dahil; tüm genellemeler yanlıştır! Yolcu; Kendi Yolunda.... Şükür biz Allahtan başka sahibi olmayanlarız!
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    l_i_o_n
    l_i_o_n's avatar
    Erkek

Ben işletme mezunuyum.murat açıkögretim kitaplarını al derim ordan konu anlatımı ve testleri çöz.aöf kitanında ünite arkası 10 soruyu çöz.

yada 

murat aöf kursuna giden bir arkadaş bul onlara verilen özetler olur saman kagıda basılmış.onu 1 kere oku sınavı düşünme bile :)

Bu arada bu yöntemle yüksek onur belgesiyle mezun oldum.

l_i_o_n tarafından 04/Eyl/16 23:45 tarihinde düzenlenmiştir

Сухое говно к жопе не липнет
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    El_Sharaby
    El_Sharaby's avatar
    Erkek

Hocam ben 2,54 İle mezun oldum genelde yaptığım çıkmış soruları çözüp birazda konu özetlerini okumak işime yaradı hep 

Söz uçar yazı kalır
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zone
    zone's avatar
    Erkek

Hiç çalışmıyorum işletmede ortalama yaptım onur belgesi verdiler .. son siniftayim.

Mühendisim normalde.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Webci58
    Webci58's avatar
    Erkek

özetle çalışıyodum 3. sınıfı 2 yılda geçtim, kitaptan önemli yerlere bakarak çalışmak çok daha faydalı olacaktır

Frontend Dev.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    siyahbereli
    siyahbereli's avatar
    Erkek

Bende YBS' e kayıt oldum. Matematik, Hukuk, İktisad ne varsa kitlemişler. sonrada programlama, veri tabanı yönetimi, algoritmalar anlayacağınız sağlam dersler var. ahada buraya yazıyorum ben bu bölümü bitirebilirsem herkez istediği bölümü bitirir. çarpım tablosunu bile bilmeyen Matematik 2 den iktisadtan algoritmadan nasıl geçeceğim. matematik sıfır olduğu için ilk önce o kitabı elime aldım. 2 saat okdum tek kelime anlamadım. Matematikten nasıl geçeceğim banada bir akıl verin. Matematikten çıkmış sorulara çalışmanın bir yöntemi olmalı.

Yapmadıklarınıza pişman olmaktansa, Yaptıklarınıza pişman olun...Yapın pişman olun, yada yapmayın yine pişman olun.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ExcaliburTBT
    ExcaliburTBT's avatar
    Erkek

ilgili bölümle alakalı facebookta gruplar var orada özetler paylaşılıyor özetleri iki kere oku, çıkmış sorulara çalış en düşük 60 dan aşaı not almazsınız :B ben öyle geçtim hep.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    koray
    koray's avatar
    Erkek

sadece çıkmış sorulara bakıyorum fotokopiondan

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NetBABA
    NetBABA's avatar
    Erkek

4 yılda 4 yıllık kamu yön. bitirmiş bir arkadaşın olarak kitabı 1 kere  oku ve ünite sorularını çöz. Dahada garantisi soru bankası al çöz.Ben bu ikisini e yaptım ve gecikmesiz bitirim.

NetBABA tarafından 05/Eyl/16 14:17 tarihinde düzenlenmiştir

Umudumu bu güne bağlamadım ki yarınım dan umutsuz olayım.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    siyahbereli
    siyahbereli's avatar
    Erkek

Beyler 4 yanlış 1 doğruyu götürür sitemine geçmişler.

bu durumda bilemediklerimizi boş bırakırsak boş bıraktığımız soru yanlışmı kabul edilecek ? anlayan varasa uplasın

Yükseköğretim Kurulu Başkanlığının yazısı gereği, 2016-2017 Öğretim Yılından itibaren Anadolu Üniversitesi Açıköğretim, İktisat ve İşletme Fakültelerinde, sınav sonuçlarının değerlendirilmesinde çoktan seçmeli beş seçenekli test tipi sorularda, dört yanlış cevabın bir doğru cevabı eksiltmesi, Anadolu Üniversitesi Senatosunun 04/10/2016 tarihli ve 7/8 sayılı kararıyla kabul edilmiştir.

Yapmadıklarınıza pişman olmaktansa, Yaptıklarınıza pişman olun...Yapın pişman olun, yada yapmayın yine pişman olun.
Toplam Hit: 5310 Toplam Mesaj: 45
aöf açıköğretim aöf ders ders çalışma