APB Reload Online Oyun
-
arkadaşlar aramızda bu oyunu oynayan varmı bana çok liginç ve güzel geldi
şehirde iyi veya kötülerden taraf olup mücadele ediyormuşuz
şu an indirmekteyim bakalım nasıl bir oyun
şu an beta ve ücretsiz olarak gamefirstten indirilebiliyor
-
denedim güzel oyundur ama loading kısmı haddinden uzun :( belkide benden kaynaklanıyordu ama bilmiyorum
-
peki ücretli olacakmı daha sonra onun hakkında bi bilgin varmı
-
bildigim kadarıyla en son close betadaydı yıl sonu falan açılcak diye bekliodum ?
open betaya geçiş yapmışlar mı ?
-
Güzele benzio level atlama falan varsa hiç bulaşmayım ama öbür türlüyse deneyebilirim
-
DestinatioN bunu yazdı:
-----------------------------
peki ücretli olacakmı daha sonra onun hakkında bi bilgin varmı
-----------------------------olacağını hiç duymadım sanmamda ama oyun bi saatten sonra sarmadı beni
-
bi oyunun ucunda gamersfirst warsa o oyundan hayır bekleme arkadaş
Bkz: knight online
-
Oyun zaten ücretliymiş duyduğum kadarıyla. Tutulmadığı için ücretsiz hale gelmiş. İçeriğin Knight Online ile bir alakası yok. Gayet güzel. Bir takım ruhuna bürünülebiliyor. Level sistemi var evet. Bende yeni başladım ve gayet zevkli.
-
Clostridium bunu yazdı:
-----------------------------
bi oyunun ucunda gamersfirst warsa o oyundan hayır bekleme arkadaş
Bkz: knight online
-----------------------------oyunun yapımcısı gamerfirst değil !
farklı bir firma yapıp aylık 15$ ücretten piyasaya sürdü bir zaman önce oynayan çıkmadı değil bayaa oynanyan çıktı ama oyunun gelirleri karşılanamadı birşey oldu zarara girdiler. sonra gamerfirst telif haklarını alıp kendi serverını açtı.
Şöyle birşey var ki oyunda bug olmayabilir. Ama 1-2 ay sonra ıvır zıvır satan olayı gerçek paraya döken bir market açılacaktır.
@Antikilller
yüklenme ekranı çok uzundu dediğin gibi.
ayrıca oyunda gereksiz bir kasma vardı (bu sadece bende de olabilir.)
-
aynen bendede kasma oldu bayaa halbuki sistem yeterli oyun için
böle ise oynanmaz
-
kasma + yüklenme süresi beni oyundan soğuttu 2 3 güne silersiniz benimde sistem yetiyor ama ne .ikime kasıyorsa