Ara Ve Sev Beni (!)
-
Seni özlemiş olmam siradan ve önemsiz mi senin için? Bu kadar mi değersizim... Hattin diğer ucunda aramani bekliyorum, ARA ve SEV beni 05463848484
:D bugün aynen bu mesaj geldi bana 056 384 84 84 den
kırmızı nokta canlı sohber hattı :D adamlar ne dolaplar çevirmeye başlamışlar aferin ...
-
vodafone ile anı ya$ayın i$te :D
-
İkitanede, muz soyan yada elindeki buzu orasına burasına süren kadın resmi koyman lazımdı. Böyle eksık kalmış olay.
-
böhöyt..kanmayın beyler bu oyunlara.özellikle vodafone numaralardan çağrı yada abuk sabuk mesajlar geliyorsa mümkün mertebe aramayın.hatta işler iyice pisleşti avea yada turkcell numaradan mesaj atıyorlar sizde beleş dakkalarınıza güvenerek arıyorsunuz ama herif yönlendirmiş özel hatta o numarayı adama 1 giriyor sana 10 giriyor 10-1=9 adam yine 9 karda:D
-
o değilde numaramı nerden buldular, ben hayatta numaramı internet ortamında banka ve yasal işler dışındaki sitelere girmem
-
nikita bunu yazdı:
-----------------------------
o değilde numaramı nerden buldular, ben hayatta numaramı internet ortamında banka ve yasal işler dışındaki sitelere girmem
-----------------------------rasgele sallıyorlardır kanımca,..
-
bi kere orayı aradıysan atarlar o mesajı :)
-
bırakın o erotik mesajları da geçenlerde bana gelen bir mesaj vardı, ara beni diyor ara yoksa polise haber vericem falan yazmış. neden rahatsız ediyorsun demiş hatta mesajda.
tabi ki ben numarayı ilk defa gördüm. ne rahatsız etmesi diye kalakaldım. sonradan ufak bi araştırma ile sahte bi iş olduğunu anladım. daha birçoklarını keklemişler bu yöntemle. polise veririm seni dendiği için çoğu geri arıyor tabi.
hepsi kontör, para tuzağı müritler. Aman dikkat, gaza gelmeyin...
-
rapidhacker550 bunu yazdı:
-----------------------------
bi kere orayı aradıysan atarlar o mesajı :)
-----------------------------Adam doğru söylüyor gibime geldi :)) konuyu açan arkadas abone galiba bu yeni numaramız felanda yazıyodur o mesajın en sonunda D: :D
-
muhaha arayanlar nasıl belli oluyor mesajlardan :D
-
ara beni tara beni 0555555555