Araba Modeli Tavsiye Edecekler
-
ford opel volkswagen gözün kapalı bin peugeot tan uzak dur mercedes de olabılır
-
-
BadSector bunu yazdıIEFLaM bunu yazdıBadSector bunu yazdıIEFLaM bunu yazdı
Hocam Volkswagenin Olsun Çamurdan Olsun. Başkada Bişe Demiyorum :D
vw mi :) uzak dur hocam.
hiçbi özelligi olmayan ama sadece fiyat politikasi yüzünden adi olan salak sacma altını ciziyorum salak saçma boktan bi marka.
Hocam öyle deme gayet memnun kullanıcıları :D Biz dahil :) Comfortline da arabanın konforu çok güzel. Özellikle klima sistemi, ses sistemi, koltuklar. Motorunuda gayet beğeniyorum şahsen :D Tabi göreceli bir kavram. İbre 260 en son 255 e kadar çıkabildik.
kıcı kırık hyundai bile espyi standart yapmışken vw de en full de bile yok opsiyon diye satıyolar :D
hocam son çıkan golf te en düşük kasasında bile standart olarak var ESP (1.2 TSI 105beygir)
http://binekarac.vw.com.tr/yeni-golf-donanim.aspx -
volkswagene çamur atan arkadaşlar arabadan anlamıyor olmalı. golf jetta touran kullandım hele tourandaki yol tutuşu rahatlığı konforu hiçbi arabada görmedim. şimdide citroen c4 aldık 2007 70000 km de araba ama bildiğin dökülüyo. kopuk uçurtma.
konuya gelirsek;
biraz daha paraya kıy efsane 4 kasa golf al derim. 250000 de bile olsa al. biz 230000 de sattık keşke satmasaydık.
ajan1111 tarafından 23/Mar/13 00:46 tarihinde düzenlenmiştir -
seagate189 tarafından 23/Mar/13 01:08 tarihinde düzenlenmiştir
-
öneride bulunanların % 70 i eğer daha araba sürmeyi bile bilmiyorsa adımı değiştiririm
-
Meblağ az, ama o paraya alacağın araba 97-98 model lpg li opel vectra olabilir,
-
c2 citroen - xsara olabılır
-
honda ; Hayat ondaaa :)
-
resmi olarak sattığım için artık direk önerebiliirim :)
hocam git 2.0 motor 99 model avensis bul, iyice incele büyük kazası yoksa al , bide lpg li olursa tadından yenmez. lpg ye uyumlu zaten motorları, performans kaybı zaten sıralı tüplerde olmuyoda , ben yıllarca kullandım hiç farkettirmedi sağolsun. gayette az yakar tüpte.. sağlamlığa gelirsen ben aracımı dün sattım 439bin km deydi. 444444 km de fotosunu çekmek nasip olmadı :) 439bin km yaptım motorun tak tuk dediğini, yeter dediğini servise o yüzden gittiğini görmedim, duymadım bilmiyorum :) TR'de pek corolla kadar çok değil, ikinci elide o kadar aktif değil haliyle ama çok sağlam arabadır. 3 kere kaza yaptık arabayla ön tamponu vs değiştirdik değiştirdik bindik , ben bi yere vurmadıkça da başımı ağrıtmadı araba. bastığın kadarda gider :)
gidip arızalısını bulmazsan, temiz bişey bulursan binersin baya baya.. zaten sahibinden.com a bakıyorum 400bin üzerinde 2 araba vardı biri benimkiydi o da gitti kaldı 1 araba 400bin üzerinde, şöle 100-150 binde bulursan temiz niyetine alabilirsin.. sattığım adamı arıcam , motor inerse yarın bigün bana haber etsin , kaçta inmiş acaba diye :)