Araba Tavsiyesi?
-
Arkadaşlar kolay gelsin. Araba alacağım bütçem 25.000 - 30.000 arasında maksimum 2.000TL daha çıkabilir.
Düşündüğüm araçlar Honda Civic, Toyota Corolla cinsi. İnternetten bir kaç ilana baktım sizce bu araçlar alınmaya değer mi?
Tavsiyeniz, düşünceniz, fikirleriniz varsa sizi dinlemeye hazırım, buyrun paylaşın.
Kafam bir yandan da şunlara gidiyor;
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-sahibinden-320-d-bakmaya-deger-122496751/detay
Sizce ne yapmalıyım?
-
bizde bigün böyle konular açabilicekmiyiz :S
-
ersn bunu yazdı
bizde bigün böyle konular açabilicekmiyiz :S
İnşallah hocam kaç senedir sabrediyorum bende nasip 2013 yılınaymış :D
-
Her araba konusuna yazarım . Direk bmwyi çakarım acımam :)
-
Easx bunu yazdı
Her araba konusuna yazarım . Direk bmwyi çakarım acımam :)
Hocu bmw güzel hoş ta kafama takılan yanları km si cok olması 200.000 km de ki araba arıza çıkartmaz mı? Diyelim ki çıkardı parçaları pahalı diye biliyorum :/
-
200 SX Silvia. :)
-
PathfindeR00 bunu yazdı
Araba iyiymiş ama babamın da arabaya bineceğini hesaba katarsak, ihtimal sıfıra düşüyor hocam :D
-
seçim yine senin ama fiat linea gayet güzel olmuş. Adamlar değişimden geçiyor ve sağlam araba yaparak kendilerini ispatlamaya çalışıyorlar.
Hem sıfır, hem güzel araba. İstersen bir göz atarsın.
-
e2 bunu yazdıPathfindeR00 bunu yazdı
Araba iyiymiş ama babamın da arabaya bineceğini hesaba katarsak, ihtimal sıfıra düşüyor hocam :D
Babana bir kaç drift videosu izlet :D belki içinde ki yarışçı ortaya çıkar :P :P
-
zumsuk bunu yazdı
seçim yine senin ama fiat linea gayet güzel olmuş. Adamlar değişimden geçiyor ve sağlam araba yaparak kendilerini ispatlamaya çalışıyorlar.
Hem sıfır, hem güzel araba. İstersen bir göz atarsın.
Beynimin bir köşesinde Fiat hakkında kötü bir ön yargı var sebebini ben de bilmiyorum hocam :D Araştırıyorum şu anda.
-
konu sağlamlıksa
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volvo-ikinci-sahibinden-s40-101285779/detay
DestinatioN tarafından 26/May/13 21:24 tarihinde düzenlenmiştir