folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Araç Alınacak Öneri Lazım

Araç Alınacak Öneri Lazım

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    emnimax
    emnimax's avatar
    Erkek

Selam Mürid(e)ler,

kayınpeder elindeki aracı az önce sattı ve sıfır araç almak istiyor ama elindeki parada istediği arabaya yetmiyor,
    sattığı araç kia ceed ti şimdi kia sportage istiyor 6-7 ay köyde kalıyor o yüzden köy yollarından dolayı yüksek araç SUV olsun istiyor,
    elinde sattığı araçtan gelen para var ve birazda birikmişi kia sportage şuan sıfırı 2.3 civarı yazıyor sitede,
    bizde de ancak yarısı var gibi bişey,

size danışacağım kısma gelirsek,
    emin evim gibi sistemlere gibip elimizdeki parayı verip yarısını verince aracın sanırım 1 ayda araç almaya hak falan kazanıyormuşsun,
    bizde geri kalanı taksikle öder raaht rahat çok borca girmeden işin içinden çıkarız diyoruz,
    çünkü diğer türlü normal bankadan kredi çeksek biliyorsunuz faizleri anlatmaya gerek yok,
    öyle bilgiler aldık ama daha eminevime gidip konuşamadık onada cuamrtesi gitmeyi düşünüyoruz,
    sizin bana önerebileceğiniz daha mantıklı bir yöntem varmı tecrübe ettiğiniz yada edene şahit olduğunuz,
    sizden rica şunu yapsan daha mantıklı olur,
    yada daha güzeli şu bayide tanıdık var bu kadar indirim uygular bi oraya gidin derseniz dadından yenmez :)
    neyse çok uzattım uzun lafın kısası belli bir peşinat verip hiç banka kredisine bulaşmadan sıfır kia sportage nasıl alırız?:)

şimdiden herkese çok teşekkürler.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Martech
    Martech's avatar
    Erkek

Dacia alsin borcsuz binsin

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    wert
    wert's avatar
    Erkek

hocam diğer konuda bahsi geçmişti nissan qashqai 2m bandında iyidir kötüdür bilmem nissan batacak söylentileride vardı

köy yeri dediğin için yazıyorum

karadeniz turunda ilgimi çeken dacia duster olmuştu çok fazla kullanıyordu demekki sağlam ve iş görüyor demiştim kendimce ama bilemiyorum

sıfır sportage bakan birinde pek önerilecek model değil

aynısının larciverti tucson var (kia sanırım biraz daha lükse hitap ediyor vw - audi gibi ama skala okadar açık değil)

wert tarafından 17/Kas/25 19:14 tarihinde düzenlenmiştir

|sadece aptalların başarısı ders notu ile ölçülür|
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    can498
    can498's avatar
    Erkek

3 ay oldu, 1,5dci 2018 qashqai aldım. 8 bin km kadar yaptım memnunum. Seri sürüyor olmama rağmen 100km'de 5,9lt yakıt gösteriyor.

can498 tarafından 17/Kas/25 20:35 tarihinde düzenlenmiştir

Bir bulutun aya ulaşma mücadelesiydi hayat...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NaZi_
    NaZi_'s avatar
    Erkek

Şimdiden hayırlı olsun.

Katılım sistemlerinin tümü BDDK ya geçti. Yani sistem hepsinde aynı farklılık çok az olabilir. O da BDDK dan onay alabilirlerse..

En net ve senin sorduğun sorunun cevabı şöyle; peşinatlı sistemlerde min 5 ay sonra teslim şeklinde anlaşabilirsin daha kısa olmuyor BDDK izin vermiyor. Ne kadar peşinat vermen gerektiğini bilmiyorum ama yüzdelik hesaplaması var. Gidip konuş istersen lakin enflasyonu 5 aylık süreçte tahmin etmen lazım. Ben 1 sene önce Fuzul den aldım ancak şu ekonomi ikliminde bugün olsa kredi çekerdim.

Kia Sportage özellikle son kasalarda problemlerin çok olduğunu birkaç kez duydum. Detay bilmiyorum ama problemli arabalar olduğu söylendi ilk ağızdan. Bir de bayilerde teslim tarihlerini uzattıklarını duydum. 

Köyde bayırda kullanacaksa aslında bağımsız süspansiyon sistemli araçlar bakmanız daha mantıklı. 4x4 arka bağımsız hatta tam bağımsız araçlar da var. Özellikle Subaru Forester modellerinde var ve iyi de çalışıyor diye biliyorum. Suzuki nin Allgrip leri sorunsuz diye duydum ki benim de hayalim bu. Bu araçlarda temiz bulursan km bakma bile 

Kendimi bir akşam toplumun ete kemiğe bürünmüş hali ile yemeğe çıkarken hayal ediyorum şimdi; yemekler gelmiş ve çiğnemeye devam ediyoruz. Tam o sırada topluma doğru bakıyorum, ben aseksüel olmaya karar verdim, diyorum ve toplumun yüzü düşüyor. Başlıyor neden ve sonuçlarını sorgulamaya, felaket senaryoları anlatmaya ve yer yer yaftalamaya. Hayal ediyorum, yerimden kalkıyorum ve masanın etrafında bir yarım tur atıyorum, artık toplumun yanı başında, tabiri caizse ensesindeyim. Bir kolumu masaya dayıyorum ve kısa kollu tişörtümden uzanan kollarım yılların emeği sonucu bir kas yığını şeklinde, tam da toplumun bakacağı yerde duruyor. Kulağına doğru eğiliyorum ve şöyle diyorum; desene sen her bi sikimi çok iyi biliyorsun lan ?!
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Pirefosyönel Üye
    Queltos
    Queltos's avatar
    Erkek

Sportage'a o kadar para vermeye gerek yok. Suzuki Vitara 1.4 Hibrit GLX Premium 4x4 alın kafanız rahat olsun.

The brightest flame burns quickest!
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DrKeworks
    DrKeworks's avatar
    Erkek

birazdan buralar hep tavsiyelerle dolup taşacak sonra da kavga edecez :D

Köy yeri dediğin için; alsın bi düşük km'li 1.5dci dizel duster keyfine baksın hiç boşuna borca harca girmeyin derim.

yedek parça ucuz, usta çok, servis yaygın, al satı kolay.

Cigu bigule :(
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    samaccc
    samaccc's avatar
    Erkek

Dacia lodgy  

Düşük km alsın , mis gibi. 

Parasının kalanı ile 3 tane hisse alsın , şans artık seneye toyota prado alır :) 

Minimalist Değilim, Tembelim ( Artık yazmanın anlamı yok, açık hedef oluyoruz. Konuşarak, yazarak, kumda siyasetçilik oynayarak yapılabilecek şeyler bitti.)
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    eengineer
    eengineer's avatar
    Erkek

2015 zorlarsa 2016 sportage alabilir. 

edit. Alırsa 2.0 dizelini alsın. Benzinlisi atmosferik fiyata aldanmasın

eengineer tarafından 18/Kas/25 09:34 tarihinde düzenlenmiştir
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    emnimax
    emnimax's avatar
    Erkek
    Martech bunu yazdı

Dacia alsin borcsuz binsin

hocam kia sıfırda şuan kafa oralara gelirmi bilmem :)

wert bunu yazdı

hocam diğer konuda bahsi geçmişti nissan qashqai 2m bandında iyidir kötüdür bilmem nissan batacak söylentileride vardı

köy yeri dediğin için yazıyorum

karadeniz turunda ilgimi çeken dacia duster olmuştu çok fazla kullanıyordu demekki sağlam ve iş görüyor demiştim kendimce ama bilemiyorum

sıfır sportage bakan birinde pek önerilecek model değil

aynısının larciverti tucson var (kia sanırım biraz daha lükse hitap ediyor vw - audi gibi ama skala okadar açık değil)

hocam nissan qashqai kasaları kullandım motor küçük kalıyor kasaya göre,
    kasa motora ağır geldiğinden çok yakıyor o yüzden bende nissan aldırtmam,
    dacia duster bizim oralarda çok çünkü hem ucuz SUV hemde parça ucuz olunca fiyat performans SUV oluyor,
    birde iyi gidiyor köy yollarında o yüzden karadenizde çok tutuluyor,
    araça 6 ay istanbul 6 ay köyde kullanılacağı için şuan kia bakınıyor bakalım,

can498 bunu yazdı

3 ay oldu, 1,5dci 2018 qashqai aldım. 8 bin km kadar yaptım memnunum. Seri sürüyor olmama rağmen 100km'de 5,9lt yakıt gösteriyor.

hocam o araca gerçekten 5.9 ortalama yaptırdıysan helal olsun yukarıda da yazdım kasa motora ağır çok yakıyor normalde,

NaZi_ bunu yazdı

Şimdiden hayırlı olsun.

Katılım sistemlerinin tümü BDDK ya geçti. Yani sistem hepsinde aynı farklılık çok az olabilir. O da BDDK dan onay alabilirlerse..

En net ve senin sorduğun sorunun cevabı şöyle; peşinatlı sistemlerde min 5 ay sonra teslim şeklinde anlaşabilirsin daha kısa olmuyor BDDK izin vermiyor. Ne kadar peşinat vermen gerektiğini bilmiyorum ama yüzdelik hesaplaması var. Gidip konuş istersen lakin enflasyonu 5 aylık süreçte tahmin etmen lazım. Ben 1 sene önce Fuzul den aldım ancak şu ekonomi ikliminde bugün olsa kredi çekerdim.

Kia Sportage özellikle son kasalarda problemlerin çok olduğunu birkaç kez duydum. Detay bilmiyorum ama problemli arabalar olduğu söylendi ilk ağızdan. Bir de bayilerde teslim tarihlerini uzattıklarını duydum. 

Köyde bayırda kullanacaksa aslında bağımsız süspansiyon sistemli araçlar bakmanız daha mantıklı. 4x4 arka bağımsız hatta tam bağımsız araçlar da var. Özellikle Subaru Forester modellerinde var ve iyi de çalışıyor diye biliyorum. Suzuki nin Allgrip leri sorunsuz diye duydum ki benim de hayalim bu. Bu araçlarda temiz bulursan km bakma bile 

eyvallah hocam teşekkürler,
    hocam eminevimle bu gun gidip konuşacak bakalım ne diyecekler ama senin dediğin gibi 5 ay sorunu varsa sıkıntılı bize uymaz,
    senin gibi işin ucu banka kredisine doğru gidiyor,
    son kasaları ile ilgili söylediklerin şuan çok üzdü hocam beni kore malı normalde sağlam algısı vardı kayınpeder de de  bende de bi araştıracağım nette bakalım cidden varsa ikinci ele kayarız gibi ama bu seferde aynı muhabbet hay ben böyle işin,
    hocam söylediğin araçlar gerçekten çok iyi ben kampçı tarafımda olduğundan biliyorum bu suziki hep karşıma çıkıyor ama bizim araç 6 ay IST 6 ay köy olduğu için çok öyle köyde dağ bayırda yok o yüzden çok süspansiyon farkı olmaz gibi düşünüyorum,
    ama para olsa mercedes G serisi aldırırım canavar gibi insin çıksın ama işte imkanlar,

Queltos bunu yazdı

Sportage'a o kadar para vermeye gerek yok. Suzuki Vitara 1.4 Hibrit GLX Premium 4x4 alın kafanız rahat olsun.

ah hocam ah o kadar haklısın ki ama işte adamın kafası şuan kia da bakalım daha önümüzde anladığım kadarı ile uzun yol var nereye çıkacak bilemiyoruz onuda söylerim çok kafası karışırsa

DrKeworks bunu yazdı

birazdan buralar hep tavsiyelerle dolup taşacak sonra da kavga edecez :D

Köy yeri dediğin için; alsın bi düşük km'li 1.5dci dizel duster keyfine baksın hiç boşuna borca harca girmeyin derim.

yedek parça ucuz, usta çok, servis yaygın, al satı kolay.

hocam şuan o markaya bakmıyor bakarsa aklımda zaten SUV olsun diye alacaksak sadece ilk bu model kafamda zaten sizde burada çokta yazdınız bakalım,

samaccc bunu yazdı

Dacia lodgy  

Düşük km alsın , mis gibi. 

Parasının kalanı ile 3 tane hisse alsın , şans artık seneye toyota prado alır :) 

hocam ben olsam şuan direk hepsini kriptoya basarım da işte para benim değil :D

eengineer bunu yazdı

2015 zorlarsa 2016 sportage alabilir. 

edit. Alırsa 2.0 dizelini alsın. Benzinlisi atmosferik fiyata aldanmasın

hocam bu sattığı arabayı da sıfır alıp binmiş biraz bu işlerden anlamadığından sıfır alıp kafa yormak istemiyor
    o yüzden şimdilik ikinci el çok arka planda görünüyor,
    atmosferik olunca ne oluyor hocam tam olarak fark ne ?

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    spybreak
    spybreak's avatar
    Erkek

hocam 2013 sportage var bende, asfaltta konforlu araç altı yüksek yol dışında da fena değil ama nazlı araçlar. ben yerinde olsam 1.5dci duster alırım düşük kmli bakımını düzenli yaptın mı evladiyelik araç :) 

REMEMBER! RESPECT IS EVERYTHING
Toplam Hit: 2082 Toplam Mesaj: 33
araba araba eminevim sıfır kia kia sportage