folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Araç Alınacak Öneri Lazım

Araç Alınacak Öneri Lazım

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    emnimax
    emnimax's avatar
    Erkek
    FiL3MAN bunu yazdı
    emnimax bunu yazdı
    spybreak bunu yazdı

hocam e power i demiyorum hibrit olanı diyorum batarya yok onda elektrikli motor destek veriyor.  senin dediğin 1.5 olanı e power modeli. 1.3 hibrit de batarya yok

hocam acaba ben mi yanlış biliyorum diye bi kontrol ettim sitesinde de yazıyor batarya var,
    zaten mantıken bataryasız elektrik motoru nasıl çalışsın.

can498 bunu yazdı
    bugrahan45 bunu yazdı

manuel aldım.. Benim sürüş şeklimde hep otomatikler çok yakıyor ve manuelin hazzını seviyorum.. 

anlaşılan yaşadığın şehir istanbul dışında hocam :)

can498 bunu yazdı
    emnimax bunu yazdı

Batsa bile piyasada parçası çoktur sorun olacağını sanmıyorum.

hocam sattığı arabayı 2013 te sıfır almış 12 sene binmiş adam,
    bu aldığını da sanırım ölene kadar biner o yüzden o biraz bizim için sıkıntılı olur

LynXMaSTeR bunu yazdı

nissan ile ilgili şöyle bir haber var ama ülkemizde durumu ne olur bilmiyorum. mazda gibi dükkanı kapatıp gitmezler umarım.

https://www.altinorankimya.com/haberler/nissan-tarihi-oppama-fabrikasini-kapatiyor

hocam ateş olmayan yerden duman çıkmaz diye boşuna dememiş atalarımız,
    o yüzden nissan dan çok uzağız zaten bizim şuan derdimiz finansmanı en az öpülerek nasıl buluruz.

eengineer bunu yazdı
    spybreak bunu yazdı

hocam 2013 sportage var bende, asfaltta konforlu araç altı yüksek yol dışında da fena değil ama nazlı araçlar. ben yerinde olsam 1.5dci duster alırım düşük kmli bakımını düzenli yaptın mı evladiyelik araç :) 

Sendeki sportage benzinli muhtemelen hocam. Dizelini kullanmanı tavsiye ederim

bizim ceed te dizeldi 12 yaşında olmasına rağmen bazen ışıklarda tam gaz kalkış denemeleri yapıyordum araç yine canavar gibi yırtıyordu asfaltı,

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LynXMaSTeR
    LynXMaSTeR's avatar
    Erkek

hocam ben de bu aralar suv arayışındayım, nereye baksam kuruyor.

corolla crossa niyetlendim, fiyatları uçtu gitti, ayrıca test ettim, çok fazla gürültü alıyor araç, soğudum resmen.

nissan qashqai bakınıyorum, epower ın baya sıkıntılı olduğunu gördüm, 1.3 olanı araştırdım, iyi gibi geldi, ancak firmanın batma durumu var.

tucsonlar iyi güzel ancak çok yakıyor.

volkswagen grubunun dsg şanzıman olayını bilmeyen yok zaten.

ne alıcaz bilmiyorum.

goo.gl/qBNZmW
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Delegado_Zero
    Delegado_Zero's avatar
    Erkek

Ne araç alacak olmaniz size kalmış fakat sordugunuz soruya gelirsek kardeşim 6 ay önce eminevim ile tesla aldı. Önden bir miktar verdi günü gelince de arabayı aldı. Eminevim parayı direkt teslaya yolluyor. O şimdi taksitleri ödemeye devam ediyor. Lakin söyle birsey var : sözleşme yaptığı şube günü geldiği halde ödemeyi biraz ötelemek istiyordu. Bu hafta çok ödeme var haftaya yapalım tarzı birsey demişti. Kardeşim biraz sesini yükseltti birkaç gün uğraştı da o şekil ödemeyi yaptılar. Yoksa araba siparişi de iptal oluyordu tesla tarafindan. Özetle bunların şubelerinden şubelerine işleyiş değişebiliyor sanırım. Ona dikkat etmek lazım. 

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    can498
    can498's avatar
    Erkek
    LynXMaSTeR bunu yazdı

corolla crossa niyetlendim, fiyatları uçtu gitti, ayrıca test ettim, çok fazla gürültü alıyor araç, soğudum resmen.

nissan qashqai bakınıyorum, epower ın baya sıkıntılı olduğunu gördüm, 1.3 olanı araştırdım, iyi gibi geldi, ancak firmanın batma durumu var.

ne alıcaz bilmiyorum.

bence skoda kamiq bir araştır.

Bir bulutun aya ulaşma mücadelesiydi hayat...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LynXMaSTeR
    LynXMaSTeR's avatar
    Erkek
    can498 bunu yazdı
    LynXMaSTeR bunu yazdı

ne alıcaz bilmiyorum.

bence skoda kamiq bir araştır.

ona da baktım, bagaj hacmi küçük geldi. bi de c.cross gibi baya bi gürültü aldığına dair şikayetler gördüm. bazı trim sesleri de eşlik ediyormuş buna.

goo.gl/qBNZmW
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    emnimax
    emnimax's avatar
    Erkek
    LynXMaSTeR bunu yazdı

ne alıcaz bilmiyorum.

hocam sanada sportage bakmanı tavsiye ederim,
    güzel araçlar hatta para olsa direk sorento alırım araba yayla gibi yok böyle genişlik,

Delegado_Zero bunu yazdı

Ne araç alacak olmaniz size kalmış fakat sordugunuz soruya gelirsek kardeşim 6 ay önce eminevim ile tesla aldı. Önden bir miktar verdi günü gelince de arabayı aldı. Eminevim parayı direkt teslaya yolluyor. O şimdi taksitleri ödemeye devam ediyor. Lakin söyle birsey var : sözleşme yaptığı şube günü geldiği halde ödemeyi biraz ötelemek istiyordu. Bu hafta çok ödeme var haftaya yapalım tarzı birsey demişti. Kardeşim biraz sesini yükseltti birkaç gün uğraştı da o şekil ödemeyi yaptılar. Yoksa araba siparişi de iptal oluyordu tesla tarafindan. Özetle bunların şubelerinden şubelerine işleyiş değişebiliyor sanırım. Ona dikkat etmek lazım. 

hocam kardeşin bi miktar önden verdi ne kadar beklettiler ? hemen verdiler mi ödemeyi yoksa şu kadar bekleme süreniz var şu kadarda taksik ödeyeceksnizi mi dediler ?

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LynXMaSTeR
    LynXMaSTeR's avatar
    Erkek

sorento, santa fe, rav4, land cruiser, crv bunlar çok iyi ancak pahalı ve çoğu özelliğini kulanamayacağım için gereksiz bi para harcama olur.

LynXMaSTeR tarafından 20/Kas/25 16:51 tarihinde düzenlenmiştir

goo.gl/qBNZmW
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    eengineer
    eengineer's avatar
    Erkek
    emnimax bunu yazdı
    LynXMaSTeR bunu yazdı

ne alıcaz bilmiyorum.

hocam sanada sportage bakmanı tavsiye ederim,
    güzel araçlar hatta para olsa direk sorento alırım araba yayla gibi yok böyle genişlik,

Delegado_Zero bunu yazdı

hocam kardeşin bi miktar önden verdi ne kadar beklettiler ? hemen verdiler mi ödemeyi yoksa şu kadar bekleme süreniz var şu kadarda taksik ödeyeceksnizi mi dediler ?

yasa gereği min 5 ay bekletiyor. 5 ay sonra araç fiyatları ne olur Allah bilir.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FiL3MAN
    FiL3MAN's avatar
    Erkek
    LynXMaSTeR bunu yazdı

ne alıcaz bilmiyorum.

nissan ile ilgili kısımla ilgileniyorum da. 1.5 de ne sıkıntıları varmış paylaşabilir misin düşünen arkadaşıma söyliyim. Bir de firmanın batma durumu derken nissan markası bitiyor mu

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    emnimax
    emnimax's avatar
    Erkek
    LynXMaSTeR bunu yazdı

sorento, santa fe, rav4, land cruiser, crv bunlar çok iyi ancak pahalı ve çoğu özelliğini kulanamayacağım için gereksiz bi para harcama olur.

land cruiser dedin beni benden aldın hocam 2 ssattir aracın videolarını izliyorum,
    o para keşke olsada alsak,

eengineer bunu yazdı
    emnimax bunu yazdı

yasa gereği min 5 ay bekletiyor. 5 ay sonra araç fiyatları ne olur Allah bilir.

o zaman eminevim bizim işimize yaramıyor :(

FiL3MAN bunu yazdı
    LynXMaSTeR bunu yazdı

ne alıcaz bilmiyorum.

nissan ile ilgili kısımla ilgileniyorum da. 1.5 de ne sıkıntıları varmış paylaşabilir misin düşünen arkadaşıma söyliyim. Bir de firmanın batma durumu derken nissan markası bitiyor mu

hocam nissan nın qashqai modeli zaten 10 yıldan fazla kasa ağır çok yakıyor falan gibi durumları en başından beri var,
    birde evet batma muhabberleri doğrusanırım honda almak için fiyat teklifinde bulunmuştu diye hatırlıyorum,
    honda alırsa birkaç modeli devam ettirip çoğu model üretimini durdurup boşta kalan bantlarda da honda modellerini üretmeyi düşündüklerini söylüyorlar yanı nissan olayı biraz çetrefilli

ekleme: youtube ta gezinirken şu videoyu buldum izleyin nissan alacak arkadaşlar.

link

emnimax tarafından 21/Kas/25 11:35 tarihinde düzenlenmiştir
Toplam Hit: 2075 Toplam Mesaj: 33
araba araba eminevim sıfır kia kia sportage