Araç Kamerası Önerisi Olan Var Mı?
-
6 aydan fazladır kullanıyoruz çok memnunuz
-
TeknikA bunu yazdı
Biz arkadaşlarla araştırma yapmıştık. İstediğmiz şeyler görüntü kalitesi, wifi özelliği, gps olsun istedik. Sd kart sökmeden araç içerisinde görüntü uygulama aracılığıyla hemen alalım. Ayrıca gbs ile hız da olsun.
70mai A500S Pro Plus 2K Ön Araç Kamerası
karar kıldık. Sadece ön kamera aldık. Arka kamera sonra alırız dedik. Bunun handikabı şu ki yüksek 4k okuyup yazabilen Sd takın. yoksa hata veriyor. Onun dışında eksta aparat alıp Aküye bağlatırsanız ufak darbelerde hemen kayda geçiyor. Ki normalde araç seyir halindeyken şiddetli sarsıntılarda acil durum kaydı alıyor. Ekstra video tutuyor o durumlar için. Türkçe dil desteği uygulamada var. Cihazda english.
2 yıldır bunu kullanıyorum, tavsiye edebilirim memnunum. Arka kamera ve park gözetim modülünü de taktırdım.
-
SweetyVolty bunu yazdıpiiiranha9242 bunu yazdı
ddpaı n5 dual 4k cihazı 6 7 aydır kullanıyorum bi sorun yaşamadım radar kiti var aracın yanında bi hareketlilik olduğunda ön/arka kamera kayda başlıyor, her ne kadar hassasiyeti ayarlansa da rüzgarda kıpırdayan ağaç dalı için bile kayda başlıyor o yüzden hızlandırılmış sürekli çekim modunu kullanıyorum, yardımcı asistan özelliği var ışıklarda beklerken önündeki araç hareket edince uyarıyor, arkadan korna yemiyon gibi, akü voltaj koruma aparatı yanında geliyor düşük voltaj algıladığında kendini kapatıyor ilk marşı riske atmamak için, dün türkçe dil desteği güncellemesi geldi 2026 modellerine sim card adaptörü de gelmiş muhtemelen opsiyoneldir
Bi incele bakalım hoşuna giderse düşünebilirsin benim işimi görüyor plakalar okunaklı bu arada, ayrıca radar kiti trafikteki diğer araçların sana olan uzaklığını ve hızlarınıda anlık gösteriyor.
bu çok iyiymiş de radarlı set göremedim? radar modülünün yanında obdII de geliyor ama benim arabada obd portu yok aasdgafhtgsr
Hocam radar kiti kutusu içinde sigorta bağlatı kablosu da çıkıyor ben montajı enerjiyi direk sigorta kutusundan alarak yaptım, obd soketini takınca güç alamamıştım belkide iyi takamadım sonra uğraşmadım sigorta kutusuyla çözdüm, araç seat cordoba, sigorta paneli bağlantılarını youtubetan videolar izleyerek yaptım.
piiiranha9242 tarafından 24/Mar/26 09:59 tarihinde düzenlenmiştir -
2 yıldır bunu kullanıyorum gayet iyi iş görüyor evden yazıyorum yoksa video da atardım f/p olarak yeterli bence.
hatta araç çalışmıyorken kaza sarsıntı ile acil durum kayıt özelliği de var da onun için ayrı bi kablosu var araç sigortasına bağlanıyor .
tavsiye ederim.
https://www.hepsiburada.com/70mai-dashcam-a500s-1-arac-ici-kamera-rc06-arka-kamera-set-pm-HBC00000RD2D8
antivirus tarafından 24/Mar/26 13:54 tarihinde düzenlenmiştir -
herkese teşekkürler şunu almak üzereyim =>
cloud işi filan var demişler ama bu ürün özelinde bir kaç şey daha soracağım.
içinde 7x24 kayıt için bağlantı kiti yok ayriyeten satın alınacak link te bulamadım. sahibndende filan linkler var tam kutu içeriğinde neden yok yada ayriyeten nereden alabilirim ?
fp olarak gözüme bu çarptı şimdiye kadar.
-
2021 yılından beri 360 kullanıyorum bataryanmı ölmez arkadaş
ddpai alacam hanıma ama onun getz cam küçük
-
Model önerisinde bulunmuyorum ama hangi marka alırsan al alacağın hafıza kartını normal alma. Sorun çıkıyor ya da bozuluyor. Tecrübe ile sabit. Okuma yazma hızı yüksek kart almalısın.
-
vantrue n4 pro
-
-
Kameraya da ceza yazmazlar inşallah. Dikiz aynasının arkasında, görüşe de engel değil.