folder Tahribat.com Forumları
linefolder İş - Güç, E-Ticaret, Alışveriş
linefolder Araç Kamerası Önerisi Olan Var Mı?

Araç Kamerası Önerisi Olan Var Mı?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sir
    sir's avatar
    Erkek

herkes kendi kullandığını öneriyor sanırım. gerçek arabacı grubu oulp çok kıyas edebilip model önerisi yapabilecek olan yaparsa iyi olur.

Aman, kendini asmış yüz kiloluk bir zenci, Üstelik gece inmiş, ses gelmiyor kümesten; Ben olsam utanırım, bu ne biçim öğrenci? Hem dersini bilmiyor, hem de şişman herkesten. İyi nişan alırdı kendini asan zenci, Bira içmez ağlardı, babası değirmenci, Sizden iyi olmasın, boşanmada birinci... Çok canım sıkılıyor, kuş vuralım istersen.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Weldox
    Weldox's avatar
    Erkek
    sir bunu yazdı

herkes kendi kullandığını öneriyor sanırım. gerçek arabacı grubu oulp çok kıyas edebilip model önerisi yapabilecek olan yaparsa iyi olur.

ARAÇ KAMERASI ALMADAN İZLE!

Düzeltme : almadan önce bunun gibi bi çok video izleyip en ucuzunu aldım memnunum.

Weldox tarafından 25/Mar/26 12:00 tarihinde düzenlenmiştir

Yaptık bişiler.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yunusdogan
    yunusdogan's avatar
    Erkek
    Weldox bunu yazdı
    sir bunu yazdı

ARAÇ KAMERASI ALMADAN İZLE!

Düzeltme : almadan önce bunun gibi bi çok video izleyip en ucuzunu aldım memnunum.

bu eleman da kuru gürültü.. sadece anlatıyor.. hamdolsun okumayı biliyoruz :)

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    edminkardes
    edminkardes's avatar
    Erkek

Viofo A329 kullanıyorum. Kameraya ek olarak park modu kiti, sigorta kutusuna uygun dönüştürücü, arka kamera için filtre ve SSD kablosu da aldım. SSD’ye 7/24 kayıt yapıyorum.

Beni kamera almaya ve sürekli kayıt yapmaya iten iki önemli olay oldu. Biri, otoparktayken aracımın camına parke taşı atılmasıydı. Yapan kişi “Ben yapmadım” dedi, elimizde kanıt olmadığı için de ispatlayamadık. Diğeri ise kameranın olmadığı bir bölgede karıştığımız kazada, polisin karşı tarafı haklı bulmasıydı.

O yüzden 7/24 kayıt yapabilen bir sistem benim için çok önemli hale geldi. Sonra biraz araştırma yapıp Viofo A329 aldım. Ben aldığım dönemde montaj dahil yaklaşık 20 bin TL harcadım. Buna SSD ve SSD kutusu dahil değildi.

Ama genel olarak Sony Starvis 2 sensörlü kameraların görüntü kalitesi iyi. Gece gündüz tatmin edici görüntü veriyorlar. Uygun olduğumda kendi kameramdan da birkaç örnek video paylaşırım.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    spybreak
    spybreak's avatar
    Erkek

Ben piyasadaki en ucuz sayılabilecek olanı kullanıyorum Botslab HK50. Mükemmel değil tabi ama neyin ne olduğunu gayet güzel şekilde kaydediyor. 128gb hafıza kartıyla birlikte 2000tl ye gelmişti. hala benzer rakamlara temin edilebiliyor.

REMEMBER! RESPECT IS EVERYTHING
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BaD_BoYs
    BaD_BoYs's avatar
    Erkek

Bir yılı geçkin bu düzeni kullanıyorum. Viofo' yu kesinlikle öneririm.

Arabaya kendim kurdum. İyi ki almışım ve bu zamana kadar neden bu kadar ertelediğimi de hiç anlamadım. Her arabada bir araç kamerası olmalı.

Viofo A229 Pro 3 Kameralı

Viofo Tüm Kamera Serileri için BTR200 Kablosuz Bluetooth Uzaktan Kumanda

Viofo High Endurance 256GB Class 10 A2 V30 100MB/s Okuma 90MB/s Yazma Micro SD Hafıza Kartı

Viofo CPL-300 A229 / A229 Plus / A229 Pro / A139 / A139 Pro / T130 Arka Kamera için CPL Filtre

Viofo Fuse Tap Micro Tip Sigorta Kutusu Bağlantı Aparatı

Viofo HK4 A329, A229, T130 ve A119 Mini için Type-C Park Modu Bağlantı Kiti

Not : Nacizane tavsiyem, yazın araçların içi alev topuna dönüyor ve kameralar direkt güneşe maruz kalıyor. Bu yüzden pilli kamera almamaya özen gösterin. Bir de fiyatlarına aldanıp standart hafıza kartı almayın.

BaD_BoYs tarafından 25/Mar/26 14:38 tarihinde düzenlenmiştir

.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    manglerman
    manglerman's avatar
    Erkek
    BaD_BoYs bunu yazdı

Bir yılı geçkin bu düzeni kullanıyorum. Viofo' yu kesinlikle öneririm.

Arabaya kendim kurdum. İyi ki almışım ve bu zamana kadar neden bu kadar ertelediğimi de hiç anlamadım. Her arabada bir araç kamerası olmalı.

Viofo A229 Pro 3 Kameralı

Viofo Tüm Kamera Serileri için BTR200 Kablosuz Bluetooth Uzaktan Kumanda

Viofo High Endurance 256GB Class 10 A2 V30 100MB/s Okuma 90MB/s Yazma Micro SD Hafıza Kartı

Viofo CPL-300 A229 / A229 Plus / A229 Pro / A139 / A139 Pro / T130 Arka Kamera için CPL Filtre

Viofo Fuse Tap Micro Tip Sigorta Kutusu Bağlantı Aparatı

Viofo HK4 A329, A229, T130 ve A119 Mini için Type-C Park Modu Bağlantı Kiti

Not : Nacizane tavsiyem, yazın araçların içi alev topuna dönüyor ve kameralar direkt güneşe maruz kalıyor. Bu yüzden pilli kamera almamaya özen gösterin. Bir de fiyatlarına aldanıp standart hafıza kartı almayın.

bu baya kalıcı bir sistem hocam. iki araç var daha portatif birinden sök diğerine tak gibi bir yapı kurulamaz dimi bunda ? iki yapışkan iki sökme takma aparatı çıkanlar var kamereayu çıkarıp istediğin araca takabiliyorsun yada satarken alabiliyorsun bunlar daha mantıklı. uzun yola bazen otomobille bazen karavanla gidiyorum ikisi için de ayrı kamera sistemi kurmak da biraz sıkıntı. 

türk kızlarından sabun yapalım, rus kızları elini yıkasın.:)
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    blackhammer
    blackhammer's avatar
    Erkek
    sir bunu yazdı

ben vantrue nexus 4 pro yu almadan once yapay zekaya sormustum o onermisti. simdi yine sordum.

yine vantrue nexus 5 modelini oneriyor. 

ilk sordugum zaman kayit yapmasi, gece gorusu vs daha detaylandirarak sormustum. gerci o zaman nexus 5 var miydi bilemiyorum.

bu tarz deneyime sahip urun degerlendirmelerini yapay zekaya baktiriyorum. incelemeler, kiyaslamalar, kullanici degerlendirmeleri vs hepsini inceleyip hangisini neden onerdigini soyluyor.

ph"nglui mglw"nafh cthulhu r"lyeh wagh"nagl fhtagn
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    manglerman
    manglerman's avatar
    Erkek
    blackhammer bunu yazdı
    sir bunu yazdı

ben vantrue nexus 4 pro yu almadan once yapay zekaya sormustum o onermisti. simdi yine sordum.

yine vantrue nexus 5 modelini oneriyor. 

ilk sordugum zaman kayit yapmasi, gece gorusu vs daha detaylandirarak sormustum. gerci o zaman nexus 5 var miydi bilemiyorum.

bu tarz deneyime sahip urun degerlendirmelerini yapay zekaya baktiriyorum. incelemeler, kiyaslamalar, kullanici degerlendirmeleri vs hepsini inceleyip hangisini neden onerdigini soyluyor.

hocam önerdiğin iki üründe türkiyede hiç bir yerde satışta değil :D 

türk kızlarından sabun yapalım, rus kızları elini yıkasın.:)
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    blackhammer
    blackhammer's avatar
    Erkek

ozur dilerim, ben daha cami disaridan almistim, turkiyede var mi bilmiyorum ama menunum

ph"nglui mglw"nafh cthulhu r"lyeh wagh"nagl fhtagn
Toplam Hit: 3304 Toplam Mesaj: 53
4k araç kamerası dash cam