Arac Karsilastirmasi WW Polo 1.2 Dizel Vs Ford Fiesta 1.4 Dizel
-
Selamlar,
Aractan anlayan, motoru konforu vs yada kullanan arkadaslardan bu iki arac hakkinda yorum bekliyorum beyler.
Nedir ne degildir, hangisi alinir? eksik veya fazlaliklari nelerdir.
-
DarkFall bunu yazdı
Selamlar,
Aractan anlayan, motoru konforu vs yada kullanan arkadaslardan bu iki arac hakkinda yorum bekliyorum beyler.
Ben benzinli 2013 fiest kullanıyorum bi sıkıntısını görmedim 1.25 motor biraz bayırda düşük viteste gitmek gerekiyor, onun dışında sağlam bi araç bi sıkıntısını görmedim
-
polo akar hocam karşılaştırılmaz bile.
-
fiesta al.
-
Dizel motorda Ford Volkswagen'in eline Peugeot Fordun eline verir... Ancak diğer opsiyonları kendin karşılaştırmalısın...
-
sRcN bunu yazdı
Dizel motorda Ford Volkswagen'in eline Peugeot Fordun eline verir... Ancak diğer opsiyonları kendin karşılaştırmalısın...
motorların hepsi birbirisinin aynı artık. Ortak yakıt yollu common rail kullanıyorlar :) geri kalan sadece subap tı pompa enjektör. Onlarda supsan delphi , bosch filan takılıyor.
Burada dikkat edilmesi gereken nokta. Parça fiyatları , tedariği , ve garanti süresi.
Sizin anlayacağınız bu segmentte araçların artık hepsi FASON.
-
Kia Fancy .
-
vw çok sağlam arabadır. baya sağlam hatta.
-
1.4 2013 MODEL fieasta vardı Full titanyum MODEL. Araba güzel di seri isi parça bazında pahalı gibiydi ön Tampon felan. Benim en çok korktuğum nokta arabanın arkasının görüş acısı isi Yandaki dikiz aynalar çok altta idi beni hep rahatsız ediyordu. Bizimki benzinli idi haziranda 33 bine sattık 23 binde idi araba
Telden yazıyorum böyle lanet klavye görmedim :(
Atakan tarafından 03/Ara/14 18:04 tarihinde düzenlenmiştir -
hocam 1.3 altına daha az vergi var onu da unutma :)
-
ArduouS bunu yazdıDarkFall bunu yazdı
Selamlar,
Ben benzinli 2013 fiest kullanıyorum bi sıkıntısını görmedim 1.25 motor biraz bayırda düşük viteste gitmek gerekiyor, onun dışında sağlam bi araç bi sıkıntısını görmedim
1.25 1.4 ten fazla yakıyo dıyolar hocam fiesta da dogrumudur aracının yakıt tuketımı nasıl ?