Arac Karsilastirmasi WW Polo 1.2 Dizel Vs Ford Fiesta 1.4 Dizel
-
İkiside cacık.
-
DarkFall bunu yazdı
Selamlar,
Aractan anlayan, motoru konforu vs yada kullanan arkadaslardan bu iki arac hakkinda yorum bekliyorum beyler.
Nedir ne degildir, hangisi alinir? eksik veya fazlaliklari nelerdir.
aynı polo ile 4 günde 2400 km yol yaptım tek başıma.
gidişte tektim gelişte 5 kişi getirdim.
ww polo akar hocam.
asla konforda güvende sorun yaratmaz. polo yu tercih etmelisin.
-
3,5 yıldır polo kullanıyorum ama 1,6 motor benim ki.
Bazen bayırlarda bayılıyo yine de.
Ford hiç benlik değildir şahsen.
Alıcaksan eğer 1,6 bi araç al.
-
emnimax bunu yazdıArduouS bunu yazdıDarkFall bunu yazdı
Selamlar,
Aractan anlayan, motoru konforu vs yada kullanan arkadaslardan bu iki arac hakkinda yorum bekliyorum beyler.
Nedir ne degildir, hangisi alinir? eksik veya fazlaliklari nelerdir.
Ben benzinli 2013 fiest kullanıyorum bi sıkıntısını görmedim 1.25 motor biraz bayırda düşük viteste gitmek gerekiyor, onun dışında sağlam bi araç bi sıkıntısını görmedim
1.25 1.4 ten fazla yakıyo dıyolar hocam fiesta da dogrumudur aracının yakıt tuketımı nasıl ?
Hocam düz yolda 90 -110 arası gidersen 100km de 4.5 4.7 L yakıyor hocam şehir içi biraz fazla evet 7 litre ortalama araç (Benzinli)
ArduouS tarafından 03/Ara/14 19:50 tarihinde düzenlenmiştir -
Wolksvagen daha konforlu, Ford daha sağlam bir arabadır marka olarak karşılaştırırsan. Polo nun 1.2 si şu anda en az yakan araba olarak biliniyor. Birde boşu ile dolusu arasında ciddi fiyat farkı var diye biliyorum...
-
Her türlü polo . 1.2 dizel ve 1.4 benzinli var bizde emin ol cok saglam konfor sürüş güzel donanim olarak biraz vw içi boş ama cok saglam konforlu arabalar
-
En son Psychodawn Fiestayı sattı 1.2 benzinli polo aldı çok ama çok memnun haberin ola :)
-
bence ford fiesta
-
VW ile Ford u kıyaslamam bile fiestanın en dolusuna bineceğime, polo nun trendline olanına binerim
-
Polo varken fiesta oyuncak kalir.