Araç Trafik Sigortası
-
mustafa_unax bunu yazdı
Merhaba Dostlar,
Uzun zamandır araç arıyodum sonunda bütçeme göre bişey buldum ve aldım. Opel Corsa 1.3 Dizel Essentia modelini aldım.
Aracı almadan hiç sigorta araştırmamıştım ve şimdi bakıyorum aklım gitti. En uygun anadolu sigortadan 1041TL teklif aldım ve diğerleri 2500'e kadar gidiyo.
Yaşım 27 olduğundan yüksek geliyomuş teklifler öyle denildi.
Uygun olan ve tavsiye edebileceğiniz sigorta şirketleri varmıdır acaba?
araca o kadar para veriyorsun, bıdı bıdı yapma 3-5 demeden öde sigortasını da : )
-
mustafa_unax bunu yazdıDJ_Alper bunu yazdımustafa_unax bunu yazdı
Fiyatları duyunca araba aldığım içn kısa süreli bi pişmanlık yaşadım hocam :)
Daha uygun yada en uygun şudur diyebileceğin bi firma varmıdır teklif almam için? Yada bölge diyosun ya hani, plakamı memelekettenmi çıkartsam düşer nasıl olur bu işler?
şirketlere göre durum değişiyo hocam kimisi ikameti baz alırken kimisi plakayı baz alıyor kimisi bazı bölgelerde ikameti alırken bazı bölgelerde plakayı baz alıyo (işine geldiği gibi)
sana bende uygun çıkaracak bi Allanz var Allianzdan almadıysan teklif tc plaka asbis no gönder bakayım
Koç çalışanı olduğum için ordan özel bi indirimli teklif gelcek hocam oda gelince onuda değerlendirerek konuşalım seninle
hocam koç çalışanı indirimini bizde yaparız ama trafik sigortalarında koç çalışanı indirimi yok bildiğim kadarıyla
kaskoda konutta felan varda trafikte öyle bir ekranım yok
-
serkan, kaskoyu yenileteceğim ama geçen kaskodan cam hakkımı kullandım, dosya kapanmamış görünüyor sanırım ki normal fiyat verdi axa. kaskomun süresi dolsa ne kadar süre içerisinde yenilersem indirimden yararlanırım?
arkadaş bir de van olunca yan yattı çamura battı yapıyorlar. ben aracı istanbulda kullanıcam desem, sonra başına burda bi iş gelse sıkıntı olur mu?
teşekkür ederim şimdiden ;)
fahri hemşehrim benim
-
-
samaccc bunu yazdı
Eskiden öyleydi hocam ama artık öyle değil zaten öylede olmaz bundan sonra olursa benim işime gelir :) Aynı fiyata Dünyanın en iyi şirketini pazarlarım :)
Ehlikeyf hocam
Kaskolarda şirketine göre değişmekle beraber cam hasarları kademeyi bozmaz
Hasarsızlık indirimi Bütün şirketler için geçerlidir en son axa yaptım diye ona yaptırmak zorunda değilsin 180 gündür
Tc ne göre ikameti belirliyor hocam ona göre fiyat veriyorlar, Mesela adamın ikameti izmir ama arabayı vanda kullanıyor orda kaza yapabilir sıkıntı yok terör teminatıda verirler
ama tc yi girdiğinde özellikle diyarbakır muş bitlis gibi şehirlerde şirketler teminatları kaldırıyor genelde terör ve hırsızlık teminatı vermek istemiyorlar
-
bende sıgortacıyım hocam ama alperınde dedıgı gıbı kasko sıgortadan yerı gelıyor dusuk cıkıyor yenı duzenleme geldıgı ıcınde bıraz fıyatlar yukseldı genelde 15 20 fırmaya bakıyoruz hep aynı degerler cıkar hocam yasınızdan ılk arac olusundan kaynaklanabılıyor yada agır hasarlı bır kazaya karıstıysanızda olabılıyor yapabılcek bırsey yok bu durumda
-
fiyat dilersen bende verebilirim.
vereceğim fiyatlar arasında en uygun rakam varsa biraz da indirim yapabilirim.
he yüzünü güldürmez belki ama bir çorba içersin :)
-
saol dj_alper hocam teşekkür ederim ;)
-
Bu nasıl hesap adam 27 yaşında ve ilk arabasi diye cezalandırılıyor. 40 yaşında ve xxx inci araba olsa kaç para çıkıyor merak ediyorum?
-
DJ_Alper bunu yazdıOlgunisik bunu yazdı
Sorma bende de aynı sorun var. Geçen hafta 98 model fiat marea 1.6 sx aldım. Zorunlu sigorta için 530tl ile 7000tl arasında fiyat geldi. Neyi nasıl hesaplıyorlar anlamadım. 530 tl ye koru diye bir firma varmış ona yaptırdım. İlginçdir kasko da yaptırdım 550 tl tuttu.
Bu aralar sigorta firmaları deli deli fiyatlar veriyor. Sigorta acenteleri de dertli.
bir daha koruya yaptırma hocam Tavsiyemdir http://sigortagundem.com/haber/euro-ve-koru_ya-hazine-el-atti/335393
98 modele nasıl bir kasko yaptırdın hocam bende garip durumlar söz konusu
neyse çok kurcalamamak lazım:)
Trafik sigortası zorunlu olduğu için yaptırdım bana bir faydası yok. Bu nedenle en ucuzunu seçtim. Sigorta poliçesi şirket batsa da havuzdan devam eder. Ödeme daha uzum zamanda olur o kadar.
98 model arabaya nasıl kasko yaptırdığımı bende bilmiyorum. Kimse de inanmadı zaten. Acaba dedim araştırdım ama kasko var. E-devlette sigorta poliçeleri görülebiliyor oraya baktım plakamda hem zorunlu hemde kasko görülüyor.