folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Aranızda Kedi Besleyen Yada Veteriner Var Mı Acil..



Aranızda Kedi Besleyen Yada Veteriner Var Mı Acil..

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fenerist07
    fenerist07's avatar
    Kayıt Tarihi: 09/Ağustos/2005
    Erkek

    evet arkadaslar, bir kedinin hayatını kurtarmıs bulunmaktayız, emeği geçen tüm müridlere ve antalya belediyesine sonsuz teşekkür:)

    olayın kalanını anlatayım, yukardaki son postumdan sonra belediyenin veteriner işleri müdürlüğünü aradım, böyle böyle bakıma muhtaç bir sokak kedisi dedim dil döktüm, beklediğimden ilgili çıktılar ve biz gelip evinizden alalım dediler. taşak geçiyorlar heralde dedim bu ülkede ambulans zor bulunuyor bi kedi için hemde sokak kedisi için araç gelecek :| 1 saat sonra hayvan ambulansı yazan bi araç ve 2 görevli geldi ellerinde kedi kafesiyle. önce kedinin benim olmadıını ve sokak kedisi olduunu teyid ettiler, durumu anlattım. onlarda haklı, bazı hayvan sahibi gavatlar orda beleşe bakılıyor diye kendi hayvanlarını sokak hayvanı diye tanıtıp hasta olduund orda iyileştirip sonra sahiplendirme ayagına geri alıyolarmış. hayır öyle bi durum yok dedim, zaten balkondaki acemiliği görünce (gazetenin üstünde yaşıodu hayvan) ikna oldular:)

    neyse aldılar götürdüler hayvan barınagına, biz orda bakımını yaparız isteyen olursada sahiplendiririz diye teşekkür ettim yolladım. bi yandan belediyeyi takdir ediyordum bi yandanda içimde şüphe vardı lan sokağa cıksan istemediin kadar kedi var, bi kedi için kim ugrasır, zaten bu aç susuz, agzına tıkmazsan yemior, diğer kedilerin arasına atarlar yerse yer yemezse ölür diye. neyse üni dolayısıyla izmire döndüm. aileninde içi içini yiyodu ki bugun ziyarete gitmişler:)

    kuşkularımız yersiz cıktı, süper bi barınak karsılamıs bizimkileri, içerde hayvanlara yardım eden aileler, almak isteyen aileler, kimisi sırtlamıs mamaları falan sadece beslemeye gelmiş falan. veteriner hekim gelmiş yanlarına. annem hangi kedi diye sorunca bizimki başlamış çığrınmaya :D kendine gelmiş sürekli dolanıp duruyor, hatta o kadar kendine gelmişki sürekli kaçıyomus başedememişler kafese tıkmıslar :D yemesi içmesi düzelmiş.

    agzında enfeksiyon varmı iyileşmiş göz kenarlarındaki yaralar geçmiş, bildiin normale dönmüş yani. kendine gelincede yıkanmıs pamuk gibi olmus :D antibiyotik ve serum vermişler, çarşambaya kadar tedavisi sürecekmiş sonra gidip alıcaz yine bahceye salıcaz. zaten sürekli bizim evin altında yaşıor günlük beslicez dışarda, eve her giren cıkandanda sevgisini alıor zaten. anlasıldı yalnız bırakmıcaz bi yere gidersekte götürcez yanımızda:) çok sevindim düzelmesine.. 1 gün daha gelmesek ölüyormus hayvan..

    buda son hali :)

     

    http://i.imgur.com/aiFVl.jpg


    Amphetamine Logic.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Kayıt Tarihi: 03/Ocak/2006
    Erkek

    oo hoca nerelerdesin sen ya


    Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar facebook sayfasında >>> facebook.com/cilginsigortaci █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kymt
    kymt's avatar
    Kayıt Tarihi: 06/Ekim/2010
    Dişi

    çok çok sevindik:))tatlı kedicik:))

  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fenerist07
    fenerist07's avatar
    Kayıt Tarihi: 09/Ağustos/2005
    Erkek

    bu arda kendisi isminin ifşasını istemiyor gerçi ama sürekli pm atan ve yardımcı olan, benden ses gelmeynce merak edip kedinin durumunu soran veteriner adayı müridimiz erick'e teşekkür ederim. çok başarılı bi veteriner olacagına dair şüphem yok:) hayat yolunda başarılar kendisine..

    2 gün kediyle ugrastım, sonrasında okul dolayısıyla izmire döndüm, burdada ev işlerim vardı ondan yazamadım:)


    Amphetamine Logic.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    seagate189
    seagate189's avatar
    Kayıt Tarihi: 09/Haziran/2011
    Erkek

    Geçmiş olsun hocam.


    Safir T-14 -- Sarsılmaz Kılınç 2000 light -- Browning Hp Mk3-- Derya Mk-12 --------
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    e2
    e2's avatar
    Kayıt Tarihi: 20/Haziran/2008
    Erkek

    zumsuk bunu yazdı:
    -----------------------------

    küçüklükten beir kedi köpek beslerim şu anda iran kedisi besliyorum ;

    veterinere götürdüysen hiiiçç atraksiyon yapma halleder o.

    Bunun dışında gözlerind eproblem var sanırım.Solüsyon var yada saf su falan al, gözlerini sil hocam.KAnalları tıkar iltihap falan yapar sıkıntı olur.

    Bunun dışında dost süt aldım sevmediler, sütaş alıyorum.Sütler genelde süt dozundan yapılıyor.Sadece iyi sütleri içiyorlar :/ verirken azıcık sulandırıyorum.

    Tavuk eti kaynatıp verebilirsin.yağ, tuz, şeker şu bu olmasın.Fakat yediğin yemeklerden de verebilirsin.Aynıo şekilde yağ, tuz falan olmasa daha iyi our

    --

    Veterinerlere gidersen 200-300 lira dayarlar sana.Yok mamasıymış, özel beziymiş şuymuş buymuş.Bunca senedir kedi besliyorum sıkıntı yok.Hikaye.HEle sokak kedisi mutlaka uyum sağlar merak etme .

    ayda 1-2 kez yıka en fazla.Daha fazla yıkama hocam.

    geçmiş olsun.KEdiler çok tatlı hayvanlardır.


    -----------------------------

    Hocam bu nasıl bir hayvan ben bunu severken öldürürüm :D Fiyatları ne kadar bunların ?

Toplam Hit: 3942 Toplam Mesaj: 27