folder Tahribat.com Forumları
linefolder Tahribat.Com - Açık Kapılar Önünde
linefolder Araplar Kadar Sevememişiz Türk Kardeşlerimizi?!

Araplar Kadar Sevememişiz Türk Kardeşlerimizi?!

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    C_e_Z_a
    C_e_Z_a's avatar
    Erkek
    Çok sinirliyim,çok üzgünüm...

Aslında kıyaslamak değil amacım, birilerini çekiştirmek de değil ama inanın çok ama çok kızgınım.

Nasıl bir politikamız var bizim,nasıl hale geldi bu toplum??

Türkler Doğu Türkistan'da ketlediliyor, Başbakan denen o şahsiyetin en sert tepkisi ' katliam olabiletisi olan olay' diye bahsediyor. Bu ne kansızlık ya ?

Araplara birşey olunca sen posta koy millete, son padişah yok bilmem alemin kralı dedirt kendine - kendini bi b.k yerine koy ama sonra fıss diye son git. ( sonrasınıda gördük o posta koymanın,gene adamların yoluna geldin tıpış tıpış.).

Hadi bu adam kansız,bundan zaten bişey bekleyen yok.

Nerede bizim halkımız. O kadar mı vefasız,düşüncesiz olduk ya ??

Dünya'da Türkiye Cumhuriyeti'nin varlığını ilk tanıyan Türkistan'a  bu mu bizim vereceğimiz cevap ? Hadi politik yönünü bırakın , bizim atalarımızın topraklarının emanetçilerine bu mu yardım eli , bu mu düşünme, kollama koruma?

Allah kimsenin başına vermesin tabi masum halkların zulüm görmesi çok acı.Ama; Arap milletlerine bişey oldu mu tüm yardım kampanyaları, TV programlarında yardım yarışmaları, dernekler ile toplananların sonu bucağı gelmiyor.

Ama neredeyse 3 haftadır tek bir yardım olayı göremedim ben daha !!! Ne Tv.de, ne derneklerde hiçbiryerde görmedim birkaç pankart haricinde sokaklarda:)

Kendi milletimizin kanımızın mensuplarına değer vermiyoruz! Pakistan'da bizim kardeşimiz - 99 depreminden sonra yardım göndermek için yaşlılarının ağızlarındaki altın dişleri bozdurup gönderdiklerini biliriz - Azerilerin fonlar kurup para gönderdiğini biliriz. Araplardan bize ne geldi ?? Ne verdiler bize hainlikden sırttan vurmadan başka yıllarca?

Çok değiştik gerçekden, önceden Türki cumhuriyetleri söyleyince sayınca koltuklarımız kabarır bu kadar büyük bi milletin mensubu oluşumuzdan gurur duyardık - şimdi milletimizi bırakıp ümmetçiliği körüklüyoruz.

Milliyetçiyim diyenlerde ümmetçilik yapar hale geldi. Hani Türk milletinin korunması kollanması - sıfır , kendimizi kandırıyoruz.

Yazık...

Makaleyaz.Net - Türkiye'nin Makale Alım-Satım Platformu
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Çömez
    underzero
    underzero's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

seven opulur, open sevilir politikasi olarak goruyorum.

basbakan in davos da araplari savunurken bile Turkmen kardeslerimiz katlediliyordu, 

kardes olani degil kalles olan savunuluyor. ben oyle goruyorum. 

araplari savundugun kadar koruyup kollamaya calistigin kadar Azerbeycanli kardesleri, Turkmen kardesleri, Turkistandaki kardeslerimizi de savunsa gidip elini opecegim. 

araplar oldurulunce "katliam yapiyorsunuz, adam oldurmesini iyi biliyorsunuz" 

acik acik Turk kardeslerimiz katledilince "katliam olabilir" 

,

dogu sehit olan askerlerimizin arkasindan "sabrimiz tasmak uzere" aciklamasina benziyor bu diyaloglar, bu aciklamalar

pist bak bi ! - Ban Golu Canavari
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    habib_mx_tr
    habib_mx_tr's avatar
    Erkek

Her bokun ümmetçilikle birleştiği ülkemde arap denen çöl insanı dururken neden Türk kardeşlerimiz sevilsin ki? İsrail oğlunun ezdiği geçmişi kirli filistin için neredeyse her köyde gösteri düzenlendi. Gösterilerin tertipçileri genelde cemaatlerdi. Söz konusu Türk olunca ses çok cılızdır ülkemde. Bu derviş mehmetlik değil mi?  Bu münafıklık değil mi? Değerlerimizin simgesi Atatürk ve Tsk'ya kuduz it gibi saldıranlar oldukça bu düzen değişmez. Deveye diken insana siken lafının tam gediğine oturduğu konudur bu kardeşim.

!!!
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    C_e_Z_a
    C_e_Z_a's avatar
    Erkek
    yapay gündem, ordu düşmanlığı ve kaypak politika. 7 senedir Türkiye bundan ibaret!

Makaleyaz.Net - Türkiye'nin Makale Alım-Satım Platformu
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Çömez
    underzero
    underzero's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

suraya ajdar in g.tunu gosteren resim konusu acilsa eminim hit rekoru kirardi,

bu kadarmi olandan bitenden bi habersiniz muridler

pist bak bi ! - Ban Golu Canavari
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hakkinen
    Hakkinen's avatar
    Erkek

underzero bunu yazdı:
    -----------------------------

suraya ajdar in g.tunu gosteren resim konusu acilsa eminim hit rekoru kirardi,

bu kadarmi olandan bitenden bi habersiniz muridler

% 100 destek

Kendini beğenmişlik, hakedilmelidir.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    maserati
    maserati's avatar
    Homo
    tv ler araplara yapılan zülümü gösterdikleri kadar gosterse halk ayaklancak ama...

Türkiyede kim sevdiği işi yapıyor ki?
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fikret
    Fikret's avatar
    Erkek

Proxykaspersky bunu yazdı:
    tv ler araplara yapılan zülümü gösterdikleri kadar gosterse halk ayaklancak ama...

medyanında a.k hoca belli değil mi ne bok oldukları :S 

screw you guys! i"m goin" hoooome!
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    maserati
    maserati's avatar
    Homo
    Fikret bunu yazdı:

Proxykaspersky bunu yazdı:

medyanında a.k hoca belli değil mi ne bok oldukları :S 

cıx senin için belli ama eger tv cekip reklam yapmak isteyen kuruluslar icin değil!

edit : millet ayaklanırsa tayyip te reklam olsun die karşı cıkmaya başlayabilr ... belki de yapmaz :|

Türkiyede kim sevdiği işi yapıyor ki?
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Erkek

Hükümet Hükümet olmadıktan sonra, Semer Vuracak olanlar Gözümüzün yaşınamı bakacak... Başkasının Dalkavukluğunu yapan Hükümet Erkek iken Dişi yaptı bizi desem ilerimi gitmiş olurum...

Ordumuz Çok şükür var ve güçlüdür, Ekonomimiz Geri Beslemede Kusurluda olsa, Hala Gücümüz Çok iyi Durumdadır. Höst Lan diyemiyecek kadar Aciz bir Devlet olmamalıydık Kanaatimce. Bir Höst Yüzünden Savaş Çıkmaz ama Kaç Can kurtulur. Savaş Çıksada Çıksın, Sanmıyorum Çin Türkiye ile Savaşa Girecek kadar Aptal bir Politika Yolu seçer. Hiç Sanmıyorum..

Net ortamı, tek tük de olsa iyi dostluklar sağlamışsa bile, vefasızlığı ile ünlüdür..!
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Blackjack
    Blackjack's avatar
    Erkek

Bu halk kâr-zarar hesabı yapmakta ustadır.Kuşaklardan kuşağa nesillerden nesillere aktarılmış,gelenekselmiş ve kemikleşmiştir.600 yıl katı islam ve araplaşma ile gelen toplum dinamikleri halkı,bir kenara hapsetmiş ve hareket alanını kısıtlamıştır.Çıkış yoluda gerçek dünyadan çok öbür tarafa yatırım olarak kendini göstermiştir.İslam araptan,araplaşma katı yönetimden gelince doğal olarak arap=daha fazla islam alt bilinçi oluşmuştur.

Bir çok ünlü psikoloğun da dediği gibi "Bilinç altı üzeri kumla kaplı büyük bir okyanus gibidir.Kurumaz,tükenmez ancak sonunda bir şekilde bir çatlak bulup dışarı sızar"

Aşırı dindar,hayatta yaptıklarındna dolayı pişman,kendini suçlayan büyük kalabalıklar arap ile islamı aynı,kuru haykırışı yaptıklarından dolayı duydukları korku yerine koyup,kendi kendilerine daha fazla daha iyi müslüman olduklarını kanıtlamak için arap'a hassas Türk'e vurdumduymazdır.Çıkıp sayfalarca yazsak,saatlerce konuşsak da bu değişmez.Bu halktan arap=islam bilinci çıkmaz.Ancak ailevi bilinç ve şuurla zaman içinde uzun vadede gerçekleşicektir.600 yıl kadar uzun bir zaman sonra.

Toplam Hit: 7865 Toplam Mesaj: 37