Aras Kargoda Çek Yaprağım Kaydoldu.
-
Aynı olay, aynı kargo, aynı tutar benim çalıştığım iş yerinin de başına geldi.
-
Aras Kargo'da hırsızlık olayı çok yaşanıyor diye uyarmıştım :
https://www.tahribat.com/forum/aras-kargo-ile-gonderim-yaparken-dikkat-232851
-
Sen çekim kayboldu diye yanıyorsun hesaba katmadığın şey birde çekini kopyalarlarsa tam hapu yutarsın,
-
karsi taraf cekin iptali davasi acmasi lazim. sen acamiyorsun karsi taraf acmali. her yapraginda 1200-1300 lira bedeli var.
-
hocam adliyeye gidiyorsun, çek iptali için mahkemeye başvurucam diyorsun. sanırım asliye hukuk mahkemesi bu işe bakıyor ancak emin değilim.
mahkemeye çeki kaybettim, iptal edilsin istiyorum diyosun, mahkeme sana bi karar veriyor, bunu bankaya sunuyorsun, o çekin ödemesini iptal ediyorlar.
-
xylgn_ bunu yazdı
karsi taraf cekin iptali davasi acmasi lazim. sen acamiyorsun karsi taraf acmali. her yapraginda 1200-1300 lira bedeli var.
işi kolay yoldan çözelim diye karşı taraftan vekalet aldı avukat.
mkyb: başa gelince zaten dikkatimizi çekiyor bu uyarılar..
Robinson_Crusoe: karekodlu çek onu da mı kopyalıyorlar.. ?
LynXMaSTeR:Çeki Karşı tarafa ödemek için yazmışsın ama peşinden iptal ediyorsun muamelesi olabiliyor iş uzuyor..
-
bigwave bunu yazdıxylgn_ bunu yazdı
işi kolay yoldan çözelim diye karşı taraftan vekalet aldı avukat.
mkyb: başa gelince zaten dikkatimizi çekiyor bu uyarılar..
Robinson_Crusoe: karekodlu çek onu da mı kopyalıyorlar.. ?
LynXMaSTeR:Çeki Karşı tarafa ödemek için yazmışsın ama peşinden iptal ediyorsun muamelesi olabiliyor iş uzuyor..
hocam iptal edip, söz konusu çekin yabancı kişilerce kullanmasını engeller sonrasında yeni bir çek yazıp gönderebilirsin.
-
Hocam kargodan kayıp tutamağı tuttur, sonra emniyete git kargonun kaybolduğunu ve çekin iptalini iste. Savcılık belirttiğin seri nolu çekin tahsilatını engelleyecek tüm yazıyı tüm bankalara gönderecektir. İnşallah çekin görüntüsü vardır kestiğin. Fotokopisi falan.
-
Free_Mans bunu yazdı
Hocam kargodan kayıp tutamağı tuttur, sonra emniyete git kargonun kaybolduğunu ve çekin iptalini iste. Savcılık belirttiğin seri nolu çekin tahsilatını engelleyecek tüm yazıyı tüm bankalara gönderecektir. İnşallah çekin görüntüsü vardır kestiğin. Fotokopisi falan.
hocam savcılık hiçbir işlem yapmaz çek ile ilgili.
hukuk mahkemesine başvurması gerekli
-
LynXMaSTeR bunu yazdı
hocam adliyeye gidiyorsun, çek iptali için mahkemeye başvurucam diyorsun. sanırım asliye hukuk mahkemesi bu işe bakıyor ancak emin değilim.
mahkemeye çeki kaybettim, iptal edilsin istiyorum diyosun, mahkeme sana bi karar veriyor, bunu bankaya sunuyorsun, o çekin ödemesini iptal ediyorlar.
Asliye ticaret yoksa asliye hukuk gorevlidir.
yetkili mahkeme de yerlesim yeridir.