Arkadaşıma Dadanan Bir Numara Var
-
arkadaşlar bu numara yeni başladı başka bir numara yüzünden yeni hat almıştık bunu da buldular gene.neyse eleman dedesine msj atar gibi atmış msj atıp durdu.'dede bişey istiyorsan msj at ben getiriyim'gibi şeyler yazıyordu.yanlış numara olduğunu açıklayan bir mesaj attık ama durmadı.Siz kimsiniz? yazılı 8 tane msj aldık dahada sapıtmış gibi msj çekiyor.Arayıncada musait değilim açamam diyor.açıkladık birkere msj çektiği kişinin bayan olduğunu anlasın diye.Kalas hala durmuyo.Hat turkcell arayanın.Ne yapabiliriz arkadaşlar?numarayı engellemek için bişeyler yapabilirmişiz netten biraz bakmış arkadaşım ama tam uygulayamamış.Size de sorayım dedim.Şimdiden teşekkürler arkadaşlar:)
-
tehdit et bir daha bu numara mesaj atarsan hakkında suç duyurusunda buluncam numaranı polise vercem de. turkcelli arayıp tacizci diye bildircem de. blöf yap..
-
hocam engelemene gerek yok , bi sürü arkadaşlık siteleri var kayıt et kendini karı nickiyle , günde 100lerce kişi arar onu , artık o kendine hat alır :)
-
ver savcılığa
-
Bana da dadanmıştı böyle birtane numara. Neyse anladımki okuldan birtane kızmış. Amacı kızdırmakmış. İleriki zamanlarda öğrenmiştim.
Sürekli rahatsız ediyordu. En sonunda kafam attı ben onu rahatsız etmeye başladım. Her aklıma geldiginde arıyordum açmıyordu. Gecenin 2'sinde arıyordum.
Su içmeye kalkıyordum 3-4 gibi ozamanlar arıyordum. Artık bıktı galiba arama lütfen diyip kesmişti mesaj atmayı :D
-
ver Numarayı :) Özelden Pm At Bana :) Rahatsız Edilen No'nuda Ver ;) Adamın Numarasınıda Ver ;) Bak Bakim Bidaha Arayabiliomu Seni :):):)
-
By_Gizemli bunu yazdı:
-----------------------------
hocam engelemene gerek yok , bi sürü arkadaşlık siteleri var kayıt et kendini karı nickiyle , günde 100lerce kişi arar onu , artık o kendine hat alır :)
-----------------------------ahahaha en güzeli buydu :D
-
the_holigan dostum baktık susmuyor onu yapıcaz oda aklımızda:)
by_gizemli oda listede;)
-
http://www.tahribat.com/forumdisplayfolder.asp?folderid=86230
;)
-
no yu direk buraya yaz :D
-
Hacı puştun biriside benim numaramı erkeler tuvaletine yazmış MAVİ AY SUYA DÜŞTÜ DEYİN SİZE B#KİRE KIZ AYARLAR yazmışlar EV DAHİL 25 ytl gibi yazılar yazmışlar 1 NİSANDAN beri arıyolar sinir oluyorum korkuyolar it gibi azcık tersleyince kapatıyolar korkup bi tanesini bulamadımki kafa göz dalıyım korkup kapatıyolar. O yüzden seni anlıyorum ülkede mal insan çok