folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Arkadaşlar ! Siz Benim Yerimde Olsaydınız Ne Yapardınız? :|

Arkadaşlar ! Siz Benim Yerimde Olsaydınız Ne Yapardınız? :|

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    murathan
    murathan's avatar
    Erkek
    hacılar başıma dün aksam bi olay geldi.Şimdi biz arkadaslarla Türkiye maçını izledik ve arabamla eve doğru güle eğlene normal hızda giderken yolda bir tane adam gördüm.Adam tekerlekli sandalyede.Yani sakat.Bu adamın 1 oğlu bir de kızı var.Kızı hastalanmış acil benden rica etti.Parasının olmadığını,yardıma ihtiyacı oldugunu söyledi.
    Şimdi araba dolu bizim arkadaslar felan var.Şehrin içindeyiz zaten.Neyse...

Ben arkadaslardan rica ettim ve arabadan inip inemeyeceklerini sordum.Bazı arkadaşlarım salla dediler araba mı yok elbet birisi alır arabasına biz keyfimize bakalım dediler.Ben reddettim.Ve benim bi arkadası aradım cepten yerimizi söyledim.Diğer arkadasları alması acısından.Sonra bizimkiler biraz afra tafra yaptı parasız adam için bizi satıyorsun dediler.
    Ben dinlemedim, adamı ve cocuklarını aldım ve hastaneye yetiştirdim.Kızı çok hastaymış.Neyse ihtiyaçlarını felan hallettim ama eve geldiğimde sanki karşımda eli bıçaklı hesap soracak azrail kılıklı arkadaslarla karsılastım.

3 arkadasımdan sadece 1 tanesi benim haklı oldugumu savunuyordu.Aradığım arkadasın arabasına da binmemiş bunlar.Boş geri göndermişler.

Şimdi benimle hiçbirisi konuşmuyor.Valla ben bu arkadsları böyle bilmezdim hocalar.Eğer böyle olduklarını bilseydim arkadas mevkime koymazdım.Akşam bayagı tartıştık felan...

Siz olsaydınız ne yapardınız?O adamı orada bi başına bırakıp gezip tozmaya devam mı etseydim arkadaslarımı kırmayıp,yoksa ihtiyacı olan bir insan var ortada diye düşünüp ona yarım mı etseydim?

Artık bu kadar duyarsız mı oldu bu millet.insanlık öldü mü? yorumlarınızı bekliyorum. :(

copy
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    seadog
    seadog's avatar
    Erkek
    hoca içini rahat tut sen en dogrusunu yapmıssın . arkadaşlarının ne dedigi ne düşündügü hiç önemli değil ve bence o elemanlarlada bağlantıyı kopar. en tehlikeli insan vicdanı sızlamayan insandır.

devlet istatistik ensititüsüne göre kişi başına düşen tuğla öldürüyormuş
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    wasd
    wasd's avatar
    Erkek
    Valla addama yardım edip etmemek konusunda bişiy diyemiycem o an snn yerine koyamıyom çünkü kendimi...Ama o arkadaşlardan sana terslenenlere ne halleri varsa görmelerini söylerdim çünkü öyle arkadaşlar sadece araban için seninle takılıyolar resmen.3 arkadaştan 1i yeter :)

:)
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rEfLeX
    rEfLeX's avatar
    Erkek

yaptıgın hareket dogrudur kardeşim en güzelini yaptın böyleliikle arkadaşının da kim oldugunu anlamışsındır.ilerde inş.onlar anlarla yaptıgın iyiligi sen gönlünü ferah tut. :D

edüt : bende olsam senin gibi yapardım.

Forum,Hikaye gibi bölümlerde opsiyonel olarak her yazdığınızın sonuna eklenen yazı... :| 20 senelik hayatımda 15 aylık reklam arasıı...izmirr / gaziemir..
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    boyfromsmyrna
    boyfromsmyrna's avatar
    Erkek
    helal olsun bea valla senin gibiler bitti sanıodum ben aq helal olsun sen devam et boşver onları sen bunu yapmasaydın yaşayacağın vicdan azabını düşün yaf boşver sen o arkadaşlarını

bu gün biri bana 67. yorumumu yapçak.... :p çok klasik adamım.. kalsın böle.. en az bi yıldır bu deişmedi:).. yapıver sende şu yorumu:p..
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pompaci
    pompaci's avatar
    Erkek
    hocam senin gibi adamlar kaldımı bu devirde ya.

hayat boş pompala çoşşş :):)...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AciyaGulmek
    AciyaGulmek's avatar
    Erkek
    Hacım En Dogurusunu Yapmıssın Seadogun Dedigi Gibi Vicdanı olmayan Adamdan Kimseye Yarar Gelmez Hepsine Yol Ver gitsin

De Get Yalan Dünya...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    retrem
    retrem's avatar
    Erkek
    konusmazlarsa konusmasınlar.haklı olan sensin ne skimde gerisi bos.hem haklısın hemde ozur mu diliceksin ko gtune rahvan gitsin.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    alacakaranlik
    alacakaranlik's avatar
    Erkek

güneş batarkn ardından tepelerin a.q tüm kndine öyle arkadaşım diyenlerin hacı valla s.et ipneleri onu düşünemeyecke kadar aciz yaratıklarla dolaşma sır çıkacakları yerde sana eğlencelrine düşmüşler.boş adamlarmış

eskilerden kim kaldı..
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek

Yarında onların ablaları hastalanır.

Biz cenneti-cehennemi diğer dünyada zannederiz dimi ???Aslında Allah yapılanları bu dünyada yargılamaya başlıyor.Er yada geç cennetide cehennemide yaşayacaklar.

Sen doğru olanı yapmışsın.Şimdi dostlarını öğren.Bu adamlar baın sıkıştığında sana yardım etmezdi.Bitir arkadaşlığını

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Demodor
    Demodor's avatar
    Erkek
    helal olsun sana için rahat olsun sen insanlık görevini yapmışsın o arkadaşların çok ayıp etmiş.

VUR VUR İNLESİN FİLİSTİN DİNLESİN.
Toplam Hit: 11008 Toplam Mesaj: 86