folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Arkadaşlar ! Siz Benim Yerimde Olsaydınız Ne Yapardınız? :|

Arkadaşlar ! Siz Benim Yerimde Olsaydınız Ne Yapardınız? :|

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cuneyd
    cuneyd's avatar
    Erkek

hocam sen iyi yapmışsın...

bırak konuşmazlarsa konuşmasınlar,belkide bu sayede ne b*k olduklarını gösterdiler.

harbiden insanlık ölmüş... 

Siz cebit"e gidin Tayyip sizi yakalicak :B adama o kadar laf sölediniz,küfrettiniz :P sizi tahribat.com t-shirtleri ile yakalicak,böle kıcınıza kıcınıza sopaylan vuracak :B Tayyip sizi ağaca vurduracak :B sonra da cemil cicek"e vericek :B / yeah Cemil cicekkk :B
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    graywolf
    tulu
    tulu's avatar
    Dişi
    bi cacik olmaz arkadaslarindan asil senin yardima ihtiyacin oldugu an onlar seni satardi sie et dogrusunu yaptin
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DkN
    DkN's avatar
    Erkek
    parasız adam icin bizimi satıyorsun diyen adamı bayır aşşa yatırıp mokoko yapmak lazım. hacı senin gibi bir adamın boyle zuppelerle ne isi var. bırak siktir olup gitsinler kendileri gibi insanlar bulsunlar.

Vatan ne Türkiye"dir Türklere, ne Türkistan; Vatan büyük ve müebbet bir ülkedir: Turan. ~ Saga qaygı kelgende qorqup qaşsam taa saga, Qayday betpen qararman aytaş yurtum men saga? Ne dermen dep aytarman sütün bergen anamga? Ne dermen dep aytarman maga sengen atamga? ~ Kök Bayraq"a selam olsun !
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Asker
    Asker's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    içini rahat tut onlar ne biçim insan
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sharp
    Sharp's avatar
    Erkek

çıkarcı insanlar demekki adam 100 tl var beni götür dese arkadaslarin hemen asaya iner yarisi bizim derlerdi

seninle araban içinde takiliyo olabilirler sie et bence insaniyet yapmışsın sen gerisini boşver :) 

www.yesilgrow.com - Growshop
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    acemi-webci
    acemi-webci's avatar
    Erkek

eğer sölediklerin doğruysa büyük iyilik yapmışsın , helal olsun...

demekki onlar senin bildiğin gibi arkadaşların değilmiş ..???

...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tyler_Dayi
    Tyler_Dayi's avatar
    Erkek
    sen hala arkadaşmı diyosun bu cigerini sktiklerime...

all this pain is an illusion...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    murathan
    murathan's avatar
    Erkek

DkN bunu yazdı:
    -----------------------------
    parasız adam icin bizimi satıyorsun diyen adamı bayır aşşa yatırıp mokoko yapmak lazım. hacı senin gibi bir adamın boyle zuppelerle ne isi var. bırak siktir olup gitsinler kendileri gibi insanlar bulsunlar.
    -----------------------------

Dkn hocam önceki mesajlarımda da belirttim ya ben onları iyi birisi olarak bilirdim.boyle olduklarını  bilseydim hiç bilikte olur muydum.Bu zamana kadar inanın öyle arkadaslarım dostlarım oldu ki anlatamam.Hepsi birbriinden degerli.Bence paradan daha önemli şeyler var.Belki cogu kişi yapmazdı ama ben zararlı cıkacagımı bilsem de yaparım.Bir nevi Tahribat felsefesi.Yardıma ihtiyacı vardı o insanların.Ben bunu yaptım icimde kalmaz 2-3 gün sonra nasıl olsa unuturum ama onları o sogukta bırakıp basıp gitseydim yemin ederim her aklıma geldiğinde içim rahat olmazdı.

Hepsine kalayı verdim.Defettim artık 1-2 arkadasımla yaşıyorum.Suçlarını anladılar ama benim kötü zamanımda yanımda olmayan arkadas , iyi zamanımda yanımda olmus neye yarar.Buradn tüm Tahribat müridlerine yardımcı oldukları için tesekkur ederim.Allah hepinizin gönlüne göre versin.Anneleri üzmek yok :) 

copy
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    essan
    essan's avatar
    Erkek
    insanlık görevini yapmışsın hocam.. seni tebrik ediyorum bu yaptığın iyilik ile birlikte sevap işlemişsindir inş. sen birine iyilik yaparsan ilerde sana on katı olarak geri döner..
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaviGozluDev
    MaviGozluDev's avatar
    Erkek
    boşver hocam ya..

arkadaş dediğin dost dediğin kahır çeker senin hatrına çiğ tavuk yer..
    Seninkiler sen doğru olanı yaptın diye 10 dk arabadan inip bekleyememiş..
    bi de üstüne çocuk gibi triplere giriyolar...  koy g...ne gitsin ya..

.
Toplam Hit: 11041 Toplam Mesaj: 86