Arkadaşlar ! Siz Benim Yerimde Olsaydınız Ne Yapardınız? :|
-
hocam sen iyi yapmışsın...
bırak konuşmazlarsa konuşmasınlar,belkide bu sayede ne b*k olduklarını gösterdiler.
harbiden insanlık ölmüş...
-
bi cacik olmaz arkadaslarindan asil senin yardima ihtiyacin oldugu an onlar seni satardi sie et dogrusunu yaptin
-
parasız adam icin bizimi satıyorsun diyen adamı bayır aşşa yatırıp mokoko yapmak lazım. hacı senin gibi bir adamın boyle zuppelerle ne isi var. bırak siktir olup gitsinler kendileri gibi insanlar bulsunlar.
-
içini rahat tut onlar ne biçim insan
-
çıkarcı insanlar demekki adam 100 tl var beni götür dese arkadaslarin hemen asaya iner yarisi bizim derlerdi
seninle araban içinde takiliyo olabilirler sie et bence insaniyet yapmışsın sen gerisini boşver :)
-
eğer sölediklerin doğruysa büyük iyilik yapmışsın , helal olsun...
demekki onlar senin bildiğin gibi arkadaşların değilmiş ..???
-
sen hala arkadaşmı diyosun bu cigerini sktiklerime...
-
DkN bunu yazdı:
-----------------------------
parasız adam icin bizimi satıyorsun diyen adamı bayır aşşa yatırıp mokoko yapmak lazım. hacı senin gibi bir adamın boyle zuppelerle ne isi var. bırak siktir olup gitsinler kendileri gibi insanlar bulsunlar.
-----------------------------Dkn hocam önceki mesajlarımda da belirttim ya ben onları iyi birisi olarak bilirdim.boyle olduklarını bilseydim hiç bilikte olur muydum.Bu zamana kadar inanın öyle arkadaslarım dostlarım oldu ki anlatamam.Hepsi birbriinden degerli.Bence paradan daha önemli şeyler var.Belki cogu kişi yapmazdı ama ben zararlı cıkacagımı bilsem de yaparım.Bir nevi Tahribat felsefesi.Yardıma ihtiyacı vardı o insanların.Ben bunu yaptım icimde kalmaz 2-3 gün sonra nasıl olsa unuturum ama onları o sogukta bırakıp basıp gitseydim yemin ederim her aklıma geldiğinde içim rahat olmazdı.
Hepsine kalayı verdim.Defettim artık 1-2 arkadasımla yaşıyorum.Suçlarını anladılar ama benim kötü zamanımda yanımda olmayan arkadas , iyi zamanımda yanımda olmus neye yarar.Buradn tüm Tahribat müridlerine yardımcı oldukları için tesekkur ederim.Allah hepinizin gönlüne göre versin.Anneleri üzmek yok :)
-
insanlık görevini yapmışsın hocam.. seni tebrik ediyorum bu yaptığın iyilik ile birlikte sevap işlemişsindir inş. sen birine iyilik yaparsan ilerde sana on katı olarak geri döner..
-
boşver hocam ya..
arkadaş dediğin dost dediğin kahır çeker senin hatrına çiğ tavuk yer..
Seninkiler sen doğru olanı yaptın diye 10 dk arabadan inip bekleyememiş..
bi de üstüne çocuk gibi triplere giriyolar... koy g...ne gitsin ya..