Arkadaşlar Geçende Gördüm Karşı Tarafın Kişi Listesini Görüyorduk
-
yaw geçende okudumda ama şimdi göremedim öle bir program varsa paylaşırmıyız lütfen teşekkürler şimdiden
-
Lan nerden çikio bu programlar biride bir gun listemdeki butun kizlari eklemisti bende msnime girdi sanmistim hiyarlik yapmayin ya
-
GrayWolf bunu yazdı:
Lan nerden çikio bu programlar biride bir gun listemdeki butun kizlari eklemisti bende msnime girdi sanmistim hiyarlik yapmayin ya
HönK...!!!
-
ne diyon sen ya kazmamısın bişi sorduk...
-
omurege bunu yazdı:
ne diyon sen ya kazmamısın bişi sorduk...
Lan salak sana bişi diyenmi oldu,Önce gözlerini iyi acta BaK Alıntı olarak senmi varsın benim yazımdaalla alla
-
eğer windows kullanıyosa karşı tarafa diicen PrintScreenSysRq tuşuna basıcak sonra painti açıcak sonra ctrl+v yapıcak sonra kaydetcek sonra sana bunu gönderecek
not: karşı tarf print bilmem ne tuşuna basarken msn listesini masaüstünde tutmayı unutmasın
pardus kullanan da ekran görüntüsü al sekmesini tıklasın ok? -
evet bende arakadasla msjlasırken avatarın altında göründü kişi listesi nası oldu anlamadım
-
semih89 bunu yazdı:
eğer windows kullanıyosa karşı tarafa diicen PrintScreenSysRq tuşuna basıcak sonra painti açıcak sonra ctrl+v yapıcak sonra kaydetcek sonra sana bunu gönderecek
not: karşı tarf print bilmem ne tuşuna basarken msn listesini masaüstünde tutmayı unutmasın
pardus kullanan da ekran görüntüsü al sekmesini tıklasın ok?
ya adaş millet bundan sıkıntılı olduğuna gore habersiz alıyolar. bunu adama yaptırabilmen çok zor bea :)) ama bunu programla yapıyosanız ayrı hehe :)) -
ben zaten sana demedim hönk yazan kardeş diğer dallamaya dedim
-
lan omurege ben dallama mi oluyom dangalak mal gibi karsiki tarafin listesini istiyon
-
gerçekten biraz sık takılınca anladımki bu msn işinin b..k u çıkmış.
Toplam Hit: 13609 Toplam Mesaj: 15