Arkadaşlar Üniversiteyle Alakalı Bilgi
-
Diğer arkadaşlarda açmışlarda Konyadayım konya sınırlarını geçmemek kaidesiyle 298 ham puan almışım ygs de sizce hangi bölümü tercih etmek gelecek açısından yararlı olur bu arada aöf edebiyat 3. sınıftayım buda 2 yıllık örgün bir bölüm olsun isterim nerelere girebilirim fikirlerinizi bekliyorum
-
güncel :D
-
fizik, kimya, biyoloji, çevre müh.
-
hacı sözel çıkışlıyım ben
-
2 yıllık hoş bir bölüm olsun böyle iş ortamı olan biliyorsunuz bazı 2 yıllıklar 4 yıllıklara bedel oluyor ya o bakımdan
-
hangi puan türü ?
-
hacı hiç bilmiyorum ve şuan bakamıyorum çünkü şifremi hatırlamıyorum
-
Arkeoloji,Antropoloji dusunurseniz Konya'da da varsa tavsiye edecegim . Aof edebiyat ogrencisi oldugunuz icinde;estetik degerlerin duygular,hayaller ,umutlar olan Konya bolgesinde yapilan Arkeoloji ve Antropoloji calismalarini ilginc bulacaginiza inaniyorum.
-
Su universite konulari da yasaklanmali bence her sene ayni
-
KaRaKuLe bunu yazdı:
-----------------------------
Su universite konulari da yasaklanmali bence her sene ayni
-----------------------------kardeşim bu insaanın hayatında bir dönüm noktası ve insanlar fikiralmak istiyor alıyorlarda bırak kalsın
-
irem27 bunu yazdı:
-----------------------------Arkeoloji,Antropoloji dusunurseniz Konya'da da varsa tavsiye edecegim . Aof edebiyat ogrencisi oldugunuz icinde;estetik degerlerin duygular,hayaller ,umutlar olan Konya bolgesinde yapilan Arkeoloji ve Antropoloji calismalarini ilginc bulacaginiza inaniyorum.
-----------------------------Arkeoloji bu ülkede ölü mesleklerden biri,mezun olupta boşta gezen tonla arkadaşım var.Ama yurtdışına açılıcam dersen kesinlikle tavsiye ederim.